Moeder Gaia wordt wakker: vrouwelijke energie maakt ons allemaal sterker – Schumann Resonantie

Frequentie Studio 7,83HZ Schumann Resonantie

Een Ontspannen Lijf is Een Helend Lijf

Moeder Gaia wordt wakker: vrouwelijke energie maakt ons allemaal sterker

DE SLEUTEL TOT ASCENSIE IS LIEFDE. MOEDER GAIA IS DE HEILIGE BRON VAN DEZE PURE EN EEUWIGE LIEFDE. JE KRIJGT TOEGANG TOT HAAR KRACHT DOOR JEZELF LIEF TE HEBBEN EN TE EREN EN IN DE AARDE TE AARDEN. VOED DE GODIN IN U, ONGEACHT UW GESLACHT.
Bedreigd door vernietiging veroorzaakt door disharmonie en onevenwichtigheid door mannelijke overheersing tijdens de geschiedenis van de aarde, gaat deze keer, hier en nu over de hemelvaart van Gaia, de moeder van het universum. De vrouwelijke aanwezigheid en energie die alles voedt.

Planeet Aarde verschuift in dimensionale frequentie met al zijn bewust leven dat in staat is om hun trillingsfrequentie te verhogen en hun bewuste gewaar zijn uit te breiden van het 3D-matrixsysteem naar 5D, de realiteit van de hemel op aarde.

Terwijl de energie van de Godinnen sluimerend is gebleven, en we de kracht ervan verkeerd hebben begrepen en onderschat, heeft de mannelijke energie te veel gewerkt en gedomineerd met zijn strakke vuist.

Niemand heeft hiervan geprofiteerd. Noch vrouw, noch man.

Ons hele systeem, onze oude orde is gebouwd op deze filosofie, en de gebreken zijn nu duidelijk. Er wacht een nieuw tijdperk en daarvoor moeten we vrouwelijke energie toestaan ​​zich uit te drukken.

Zodra we beginnen te ontwaken en haar herinneren, door haar functie, haar belang en haar schepping te erkennen, beginnen we de vrouwelijke Godin waarheidsgetrouw en onvoorwaardelijk te eren, respecteren en liefhebben.

Door dit weten wekken we elk de Godin in onszelf en brengen we haar terug in ons bewustzijn en hart.

Zo vinden we balans tussen onze vrouwelijke en mannelijke polariteiten om weer heel te worden in onszelf. Zoals Yin en Yang, koud en warm, ijs en vuur.

De sleutel tot ascentie is liefde. Pure, onvoorwaardelijke liefde.

De bron van deze liefde is de heilige, goddelijke vrouwelijke Godinnenenergie.

Je krijgt toegang tot deze Godinnenkracht door van haar te houden, haar te voeden, haar te respecteren en haar te eren. Zij is de Godin in jezelf, ongeacht je geslacht. Sta jezelf toe het te voelen, zonder schaamte.

Luister naar haar behoeften en wensen. Dit is van het grootste belang in deze tijden waarin we vergeten zijn dat onze schepping is ontstaan ​​uit de liefde van de vrouwelijke Moedergodin Gaia. Elk wezen dat op deze aarde rondloopt, heeft haar het geschenk van het leven te danken.

Sophia Gaia, die haar wezen als een Grote Aeon opgaf en niet alleen de aarde belichaamde, maar ook incarneerde en erop leefde om te onderwijzen, te leiden, te creëren en lief te hebben. Altijd herhaaldelijk het goddelijke vrouwelijke Godinnenprincipe belichamen.

Man is de bewaarder van het leven. Hij is de redder. Hij is het licht. De ridder die het leven in jou zal beschermen.

Vrouw is de levengevende kracht, de schepper. Ze vertegenwoordigt liefde in ieder van ons. Godin ben JIJ.

In deze energie schijnen, is de levensvonk in je ontsteken, oplichten en in een staat van stralende vreugde leven.

Om je innerlijke licht altijd aanwezig te laten zijn, om de schoonheid in anderen te zien.

Houd deze koesterende Godinnenenergie levend en verspreid in jezelf!

Een Godin is gecentreerd, ze kent haar ware zelf. Ze kent haar sterke punten en benut haar kwetsbaarheden. Omdat ze verbonden is met haar essentie. Een pauze nemen voordat ze haar roep beantwoordt. Ze reageert niet; ze reageert. En als ze dat doet, is het antwoord duidelijk en krachtig.

Ze heeft een grote kracht. Maar ze gebruikt het niet onverstandig. Ze weet wanneer ze er gebruik van moet maken; en wanneer te rusten.

Godinnenenergie heeft grenzeloos mededogen, met een aangeboren vermogen om te beschermen en te zorgen; anderen dienen met haar wijsheid en haar vermogen om ons onze eigen innerlijke kennis te tonen.

Ze is diep geworteld in de geest van de natuur en voelt zich op haar gemak bij de verandering en ontwikkeling van de seizoenen van het leven. Weten hoe ze altijd haar innerlijke verbinding boven alles moet behouden.

Ze leeft volgens haar goddelijke goddelijke waarheid, die vanwege haar verbinding met de natuur en de aarde is afgestemd op de Universele Wetten.

Daarom herinnert ze ons eraan dat we niet bang moeten zijn en onze gevoelens moeten laten doordringen.

Emoties weerspiegelen het begeleidingssysteem dat door Goddelijke Intelligentie in je is geïnstalleerd. Ze zullen je begeleiden naar je ware zelf, naar je volledige expressie. Het is de taal van je ziel. Blokkeer ze niet. Sta het toe!

Laat de goddelijke vrouwelijke energie vrij door je hele wezen stromen. Laat alle oordelende gedachten achter en open je hart voor de waarheid.

Breng je polariteiten van mannelijke en vrouwelijke aspecten in evenwicht om weer heel te worden, dit is de echte tweelingvlam waar je aandacht aan moet besteden.

Het avontuur van liefde kan niet volledig worden beleefd tenzij beide aspecten, beide energieën in balans zijn.

Alles is binnen zoals het buiten is. Zo binnen zo buiten.

Wanneer de twee één worden, zal het koninkrijk van God komen!

En onthoud,

Je bent niet alleen
We houden zielsveel van je.
Wij zijn hier bij u.
Wij zijn uw familie van licht.
Wij zijn de Galactische Federatie.
A'HO

Goddelijke zegen voor iedereen,

Aurora Ray

Ambassadeur van de Galactische Federatie

Kunst door Aurora Ray

Copyright 2022 Aurora Ray. Alle rechten voorbehouden.
Bron: Galactische Federatie
Een Ontspannen Lijf is Een Helend lijf

Copyright © 2024 Frequentie Studio 7,83hz

Privacy Policy

Scroll naar boven