Nieuw bericht van de Galactische Federatie

WIJ ZIJN KLAAR OM U DE GEREEDSCHAPPEN TE BIEDEN DIE U NODIG HEBT OM TE ONTWAKEN UIT DE DIEPSTE NIVEAUS VAN JEZELF – VAN VREUGDE TOT BELICHAAMDE LIEFDE, VAN HET KENNEN VAN JE AUTHENTIEKE ZELF TOT GOEDHEID EN DIENSTVERLENING. ALS JE DIT DOET, DRAAG JE BIJ AAN HET VERHOGEN VAN HET BEWUSTZIJN EN HET CREËREN VAN EEN BETERE PLANEET.
Beste geliefde familie van licht,

De Galactische Federatie is een vereniging van meerdere beschavingen bestaande uit galactische rassen die ook samen met de mensheid op deze aarde leven.

De reden achter ons bestaan ​​is om het planetaire bewustzijn te verhogen, niet alleen voor de aardbewoners maar ook voor alle bewoners van het heelal.

Om dit te bereiken, moesten we verschillende tools gebruiken. Het eerste dat de mensheid moet beseffen, is dat er geen tijd is zoals het heden. Sommige mensen denken dat verandering onmogelijk is, en hoe langer ze wachten, hoe langer het duurt voordat ze zich bewust worden van hun eigen kracht.

Het bereiken van een bewustzijnsniveau waarbij je je realiseert dat je controle hebt over je realiteit, is je natuurlijke staat. Alles is onder jouw controle in deze staat.

Het betekent dat je er bewust voor kiest om je van alles bewust te worden. Je wordt een bewuste schepper.

Dit is geen magie in de zin van konijnen uit de hoed toveren of geld uit het niets laten verschijnen. Dit is magie in de zin dat je doelbewust je frequentie verschuift om te creëren wat je wilt.

Je opereert al heel lang vanuit één en dezelfde frequentie. Het is tijd om de knop om te schakelen en af ​​te stemmen op een nieuwe frequentie. Een waarin alles mogelijk is.

Wanneer jullie bewuste scheppers worden, beginnen jullie de onderlinge verbondenheid van alle dingen waar te nemen. Je ziet hoe alles eigenlijk deel uitmaakt van je bewustzijn, en dat je het in verschillende vormen kunt manifesteren door er op een andere manier over na te denken.

Wanneer je je bewustzijn verschuift van niet-creatief naar creatief, heeft dat een domino-effect. Dan zul je je bewust worden van het potentieel dat in je bestaat, wachtend om in je bewustzijn te worden gebracht.

Je bewustzijn verhogen betekent bewust kunnen werken met de krachten van de schepping in plaats van slachtoffer te zijn van omstandigheden.

Je zult dolblij zijn als je iets ontvangt waar je naar verlangde of als je een goed bericht ontvangt. Het is een normaal onderdeel van je leven. Zelfs als het goede nieuws dat je hebt ontvangen vals is, zul je gelukkiger zijn omdat je gelooft dat het waar is totdat je de waarheid leert kennen. Het resultaat is dat geluk niet voortkomt uit dingen of omstandigheden waar je geen controle over hebt.

Het komt van binnenuit, vanuit je bewustzijn, terwijl je je bewustzijn hebt verschoven naar die specifieke frequentie. De externe omstandigheid is slechts een hulpmiddel dat je helpt bij het afstemmen op die frequentie. Het is slechts een voorwendsel voor jou om die gelukkige gemoedstoestand binnen te gaan.

Succes en geluk hebben niets met elkaar te maken. Geluk heeft niets te maken met ambitie, noch met rijkdom, macht of status. Het is een compleet andere wereld. Geluk is iets dat verband houdt met je bewustzijnsniveau. Het heeft te maken met loslaten en ontspannen.

Zoeken naar geluk is een zinloze oefening. Zolang je probeert te vinden wat je gelukkig zal maken, betekent dit dat je het mist. Geluk komt niet door te vinden wat je gelukkig zal maken, maar door het geluk in jezelf te vinden.

De meerderheid van de mensen blijft geluk zoeken via externe middelen. Ze stoppen met jagen nadat ze dat ding hebben gekregen. Ze zijn ontspannen. Ze hebben rust. Zij zijn blij. Het is echter slechts een kwestie van tijd. Ze zullen weer iets anders gaan achtervolgen. Ze werden weer gespannen. Nogmaals, ze worden een korte tijd ontspannen en gelukkig nadat ze dat ding hebben ontvangen. Het is een continu proces.

Het is volkomen absurd. Omdat ze de spanning hebben gecreëerd door iets na te jagen, zijn ze de bron ervan. En ze zoeken naar manieren om spanning te verlichten, zodat ze kunnen ontspannen en gelukkig zijn.

Geluk daarentegen is er nu en vereist geen voorwaarden. Geluk is een natuurlijke emotie. Er zijn geen regels en voorschriften voor uw geluk. Behoud je geluk zonder aanwijsbare reden. Het is niet nodig om naar een reden te zoeken om gelukkig te zijn. Wees gewoon blij. Weet gewoon dat dit is hoe je met je bewustzijn moet spelen.

Water in wijn veranderen is niet nodig. Als je met plezier water drinkt terwijl je je zuivere bewustzijn behoudt, verandert het water in wijn. U kunt genieten van de vreugde van wijn door simpelweg water te drinken. Het is gewoon een mentale toestand.

Verhoog je bewustzijn. Het leven speelt zich nu af. Het is om te leven. Leef het met heel je hart, bewust en vreugdevol.

Wanneer het massabewustzijn stijgt, heeft de aarde het potentieel om te transformeren in een wereld van vrede, harmonie en eenheid.

We staan ​​klaar om je de tools te geven die je nodig hebt om te ontwaken uit de diepste niveaus van jezelf - van vreugde tot belichaamde liefde, van het kennen van je authentieke zelf tot goedheid en dienstbaarheid. Terwijl je dit doet, draag je bij aan het verhogen van het bewustzijn en het creëren van een betere planeet.

We houden zielsveel van je.
Wij zijn hier bij jou.
Wij zijn uw familie van licht.

A'HO
Aurora straal
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Bron: Galactische Federatie
Scroll naar boven