Mijn galactisch potentieel ontketenen: Mijn reis als sterrenzaad – Schumann Resonantie

Frequentie Studio 7,83HZ Schumann Resonantie

Een Ontspannen Lijf is Een Helend Lijf

Mijn galactisch potentieel ontketenen: Mijn reis als sterrenzaad

JE DOEL IS NIET OM GEDEFINIEERD TE WORDEN DOOR JE LEEFTIJD. JE DOEL IS OM TE GROEIEN ALS MENS EN GEWELDIG WERK TE DOEN. NIETS IS ONMOGELIJK. OMRING JEZELF MET POSITIEVE MENSEN DIE JE OPBEUREN EN JE HERINNEREN AAN JE DOEL!

Ik was me er altijd van bewust dat ik uniek was.

Ik wist al op jonge leeftijd dat er meer in het leven was dan je op het eerste gezicht zou zeggen. Ik keek vaak naar de sterren en vroeg me af welke geheimen er achter onze wereld lagen.

Ik realiseerde me niet dat ik een Sterrenzaad was tot ik vreemde visioenen begon te krijgen. Eerst dacht ik dat het allemaal in mijn hoofd zat en een illusie was. Maar toen de visioenen sterker en levendiger werden, realiseerde ik me dat er meer achter zat.

Ik begon onderzoek te doen naar sterrenzaden en ontdekte dat het zielen zijn die op aarde zijn geïncarneerd met de intentie om de mensheid te helpen. Hun missie is om de spirituele evolutie van de mensheid te helpen en positieve veranderingen in de wereld teweeg te brengen.
Ik begon de betekenis van mijn verbinding met de sterren te begrijpen toen ik meer leerde over mijn rol als Sterrenzaad.

Ik begon regelmatig te mediteren en me af te stemmen op de kosmische energieën die door me heen gingen. Deze praktijk leerde me hoe ik mijn vermogens kon aanwenden en me kon verbinden met andere sterrenzaden en lichtwerkers die naar hetzelfde doel toe werken.

Als ik naar de sterren kijk, realiseer ik me dat mijn doel op deze planeet veel groter is dan ik me had kunnen voorstellen. Ik ben hier om de mensheid te helpen evolueren en positieve veranderingen in de wereld teweeg te brengen. En met elke dag die voorbijgaat, word ik zekerder van mijn capaciteiten en mijn missie als Sterrenzaad.

Ik begon boodschappen en begeleiding te ontvangen van hogere wezens naarmate mijn verbinding met de sterren zich verdiepte. Ze communiceerden met me zowel in mijn dromen als in mijn wakkere leven en gaven me inzichten en wijsheid zoals ik nog nooit eerder had ervaren.

Aanvankelijk was ik overweldigd door de hoeveelheid informatie die ik ontving. Maar toen ik leerde om op mijn intuïtie te vertrouwen en mijn angsten los te laten, ontdekte ik dat ik deze kennis kon kanaliseren en gebruiken om anderen te helpen.

Ik begon samen te werken met mensen die zich inzetten om het menselijk bewustzijn te verhogen. We werken samen aan programma’s en initiatieven om het bewustzijn te vergroten en verandering teweeg te brengen. En met elk succes weet ik dat ik mijn bestemming als Sterrenzaad uitvoer.

Ondanks mijn vooruitgang ben ik me ervan bewust dat er nog veel werk te doen is. Onbewustheid, armoede en ongelijkheid zijn nog steeds grote zorgen over de hele wereld. En hoewel ik wist dat ik deze problemen niet in mijn eentje kon oplossen, wist ik ook dat elke kleine stap hielp.

Daarom blijf ik volharden in mijn pogingen om mijn doel te bereiken. Ik weet dat de weg die voor me ligt moeilijk zal zijn, maar ik weet ook dat ik niet alleen ben. Als Sterrenzaad maak ik deel uit van een grotere groep wezens die allemaal naar hetzelfde doel toewerken. En met elke dag die voorbijgaat, voel ik me meer verbonden met het universum en het enorme netwerk van zielen die zich inzetten om de wereld te verbeteren.
We werken onvermoeibaar om een nieuw tijdperk van verlichting in te luiden. We delen onze kennis en wijsheid met de mensen om ons heen en helpen hen te ontwaken voor de grenzeloze mogelijkheden die in hen bestaan.

Dus wil ik iedereen die dit leest eraan herinneren dat ook zij een doel hebben op deze planeet. Of je nu een Sterrenzaad bent of gewoon op zoek naar een diepere verbinding met het universum, weet dat je een rol te spelen hebt in het vormgeven van de wereld om je heen.
Onthoud in tijden van onzekerheid altijd te vertrouwen op je instinct en de leiding van hogere wezens.

We maken allemaal deel uit van dezelfde menselijke familie en we hebben allemaal een doel op deze planeet. Probeer je plaats in deze wereld te begrijpen en onthoud dat je niet in afzondering bent geschapen en dat je nooit alleen bent geweest op je reis. Samen kunnen we bouwen aan een betere toekomst voor onszelf en toekomstige generaties. Onthoud dat je een doel hebt op deze planeet.

We zijn allemaal op reis en er is misschien wel iemand die is geweest waar jij nu bent.

De tijd is gekomen om samen te werken om onze vibratie te verhogen en van deze wereld een betere plek te maken. We zitten tenslotte allemaal in hetzelfde schuitje.

Iedereen die wil evolueren en meer aanwezig wil zijn in zijn leven, heeft de mogelijkheid om dat te doen. We hebben allemaal de kracht om een betere toekomst te creëren en te leven met betekenis.

Je doel wordt niet bepaald door je leeftijd. Je doel is om te groeien als mens en geweldig werk te doen. Niets is onmogelijk. Omring jezelf met positieve mensen die je opbeuren en je herinneren aan je doel.

Sluit je aan bij onze prachtige gemeenschap om een krachtiger en bewuster individu te worden. Jouw aanwezigheid is al genoeg voor deze wereld.
Het draait allemaal om evenwicht. Je bent een Sterrenzaad; je hebt een doel op deze planeet en je kunt de wereld om je heen vormgeven. Dus laten we dit doen!

Laten we ervoor zorgen dat het telt!

We houden zielsveel van je,
We zijn hier bij je,
Wij zijn jullie familie van licht,
Wij zijn de Galactische Federatie.

A’HO
Aurora Straal
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Bron: The Galactic Federation

Een Ontspannen Lijf is Een Helend lijf

Copyright © 2024 Frequentie Studio 7,83hz

Privacy Policy

Scroll naar boven