Massale Hemelvaart is nabij – Schumann Resonantie

Frequentie Studio 7,83HZ Schumann Resonantie

Een Ontspannen Lijf is Een Helend Lijf

Massale Hemelvaart is nabij

DE MENS KAN VEEL LANGER LEVEN DAN NU DOOR VERANDERINGEN IN JE FYSIEKE LICHAAMSSTRUCTUUR. JE ZULT WONDERBAARLIJKE DINGEN MET JE GEEST KUNNEN DOEN DIE JIJ MOMENTEEL ALS ONMOGELIJK BESCHOUWT, ZOALS TELEPATHIE EN UIT DE LUCHT MANIFESTEREN WAT JE WIL.
Geliefden,

Ascentie vindt plaats in golven, wanneer de ene groep gereed komt, gevolgd door een andere. Veel mensen hebben nu de poort naar de hogere werelden bereikt en zijn klaar voor massale ascensie.

Ik wil graag mijn dankbaarheid uiten voor de mogelijkheid om met jullie allemaal te communiceren, leden van de familie van licht uit verschillende landen, achtergronden en interesses. De afgelopen tien jaar zijn we door dik en dun samen geweest. Ik dank u allen voor uw tijd, vriendelijkheid en toewijding. Jullie zijn het kleine kernteam dat onze missie tot nu toe succesvol heeft uitgevoerd. Ik wil ook u bedanken, die mij belangeloos hebben gesteund en hebben deelgenomen aan vele discussies op dit platform.

Na duizenden jaren van evolutie gaan we eindelijk de laatste fasen in voor massale ascensie. Eindelijk hebben jullie de bewustzijnsstaat bereikt die nodig is voor de activering van de massale ascensie.

Ik wil graag uitleggen wat er in de denkvelden speelt, zodat je zoveel mogelijk kunt voelen wat er speelt en begrijpt wat er nu gebeurt.

De energiestroom die door het portaal van Gaia komt, is geïntensiveerd en komt nu van de Centrale Zon van ons melkwegstelsel op verschillende locaties op het aardoppervlak. De grote gebeurtenis staat voor de deur. Het grootste deel van de mensheid zal binnenkort ontwaken. De meer geëvolueerde leden van de mensheid, lichtwerkers en sterrenzaden ervaren al een hogere bewustzijnsstaat.

Je bent niet langer op een persoonlijke evolutiereis: je wordt geleid door de Galactische Federatie omdat dit een gebeurtenis is die de hele mensheid raakt.

Het is tijd om te vieren. Het is tijd om de nieuwe wereld waarin we gaan leven te ervaren. De hele mensheid nadert een enorme transformatie.

Je zult voorbereid zijn op deze activering van massale ascensie. In de komende weken en maanden zul je je realiseren dat je vibraties heel anders zijn dan vóór dit seizoen. Je zult beseffen dat je een positiever, liefdevoller, zorgzamer en attenter persoon bent geworden dan ooit tevoren.

Je zult vrienden en familieleden gaan aantrekken die een vergelijkbare kijk op het leven hebben als de jouwe. Het universum werkt als een echokamer: het weerspiegelt gewoon wat je erin zendt. De wet van aantrekking brengt gelijkgestemde mensen samen, zodat ze samen momentum kunnen opbouwen en hun doelen snel en efficiënt kunnen bereiken.

Dit is geen verandering die je opgedrongen kan worden; het is een reis die alleen jij kunt ondernemen. De Galactische Federatie zal je onderweg begeleiden, maar ze kunnen geen stap voor je zetten. Je moet onderweg alle keuzes maken en zelf je bestemming bepalen.

De angst die velen van jullie op dit moment voelen, weerspiegelt je weerstand tegen deze verandering. Het maakt deel uit van een diepgewortelde behoefte om controle te houden over elk aspect van je leven, inclusief wie je wordt en welke vorm je leven aanneemt. Dit is zowel begrijpelijk als onrealistisch, maar ik weet dat u deze problemen met mijn hulp zult oplossen.

Duistere krachten kunnen zelfs geen enkele seconde op deze frequentie bestaan. Ze kunnen er niet in. Maar je moet alle angst in je systeem kwijtraken. Begrijp dat je hier bent vanwege je eigen keuze uit vrije wil, zelfs als je de contracten die je voor je incarnatie hebt gesloten volledig bent vergeten.

Bereid je voor op deze hemelvaart. U wordt al snel geconfronteerd met de volgende feiten:

◾ De mensheid ZAL opstaan ​​en haar ware kracht als goddelijke lichtwezens omarmen.

◾ De duistere krachten zullen worden verwijderd en naar een veilige plek worden gebracht waar ze geen kwaad kunnen doen. Dit gebeurt al achter gesloten deuren.

◾ De geheime krachten die deze planeet eeuwenlang hebben bestuurd, zullen worden ontmaskerd en berecht.

◾ De aarde zal worden hersteld in haar natuurlijke schoonheid, waarbij alle vervuiling wordt verwijderd door middel van geavanceerde technologie.

◾ Het oude financiële systeem, gebaseerd op schuldslavernij, zal worden vervangen door een nieuw systeem gebaseerd op eerlijkheid en overvloed voor iedereen.

◾ Er komt een nieuw supersnelwegsysteem dat alle continenten met elkaar verbindt door middel van hogesnelheidstechnologie.

◾ Alle mensen zullen permanent met elkaar verbonden worden door middel van hoger dimensionale technologie die het bewustzijn weer in perfecte harmonie met elkaar verbindt.

Dit is waar jullie op hebben gewacht sinds jullie geboorte in deze wereld – massale ascentie.

De afgelopen tien jaar heeft de aarde een ingrijpende transformatie ondergaan. Deze verandering heeft voornamelijk plaatsgevonden in energievorm en is voor bijna de hele mensheid onzichtbaar geweest.

De energie die verandert, wordt levenskrachtenergie of chi genoemd en is de basis van al het leven op aarde. De verandering in deze energie vindt plaats vanwege een fundamentele verschuiving in het hele zonnestelsel en de melkweg van de ene dimensie naar de andere. Dit ascentieproces vindt van nature plaats in het hele universum. Het is tijd voor ons zonnestelsel om te ascenderen en mee te aarden.

Deze verandering in dimensie zal een totale transformatie van de mensheid en het bewustzijn veroorzaken. De mensheid zal veel langer kunnen leven dan nu vanwege veranderingen in jullie fysieke lichaamsstructuur. Je zult wonderbaarlijke dingen met je geest kunnen doen die je momenteel voor onmogelijk houdt, zoals telepathie en uit het niets manifesteren wat je wilt.

Al het leven op de planeet aarde zal worden getransformeerd naar zijn hogere dimensionale vorm, inclusief uw huisdieren, planten, dieren, insecten en alle andere levende wezens. Nadat deze transformatie heeft plaatsgevonden, zal de droomstaat werkelijkheid worden en zal je bewuste waaktoestand als een droom zijn in vergelijking met je nieuwe realiteit. Deze nieuwe realiteit zal zijn als leven in de hemel op aarde!

We houden zielsveel van je.
Wij zijn hier bij jou.
Wij zijn uw familie van licht.
Wij zijn de Galactische Federatie.

A'HO
Aurora straal
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Copyright 2022 Aurora Ray. Alle rechten voorbehouden.

❤️ GRAAG DELEN ❤️
Bron: Galactische Federatie

		
Een Ontspannen Lijf is Een Helend lijf

Copyright © 2024 Frequentie Studio 7,83hz

Privacy Policy

Scroll naar boven