Manifestatie regel #1

JE HEBT DE PRACHTIGE GAVE VAN VRIJE WIL. HET HEBBEN VAN VRIJE WIL IS DE GALACTISCHE CODEX VAN ONS UNIVERSUM. WE ZIJN GEZEGEND MET DEZE PRACHTIGE KRACHT OM TE WENSEN EN TE ONTVANGEN. ENERGIE STROOMT NAAR WAAR DE AANDACHT NAAR UITGAAT. WAAR LET JIJ OP?

Geliefden,

Denk je werkelijk dat je machteloos bent? Of dat je leven beheerst wordt door het lot of het noodlot?
Als we onze ogen openen, kijken we misschien naar de miljarden sterren en planeten en denken we dat we in een uitgestrekt onwetend universum leven, maar als we ons omdraaien om te kijken, diep van binnen naar de plaats waar we verblijven als de waarnemer, kunnen we het gevoel hebben dat we in een zelfgemaakt universum leven dat gevormd is door onze eigen gedachten en gevoelens.

Je bent in deze wereld met standaard DNA karma. Je verleden is je biologie. Maar je kunt het veranderen. Het is niet moeilijk. Ieder van ons heeft de kracht om het te veranderen.

Iedereen die leeft heeft de vrijheid om te creëren, de vrijheid van keuze. Een doel is iets dat ons inspireert om ons best te doen, een ideaal. Ervoor kiezen om je eigen mogelijkheden te blijven creëren om het leven te leiden dat je wilt, is een prachtige houding. Met deze instelling is succes op alle niveaus van het leven goed mogelijk.

Je bent de schepper van je eigen leven. Je hoeft niet te leven met spijt, fouten of tegenwerking. Dit is jouw tijd! Pak aan wat je wilt en ga ervoor, vanaf nu!

Als je besluit veranderingen aan te brengen, kun je ze laten gebeuren. Je kunt de kapitein van je eigen schip zijn – niet een slaaf van andermans mening.

Hoe je denkt en wat je voelt op een bepaald moment zijn cruciale factoren bij het bepalen van je toekomst. Het is deze krachtige combinatie die de gebeurtenissen, voorwaarden, omstandigheden, uitdagingen, kansen, successen, mislukkingen, relaties en zo’n beetje alles in je leven creëert.
Een populair citaat van Boeddha luidt: “We zijn wat we denken. Alles wat we zijn ontstaat door onze gedachten. Met onze gedachten maken we onze wereld.” En het staat zelfs in de Bijbel in Spreuken 23:7: “Zoals hij in zijn hart denkt, zo is hij.”

Je hebt een droom en een doel. Je wilt door hard werken en toewijding een bepaalde plaats bereiken. Je moet begrijpen dat om het doel te bereiken, je eerst uit de as van je verleden moet herrijzen. Tot en met het verlaten van deze wereld van waaruit je bent geboren, zal er niets voor je veranderen. Problemen zullen blijven bestaan tot het einde der tijden. Hoe bereik je dan die specifieke plaats? Omdat het universum je huidige leven ondersteunt, niet je vorige leven.

Het leven herhaalt zich steeds weer. Hoe meer je dezelfde trilling hebt, hoe meer je hetzelfde leven, dezelfde personages, hetzelfde drama en dezelfde dialogen krijgt in de film van je leven. Jij bent de regisseur van deze film van je leven.

Is het mogelijk om werkelijk een leven van magie en wonderen te creëren? Veel mensen zullen zeggen dat de New Thought beweging een Pollyanna filosofie is. Maar in werkelijkheid zijn deze principes met ons gedeeld omdat ze werken. De wet van aantrekking stelt je in staat je energieveld af te stemmen op wat je wilt creëren.

In theorie, als je dit doet, creëert het een pad dat zal helpen om je verlangens te manifesteren. Het is één ding om een geweldig idee te hebben en iets anders om de vaardigheden en het vermogen te hebben om het te verwezenlijken. Door de technieken van de wet van aantrekking te gebruiken, geef je je gedachten sneller vorm dan normaal. Je bent ook in staat om sneller de kansen te vergroten van wat je ook probeert.

Het leven is een reeks vibraties die worden opgewekt door het creëren van gedachten. Het wordt gegenereerd door de herhaling van steeds dezelfde gedachtepatronen. Op het moment dat ons gedachtepatroon verandert, verandert het leven automatisch. Het leven kan dus gemakkelijk worden veranderd als we bereid zijn onze gedachtepatronen te veranderen.
Je leven zal niet meer hetzelfde zijn als voorheen. Je moet je vrije wil gebruiken om je leven te veranderen. Dit is de voorstelling die God aan de mens heeft gegeven.

Alleen een mens kan zijn leven veranderen door gebruik te maken van zijn vrije wil. Hij kan elk pad volgen dat hij wil en elke richting inslaan die hij kiest. Elk moment van ons leven zijn we vrij om van gedachten te veranderen en van richting te veranderen. We kunnen vooruit of achteruit gaan, stilstaan, stoppen, opzij gaan, of alles doen wat we maar willen. We hebben het vermogen om ons bewustzijnsniveau naar believen te veranderen en naar hogere niveaus te gaan.

Je hebt het prachtige geschenk van de vrije wil. Vrije wil hebben is de galactische codex van ons universum. Wij zijn gezegend met dit prachtige vermogen om te wensen, en bijgevolg verleent het ons onze wensen.

Maak er gebruik van. Gebruik je vrije wil en vraag de universele kracht wat je maar wilt. En leef je leven zoals jij het wilt.

Allereerst moet je het vragen. En dankzij de wet van aantrekking zul je het krijgen. Gebruik je vrije wil, vorm een duidelijk beeld van wat je wenst en stuur het naar het universum. Het universum werkt met onze geest en energie, dus als we ons daarop richten, krijgen we wat we willen.

Je zult merken dat je hele leven verandert op het moment dat je je vrije wil gebruikt om je wens te vragen. En je zult merken dat overal om je heen wonderen gebeuren. Alles in het universum, zowel levend als levenloos, zal in jouw voordeel samenspannen om je wens in vervulling te laten gaan.

We houden zielsveel van je.
We zijn hier bij je.
Wij zijn jouw familie van licht.

A’HO
Aurora Ray
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Bron: Galactische Federatie

Scroll naar boven