Meditatie en Ademhaling: van Ego naar Eenheid – Schumann Resonantie

Frequentie Studio 7,83HZ Schumann Resonantie

Een Ontspannen Lijf is Een Helend Lijf

Meditatie en Ademhaling: van Ego naar Eenheid

DOOR DE BEHEERSING VAN MEDITATIE KUNNEN WE VERBINDING MAKEN MET DE WORTELS VAN ONS BESTAAN. ZODRA WE DE FREQUENTIE NAAR DIE VAN HOGERE SPIRITUELE REALMEN VERHOGEN, UITBREIDEN WE ONZE BEWUSTE BEWUSTZIJN EN TOEGANG BRONINFORMATIE, DE LEVENDE BIBLIOTHEEK VAN DE AKASHIC RECORDS.
Op fysiek vlak versterkt mediteren de verbindingen tussen hersencellen en helpt het om het deel van ons DNA te activeren dat slaapt, wachtend tot wij het wakker maken.

Maar vaak vergeten we dat een van de meest essentiële aspecten van meditatie ademen is, omdat onze hele focus op inademen en uitademen ligt.

Het verschil tussen bewust en onbewust ligt hier, in het moment van de stilte tussen de ademhalingen. De gever en nemer van het leven. Sta jezelf toe de kracht van het leven in jezelf te voelen!

Bewustzijn van de adem brengt begrip naar het nu, waar de IK BEN-aanwezigheid verblijft, wat de enige mogelijke realiteit is waar we bestaan.

Denk aan geen toekomst of verleden. Focus alleen op de potentie van ons heden.

Door meditatie verbinden we ons met de wortels van ons bestaan ​​en stemmen we af op onze innerlijke wereld en de frequentie van hogere spirituele rijken. Door meditatie breiden we ons bewuste bewustzijn uit en krijgen we toegang tot Broninformatie, de levende bibliotheek van de Akasha-kronieken.

Zodra we deze grootsheid ervaren, worden we verlicht. En wanneer we verlichting bereiken, leven we de dood van ons misleidende menselijke ego.

We zien dat we allemaal EEN zijn. En zo worden we herboren met onvoorwaardelijke LIEFDE en een gelukzalig gevoel van eenheid.

Natuurlijk vreest het ego zijn dood door meditatie. Daarom is het soms zo moeilijk om onze focus op onze ademhaling niet te verliezen.

Zodra de stilte van ons ego uiteindelijk is bereikt door meditatie, breiden we ons bewuste gewaarzijn uit van MIJ naar WIJ, en beginnen we het concept van Universeel Bewustzijn te begrijpen. Daarom zal je ego er alles aan doen om te voorkomen dat je in eenzaamheid en stilte gaat zitten.

Je ego zal eindeloos veel redenen bedenken waarom je niet hoeft te mediteren (“Ik heb geen tijd”, “Ik doe het vanavond”, “Ik wil nu naar de sportschool”…). Zelfs wanneer je eindelijk resonantie van je hart en geest bereikt door meditatie, zal je ego nog steeds proberen zich te bemoeien met zijn overweldigende, nooit eindigende geklets van de geest.

Meesterschap komt met oefening. En de sleutel tot deze grote uitdaging ligt in het dempen van de ego-geest met zijn gebabbel van verdriet van gisteren, angst voor morgen, en zorgen of jaloezie of elke andere emotie van dualiteit gecreëerd en versterkt door het ego om je ervan te weerhouden af ​​te stemmen op de frequentie van de hogere rijken van bewust gewaarzijn, door ons af te leiden van het nu hier.

Wanneer we echter verlicht worden, verschuiven we in trillingsfrequentie en heeft het ego daar geen plaats.

Het is daar, in de stilte van je geest, tussen je ademhalingen, waar je "IK BEN aanwezigheid", je Engelachtige, Goddelijke Hogere Zelf IS.

Hier en nu is de enige realiteit. Het is de enige plek waar je bestaat.

Probeer de volgende keer dat je gaat zitten om te mediteren, in plaats van tegen je ego te vechten, er vriendschap mee te sluiten. Onze geest bestaat niet alleen uit een angstig ego, het heeft ook veel voordelige vermogens, en zelfs je ego wil alleen maar bemind worden.

Helaas heeft het geleerd ons te beheersen. Maar nu moeten we leren de Meester te zijn.

Voordat je gaat mediteren, vertel je ego-geest dat alles goed is, zeg: "Lief ego, we gaan nu slechts 20 minuten mediteren, en ik wil dat je gedurende deze tijd stil bent, zodat ik kan opladen en daarna , Ik zal je een chocoladekoekje geven als beloning voor het zwijgen en zo'n goede vriend om me een paar minuten te laten mediteren.""

Het is een truc die voor velen echt werkt! Gedachten zullen nog steeds bij je opkomen, maar je zult je er niet mee bezighouden, maar ze op afstand observeren en voorbij laten gaan. In plaats van de acteur in een film te zijn, loop je een paar stappen achter en word je de stille toeschouwer van de film in je hoofd, gecreëerd door je gedachten.

Kijk zonder te oordelen over deze gedachten en laat ze voorbij gaan totdat het stil wordt.

Een ander ding dat je zou kunnen helpen, is luisteren naar kalmerende muziek of frequenties tijdens meditatie.

Soms zitten we 30 minuten maar zijn we niet in staat om onze geest tot zwijgen te brengen, dus om onze geest tot rust te brengen, moeten we ons concentreren op iets eenvoudigs maar essentieels voor ons voortbestaan, ONZE ADEM.

Ademen brengt je terug naar het huidige moment. NERGENS. Adem in en uit op de telling van 4 en RELAX.

Het is hier waar alle wijsheid en mysteries van eeuwigheid en onsterfelijkheid worden bewaard. In de stilte tussen de ademhalingen.

Mensen vragen me altijd: "Aurora, waar gaan we heen?". NERGENS. We gaan nergens heen, we komen NU hier aan.

Leg je hand op je hart, adem diep in en zeg: “IK BEN NU HIER. IK GROND ME VOLLEDIG IN DIT NU MOMENT OP GAIA”

En onthoud,

Je bent niet alleen.

We houden zielsveel van je.

Wij zijn hier bij u.

Wij zijn uw familie van Licht.

Wij zijn de Galactische Federatie.A'HO

Goddelijke zegen voor iedereen,

Aurora Ray

Ambassadeur van de Galactische FederatieKunst door Aurora Ray

Copyright 2022 Aurora Ray. Alle rechten voorbehouden.

Bron: Galactische Federatie
Een Ontspannen Lijf is Een Helend lijf

Copyright © 2024 Frequentie Studio 7,83hz

Privacy Policy

Scroll naar boven