MED BEDS: De Galactische Federatie nodigt je uit – Schumann Resonantie

Frequentie Studio 7,83HZ Schumann Resonantie

Een Ontspannen Lijf is Een Helend Lijf

MED BEDS: De Galactische Federatie nodigt je uit

DE MED BEDDEN RESET ALLEEN HET DNA VAN DE INDIVIDUELE PERSOON. ALLE ZIEKTE, LITTEKENS EN BESTAANDE KWALITEITEN ZULLEN WORDEN VERVANGEN DOOR EEN HOGER DIMENSIONALE VORM VAN GEZONDHEID, EN ALLE VERVANGENDE HEUPEN EN GEWRICHTEN ZULLEN PERFECT GENEZEN WORDEN
Wij, de Galactische Federatie van Licht, zijn de wijsheid achter de medische bedden die al mensen op jullie planeet Aarde behandelen tijdens deze gelukkige overgangstijd. Er komt een tijd dat deze medische bedden beschikbaar zijn voor de massa.

Velen van jullie gaan al geruime tijd door het ascentieproces. Individuele ascensiemomenten of momenten van gelukzaligheid zoals je ze kunt waarnemen, komen samen om de totaliteit te worden. Elk moment waarop je het licht kiest, heeft een diepgaand effect op je lichaam, menselijk bewustzijn en Gaia.

Met deze grotere dimensionale veranderingen zien we dat mensen medelevender en zorgzamer worden. Dit is geweldig. Je wordt meer geactiveerd door deze energie van de Grote Centrale Zon.

Velen van jullie zijn nieuwsgierig naar medische bedden en hoe ze de mensheid in deze tijd kunnen helpen stijgen. Het is een intrigerend onderwerp en een onderwerp dat veel mensen zullen vragen. Veel mensen zullen terughoudend zijn om hun genezende vermogens te gebruiken, omdat ze geleerd en geconditioneerd zijn om bang te zijn voor wat hen het meest zou kunnen helpen.
 
Het is een reset, een verbetering, een vervaging van ziekten en genetische aanleg in het menselijk genoom die in ziekten zijn veranderd. Je zou het kunnen zien als het verwijderen van een programma of het verwijderen van een virus van je computer.

Mensen zullen verlicht worden door licht, liefde, vrede en helderheid. De mensheid zal ontwaken tot het hogere niveau van licht dat al in hun lichaam bestaat. De medische bedden resetten alleen het DNA van de persoon. Dat is alles wat er is.

Alle ziekten, littekens en bestaande kwalen zullen worden vervangen door een hogere dimensionale vorm van gezondheid, en alle vervangende heupen en gewrichten zullen genezen en perfect zijn. Veel van deze faciliteiten zijn voor ons beschikbaar. De meeste galactische steden hebben ze en je vindt ze aan boord van veel van onze Galactische Federatie-schepen. U kunt ze gebruiken terwijl u slaapt, niet alleen om te genezen of te resetten, maar ook om uw DNA te optimaliseren en opnieuw te kalibreren.

Er zijn veel manieren waarop medische bedden zeer gunstig zijn wanneer ze worden gebruikt voor kwantumgenezingsprocessen van lichaam, geest en ziel.

Medische bedden kunnen op verschillende frequenties worden afgestemd om gerichte genezingsdoelen te vergemakkelijken. Trauma vereist bijvoorbeeld een langere en meer soepele genezingsduur in plaats van kort en intens.

Het is denkbaar dat de lagere dimensionale waarden in de eerste plaats nooit nuttig voor je waren. Ze werden echter geïntroduceerd in jullie genetische frequenties en worden zich er nu van bewust dat ze geëlimineerd moeten worden.

We begrijpen de woede en het conflict dat je hebt gevoeld. Vul het voor genezingsdoeleinden met licht. Er wordt niet meer met je geknoeid. Dat is niet langer het geval.

Dit onbeperkte experiment was vooral in het voordeel van het duister, de controleurs. Ze worden geëlimineerd omdat ze niet gereviseerd en gereset willen worden in het licht; daarom hebben ze gekozen voor eliminatie. Ze zijn niet langer een zorg van jou.

