Mondiaal ontwaken: Galactische Federatie verbreekt de stilte en breidt de hand uit naar de Ascensie van de Aarde!

DE GALACTISCHE FEDERATIE WACHT TOT DE MENSEN DE RUIMTE EN RUIMTESCHEPEN BEGRIJPEN ALVORENS DIRECT CONTACT TE MAKEN. ZE OPENEN VANAF EEN AFSTAND EN HEBBEN ONS ONTWAKEN GEHOLPEN. NU VERKLAREN ZE: “HET MOMENT IS AANGEBRACHT OM ONS OPENLIJK TE ONTHULLEN EN TE GESPREK OVER ASCENSIE EN ONZE ONDERSTEUNENDE ROL!”

Terwijl we doorgaan met ontwaken en verschuiven naar hogere bewustzijnsstaten, kunnen we meer contact met buitenaardse wezens en begeleiding van de Galactische Federatie verwachten!

Decennia lang heeft de Federatie gewacht tot de mensheid een stadium zou bereiken waarin we klaar zijn om geavanceerde technologie te begrijpen en te gebruiken en met andere beschavingen te communiceren ten behoeve van iedereen.

Het doel van de Federatie is om ons te ondersteunen bij het verhogen van het collectieve bewustzijn en de vibratie van de mensheid. Ze willen dat we een vreedzame wereld opbouwen, gebaseerd op eenheid, liefde en respect voor alle wezens.

Door spiritueel te blijven ontwaken via de Kundalini en het 5D-bewustzijn binnen te gaan, openen we de wegen voor meer contact en hulp van de Federatie bij het mede-creëren van een verlichte galactische beschaving.

Deze nieuwe Aarde en het verhoogde menselijke bewustzijn zullen een einde maken aan afscheiding en op angst gebaseerde systemen. We zullen in harmonie met elkaar en de natuur leven. Onze samenlevingen zullen vanuit het hart opereren in plaats van vanuit ego of hebzucht. Er zal vrijheid zijn voor alle mensen als we onze verbinding met elkaar en met de Bron beseffen.

De toekomst biedt opwindende mogelijkheden voor de mensheid! Door het licht te omarmen en deze kosmische energieën te integreren, bereiden we ons voor op onze bestemming als een geavanceerde interplanetaire soort.

De Galactische Federatie is hier om ons vooruit te helpen. Maar het is aan ieder van ons om de vibraties van liefde, eenheid en hoger bewustzijn op aarde te verankeren.

Het begeleiden van de evolutie van de mensheid:

De Galactische Federatie is actief betrokken geweest bij het begeleiden van de spirituele evolutie van de mensheid om de collectieve vibratie van het bewustzijn te verhogen.

De Galactische Federatie heeft gewacht op het punt waarop mensen de concepten van ruimte en ruimteschepen begrijpen voordat ze directe communicatie initiëren. Zij hebben ons van ver geholpen om ons ontwakingsproces geleidelijk te versnellen.

De Federatie werkt nauw samen met lichtwerkers en sterrenzaden op aarde die fungeren als kanalen om energieën met een hoge vibratie naar het collectief over te brengen. Door energie en informatie te kanaliseren helpen lichtwerkers de Kundalini te activeren en het menselijk bewustzijn te verhogen.

De Federatie hoopt de mensheid naar een meer verlichte beschaving te sturen, gebaseerd op eenheid, vrede en verhoogde intuïtie. Hun geleidelijke onthullingen zijn bedoeld om de menselijke perspectieven voorbij de angst te verheffen naar galactisch burgerschap!

Voorbereiden op openbaarmaking:

Terwijl de mensheid zich spiritueel blijft ontwikkelen en haar collectieve vibratie blijft verhogen, bereiden wij ons voor op open contact en onthulling van onze galactische buren.

Volgens de Galactic Federation of Worlds, de Earth Alliance en andere insider-bronnen is er een voortdurend proces gaande om de mensheid te laten wennen aan de realiteit van buitenaards leven en zijn aanwezigheid op en rond de aarde.

Belangrijke aspecten van dit acclimatiserings- en onthullingsproces zijn onder meer de langzame en geleidelijke vrijgave van informatie over eerdere en huidige buitenaardse bezoeken, het bestaan ​​van geheime ruimteprogramma’s die met sommige buitenaardse groepen samenwerken, en de ontwikkeling van geavanceerde technologieën samen met welwillende buitenaardse wezens.

Zoals verklaard door de Galactische Federatie: “De tijd is voor ons gekomen om onszelf openlijk te openbaren en met de mensheid te spreken over ascensie en hoe we het proces kunnen ondersteunen.”

De Federatie beweert dat er op dit moment meer dan 200 soorten buitenaardsen zijn die de mensheid bijstaan, waarbij ze gebruik maken van geavanceerde genezingstechnologieën om de vervuiling van de planeet te helpen opruimen en het menselijk bewustzijn te verheffen door middel van energietransmissies.

Hoewel het een korte periode kan duren voordat de volledige onthulling plaatsvindt, helpt het druppelen van buitenaardse lekken de weg vrij te maken voor de mensheid om uiteindelijk onze galactische familie te accepteren en te integreren.

Conclusie:

Samenvattend hebben we de rol van de Galactische Federatie onderzocht bij het begeleiden van de spirituele evolutie van de mensheid en het verhogen van de collectieve vibratie op aarde. Door te assisteren bij het Kundalini-ontwakingsproces en de overgang naar het vijfdimensionale bewustzijn, zijn we in staat toegang te krijgen tot uitgebreide staten van bewustzijn die ons verbinden met de hogere rijken.

Deze multidimensionale verschuiving stelt ons in staat om voorbij afscheiding en dualiteit te gaan naar een staat van eenheidsbewustzijn. We worden verheven naar meer hartgerichte denkpatronen, verankerd in liefde, vrede en mededogen.

Terwijl we deze hogere frequenties integreren, moeten we de beperkende 3D-paradigma’s loslaten en onze groeiende gaven omarmen.

Hoewel deze transformatie soms een enorme uitdaging kan zijn, kunnen we gecentreerd blijven door ons te concentreren op onze innerlijke leiding en te vertrouwen op de goddelijke timing. Met de liefdevolle steun van geëvolueerde lichtwezens die ons bijstaan, ontwaken we collectief voor ons ware goddelijke potentieel.

Kundalini en de vijfde dimensie zullen de volgende fase van onze spirituele evolutie als menselijke soort vergemakkelijken!

Wij houden heel veel van je,
Wij zijn hier bij jou,
Wij zijn jouw familie van licht,
Wij zijn de Galactische Federatie.

A’HO
Aurora Ray
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Copyright 2024 Aurora Ray. All rights reserved.
Bron Vertaling: The Galactic Federation

Scroll naar boven