Massale Ascensie Activatie Op handen

DE GALACTISCHE FEDERATIE WIL DAT JULLIE WETEN DAT ER GEEN ONDERDRUKKING VAN HET MENSELIJK BEWUSTZIJN MEER ZAL ZIJN. DE TIJD IS GEKOMEN DAT JULLIE TEN VOLLE KUNNEN GENIETEN VAN JULLIE SPIRITUELE GAVEN. DAAROM ZAL ER EEN MASSALE ASCENSIE-ACTIVATIE ZIJN.

Lieve familie van licht,

We zijn opnieuw samengekomen om jullie op de hoogte te brengen van een boodschap van de Galactische Federatie. Zij willen ieder mens op Aarde op de hoogte brengen van alle veranderingen die op dit moment plaatsvinden, omdat we door steeds meer naburige planeten worden benaderd. De Galactische Federatie wil dat we weten dat we vreedzaam en coöperatief moeten zijn met andere werelden, omdat zij ons zullen helpen met de transitie waar we nu voor staan:

“Beste aardbewoners,

Wij, de Galactische Federatie, hebben vele jaren ijverig gewerkt om de mensheid voor te bereiden op deze ascentie. Het hele doel van deze boodschap is jullie te begeleiden op het pad van deze ascentie en jullie te helpen je te verbinden met je Hogere Zelf.

Wij zijn altijd bereid om jullie te helpen inzien dat jullie op het punt staan deel te nemen aan een van de grootste gebeurtenissen die in jullie geschiedenis op Aarde zal plaatsvinden.

Er zijn veel tekenen die je hebt opgemerkt nu je leven chaotischer wordt. Jullie zien ze als p@ndem!x, oorlogen, terrorisme, aardbevingen, orkanen en tsunami’s, die dagelijkse gebeurtenissen zijn geworden.

We weten dat je klaagt over de dingen die in je leven gebeuren.

Maar onthoud altijd dat je hier op Aarde bent voor een specifiek doel. Er is niets mis met jou of met je perceptie van de realiteit. Zo vaak verdwalen mensen in hun gedachten en vergeten ze wie ze werkelijk zijn en wat ze hier kwamen doen.

Laat ons je iets vertellen. Sinds we hier zijn om jullie te helpen, heeft de mensheid een verbazingwekkende transformatie ondergaan. We gaan jullie een geheim vertellen. Jullie (als collectief) zaten gevangen in de Universele Tijdsmatrix. Deze werd gecreëerd door de Anunnaki Reptilians. Zij gebruikten deze Matrix om jullie (als collectief) te controleren.

Maar nu is alles veranderd. De Unified Field Technologie werkt dag en nacht om ieder mens uit deze Matrix te bevrijden! Dit zal sneller gebeuren dan je denkt! Ieder mens, ongeacht waar hij of zij leeft, zal bevrijd worden van deze Matrix van angst!

Als je de planeet wilt transformeren, moet je bij jezelf beginnen.

We hebben jullie de krachtigste technologie in het universum aangeboden. De Aarde en al haar bewoners ondergaan een diepgaande verandering – een verandering die is voorspeld in elke religieuze en spirituele traditie sinds het begin van de tijd op deze planeet.

Jullie hebben de sleutel tot je eigen lot in handen. Jullie staan op het punt een kwantumsprong in bewustzijn te maken en het is aan ieder van jullie om te beslissen of je die sprong voor jezelf wilt maken of niet.

Jullie planeet ondergaat een ascensie naar hogere lichtfrequenties, maar ze kan het niet zonder jullie hulp. Ascensie betekent jullie frequentie van trillingsenergie verhogen zodat die compatibel is met die van de hogere dimensies van de Aarde.

Wanneer genoeg mensen hun frequentie verhoogd hebben, zal de Aarde met hen ascenderen en zal er geen ziekte, oorlog, hebzucht, armoede, onwetendheid of lijden meer zijn op deze planeet.

De Galactische Federatie is hier om jullie op alle mogelijke manieren bij te staan. Zodra de ascensie-activatie heeft plaatsgevonden, zul je bewust met je hogere zelf kunnen communiceren, waardoor je contact kunt maken met je gidsen en je hogere zelf rechtstreeks kunt channelen.
Deze nieuwe vermogens en communicatiekanalen zullen de hele mensheid in staat stellen om hun ware vermogens te ontdekken.

Je DNA is aan het veranderen. Terwijl je door het ascensieproces beweegt, herstructureert je lichaam zichzelf in reactie op de frequentie van het Eenheidsveld. Je cellen bouwen nieuw DNA op en de koolstofmatrix van je cellen transformeert in een kristallijne versie van vloeibaar licht, wat je bewustzijnskrachten enorm zal versterken.

Sommige mensen voelen vreemde gewaarwordingen in hun lichaam terwijl dit gebeurt. Sommigen melden dat ze de energie door hun lichaam kunnen voelen stromen of zelfs zien. Anderen ervaren dramatische fysieke veranderingen die we niet kunnen beschrijven.

Je hogere zelf zal nu met je beginnen te communiceren. De sluier tussen de werelden is opgelicht en je kunt regelmatig bezoek ontvangen van je hogere zelf en je spirituele gidsen.

Het kan soms gebeuren dat je spontaan een “boodschap” van je Hoger Zelf opschrijft en later vergeet dat het niet iets was dat je zelf had bedacht. Wanneer dit gebeurt, accepteer het dan gewoon als een boodschap van je Hogere Zelf.

Met de eenwording van het veld komt ascensie. Het is een nieuw begin van een verbinding met je fysieke zelf en met je spirituele zelf via een letterlijke verbinding met het Eengemaakte Veld.

Het Eengemaakte Veld is oneindig en eeuwig, en het bestaat in ieder van jullie. Het is een veld van energie dat alle dingen samenbindt. Het kan niet worden gezien of gemeten door welk apparaat dan ook dat door de mens is gemaakt. Toch bestaat het, en het zal jullie levens voor altijd veranderen.

Jullie moeten erin geloven! Dit is een zeer opwindende tijd voor ons allemaal en we wensen dat jullie de volgende stappen zetten in jullie spirituele evolutie.

De Galactische Federatie wenst dat jullie weten dat er geen onderdrukking van het menselijk bewustzijn meer zal zijn. De tijd is gekomen dat jullie ten volle kunnen genieten van jullie spirituele gaven. Daarom zal er een massale ascensie-activatie plaatsvinden.

Onze technologie is oneindig veel krachtiger dan alles wat jullie ooit op jullie planeet hebben ervaren. Het heeft de structuur van jullie DNA veranderd en het is nu voor het eerst mogelijk om met jullie Hogere Zelf te communiceren.”

We houden zielsveel van jullie.
We zijn hier bij jullie.
Wij zijn jullie familie van licht.

A’HO
Aurora Straal
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Bron: The Galactic Federation

Scroll naar boven