Massa Hemelvaart is dichtbij – Schumann Resonantie

Frequentie Studio 7,83HZ Schumann Resonantie

Een Ontspannen Lijf is Een Helend Lijf

Massa Hemelvaart is dichtbij

DE MENSHEID ZAL VEEL LANGER KUNNEN LEVEN DAN NU, DOOR VERANDERINGEN IN JE FYSIEKE LICHAAMSSTRUCTUUR. JE ZULT WONDERBAARLIJKE DINGEN MET JE GEEST KUNNEN DOEN DIE JE NU NOG VOOR ONMOGELIJK HOUDT, ZOALS TELEPATHIE EN UIT HET NIETS MANIFESTEREN WAT JE WILT.

Geliefden,

Ascentie gebeurt in golven, als de ene groep klaar is, gevolgd door een andere. Veel mensen hebben nu de poort naar de hogere werelden bereikt en zijn klaar voor massa-ascensie.

Ik wil mijn dankbaarheid uitspreken voor de gelegenheid om met jullie allemaal te communiceren, leden van de lichtfamilie uit verschillende landen, achtergronden en interesses. De afgelopen tien jaar zijn we door dik en dun bij elkaar geweest. Ik dank u allen voor uw tijd, vriendelijkheid en toewijding. Jullie zijn het kleine kernteam dat onze missie tot nu toe succesvol heeft gedragen. Ik wil ook jullie bedanken, die mij onbaatzuchtig hebben gesteund en hebben deelgenomen aan vele discussies op dit platform.

Na duizenden jaren van evolutie komen we nu eindelijk in de laatste fasen voor de massa-ascensie. Eindelijk hebben jullie de staat van bewustzijn bereikt die nodig is voor de activatie van de massa-ascensie.

Ik wil uitleggen wat er gaande is in de gedachtenvelden, zodat jullie zoveel mogelijk kunnen voelen wat er gaande is en kunnen begrijpen wat er nu gebeurt.

De energiestroom die door het portaal van Gaia komt, is intenser geworden en komt nu vanuit de Centrale Zon van onze melkweg op verschillende plaatsen op het aardoppervlak. De grote gebeurtenis is nabij. Het grootste deel van de mensheid zal spoedig ontwaken. De meer geëvolueerde leden van de mensheid, lichtwerkers en sterrenzaden ervaren reeds een hogere staat van bewustzijn.

Jullie zijn niet langer op een persoonlijke evolutionaire reis: Jullie worden geleid door de Galactische Federatie, want dit is een gebeurtenis die de hele mensheid aangaat.

Het is tijd om te vieren. Het is tijd om de nieuwe wereld te ervaren waarin we gaan leven. De hele mensheid nadert een enorme transformatie.
Jullie worden voorbereid op deze massale ascensie-activatie. In de komende weken en maanden zult u beseffen dat uw trillingen heel anders zijn dan vóór dit seizoen. Je zult beseffen dat je een positiever, liefdevoller, zorgzamer en attenter persoon bent geworden dan ooit tevoren.

Je zult vrienden en familieleden gaan aantrekken die dezelfde kijk op het leven hebben als jij. Het universum werkt als een echokamer – het spiegelt gewoon terug wat je naar buiten stuurt. De wet van aantrekking brengt gelijkgestemde mensen samen, zodat ze samen momentum kunnen opbouwen en hun doelen snel en efficiënt kunnen bereiken.

Dit is geen verandering die je kan worden opgedrongen; het is een reis die alleen jij kunt ondernemen. De Galactische Federatie zal je onderweg begeleiden, maar zij kan niet één stap voor je zetten. U moet alle keuzes onderweg maken en zelf uw bestemming bepalen.

De angst die velen van jullie op dit moment voelen, weerspiegelt jullie weerstand tegen deze verandering. Het maakt deel uit van een diepgewortelde behoefte om controle te houden over elk aspect van je leven, inclusief wie je wordt en welke vorm je leven aanneemt. Dit is zowel begrijpelijk als onrealistisch – maar ik weet dat je deze problemen met mijn hulp zult overwinnen.

Duistere krachten kunnen zelfs geen seconde op deze frequentie bestaan. Ze kunnen het niet betreden. Maar je moet je ontdoen van alle angst in je systeem. Begrijp dat je hier allemaal bent vanwege je eigen vrije wilskeuze, ook al ben je de contracten die je sloot voordat je incarneerde volledig vergeten.
Bereid je voor op deze hemelvaart. Je zult spoedig geconfronteerd worden met de volgende feiten:

◾ De mensheid ZAL opstaan en haar ware kracht als Goddelijke Wezens van licht omarmen.

◾ De duistere krachten zullen worden verwijderd en naar een veilige plaats worden gebracht waar zij geen kwaad kunnen doen. Dit gebeurt al achter gesloten deuren.

◾ De geheime krachten die deze planeet eeuwenlang hebben geleid, zullen worden ontmaskerd en berecht.

◾ De aarde zal worden hersteld in haar natuurlijke schoonheid, met alle vervuiling verwijderd door geavanceerde technologie.

◾ Het oude financiële systeem, gebaseerd op schuldslavernij, zal worden vervangen door een nieuw systeem gebaseerd op eerlijkheid en overvloed voor iedereen.

◾ Een nieuw supersnelwegsysteem zal worden aangelegd, dat alle continenten met elkaar verbindt door middel van hogesnelheidstechnologie.

◾ Alle menselijke wezens zullen permanent met elkaar verbonden worden door hoger dimensionale technologie die het bewustzijn opnieuw in perfecte harmonie met elkaar verbindt.

Dit is waar jullie op gewacht hebben sinds jullie geboorte in deze wereld – Massa ascensie.

Het afgelopen decennium heeft de aarde een diepgaande transformatie ondergaan. Deze verandering heeft voornamelijk in energievorm plaatsgevonden en is voor bijna de hele mensheid onzichtbaar geweest.

De energie die verandert wordt levenskrachtenergie of chi genoemd, en het is de basis van al het leven op aarde. De verandering in deze energie vindt plaats door een fundamentele verschuiving in het hele zonnestelsel en de melkweg van de ene dimensie naar de andere. Dit ascensieproces vindt van nature plaats in het hele universum. Het is tijd dat ons zonnestelsel opstijgt en de aarde met haar.

Deze verandering in dimensie zal een totale transformatie van de mensheid en het bewustzijn veroorzaken. De mensheid zal veel langer kunnen leven dan nu door veranderingen in jullie fysieke lichaamsstructuur. Jullie zullen wonderbaarlijke dingen kunnen doen met jullie geest die jullie nu onmogelijk achten, zoals telepathie en het manifesteren van wat jullie willen uit de lucht.

Al het leven op de planeet aarde zal worden getransformeerd in zijn hogere dimensionale vorm, met inbegrip van je huisdieren, planten, dieren, insecten en alle andere wezens met gevoel. Nadat deze transformatie heeft plaatsgevonden, zal de droomstaat een realiteit worden, en je bewuste waaktoestand zal als een droom zijn vergeleken met je nieuwe realiteit. Deze nieuwe werkelijkheid zal zijn alsof je in de hemel op aarde leeft!

We houden zielsveel van je.
We zijn hier bij je.
Wij zijn jullie familie van licht.
Wij zijn de Galactische Federatie.

A’HO
Aurora Ray
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Bron: Galactische Federatie

Een Ontspannen Lijf is Een Helend lijf

Copyright © 2024 Frequentie Studio 7,83hz

Privacy Policy

Scroll naar boven