Het licht is gearriveerd.

De medische bedden zijn prachtige kunstwerken en geavanceerde technologie. Omdat we omringd zijn door hemelse vibraties, kiezen we ervoor om onze kennis te gebruiken om gezondheid, welzijn, harmonie en volledigheid te bevorderen. Voor de voltooiing van deze enorme inspanning op het gebied van genetische modificatie, zodat individuen die tot slaaf zijn gemaakt, kunnen worden vrijgelaten en kunnen uitbarsten in het licht van hun grootste potentieel in hun fysieke lichaam.
 
Wanneer het tijd is om binnen te komen en te genieten van het verjongende proces van een medisch bed. Het zal vertrouwd aanvoelen.

We hebben enorme kamers op onze lichtschepen gevuld met duizenden flitsende, trillende soms lavendelkleurige peulen die lijken te leven. Ze zijn licht en zacht aan de binnenkant, als het meest comfortabele bed waarop je ooit hebt geslapen.

Er zijn verschillende golflengten die spelen. Je voelt je helemaal op je gemak en gevangen in een pod van licht, muziek en liefde.

Als je een lichte krijger bent die een specifieke missie heeft gekregen die veel verantwoordelijkheden met zich meebrengt, kun je worden toegewezen aan een pod met een bepaalde kleur en heb je contact met je pod. Het herkent je. Dit is uw medische bed. Omdat het energetisch met jou verbonden is, kent het je genetische afstamming, je trauma's, herinneringen, je doel en komt het uiteindelijk overeen met je blauwdruk en behoeften om je missie te volbrengen.

Je hebt misschien eerdere incarnaties gehad waarin afdrukken hun sporen hebben achtergelaten. De Medbeds zullen genezen met licht, waardoor je hele lichaam gaat trillen, en een melodie zal opstijgen en je cellen verenigen in een hogere frequentie.

Harmonie is jouw keuze. Hemelvaart is jouw keuze. Je DNA wordt voor je ogen bijgewerkt.

Je bent een schepper met inherente goddelijke krachten, zoals deze pod, je kunt licht leiden naar plaatsen die het het meest nodig hebben. Het zal je helpen door te laten zien waar je je bewustzijn moet veranderen om dat deel van jou te laten groeien en genezen.

En terwijl je door de pod geneest, leer je hoe het proces werkt en dat je geen pod nodig hebt om te bewegen en energie te sturen.

In een medische capsule liggen is alsof je wordt omhuld door een deken van licht in verschillende tinten, die elk overeenkomen met de trillingsfrequentie die nodig is om het geheugen te herstellen. Het is een symfonie van muziek en licht. Zodra je het licht binnenlaat, is het vredig en vertrouwd. Dit milde gevoel van volledigheid is geruststellend.

Na een sessie op een medbed voelt je lichaam lichter, helderder en misschien zelfs een beetje doorschijnend aan. Het haar kan langer worden en misschien zelfs wat langer, koninklijker en completer. Het is een ongelooflijke sensatie.

De verhouding tussen koolstof en kristallijn zal bij elke sessie verschuiven.

We moedigen elke lichtwerker die dit leest aan om een ​​beroep te doen op de Galactische Federatie door middel van hun intenties en hartruimte.

Vraag ons om je mee te nemen naar onze schepen terwijl je slaapt voor een sessie op een medbed. Als u dat doet, herinnert u zich misschien dat dit niet uw eerste bezoek is.

Je was erg klein de laatste keer dat we elkaar ontmoetten voor deze ervaring :)

We houden zielsveel van je.
Wij zijn hier bij jou.
Wij zijn uw familie van licht.
Wij zijn de Galactische Federatie.

A'HO
Aurora straal
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Copyright 2022 Aurora Ray. Alle rechten voorbehouden.

❤️ GRAAG DELEN ❤️

Bron: Galactische Federatie
Een Ontspannen Lijf is Een Helend lijf

Copyright © 2024 Frequentie Studio 7,83hz

Privacy Policy

Scroll naar boven