Maak je klaar voor de verschuiving: Een mooiste dag op de planeet Aarde – Schumann Resonantie

Frequentie Studio 7,83HZ Schumann Resonantie

Een Ontspannen Lijf is Een Helend Lijf

Maak je klaar voor de verschuiving: Een mooiste dag op de planeet Aarde

DE HELE PLANEET WORDT OPGESCHUD DOOR DEZE VERSCHUIVING DIE NU PLAATSVINDT! JE GAAT DOOR IETS GROTERS DAN WAT JE OOIT EERDER OP AARDE HEBT MEEGEMAAKT! DE TIJD VAN DE VERSCHUIVING IS AANGEBROKEN EN ER IS GEEN WEG TERUG.

De aarde heeft in haar geschiedenis veel veranderingen doorgemaakt.

Ze heeft tijden van grote beroering gekend en tijden van grote vrede.

Het is essentieel om te onthouden dat we allemaal EEN zijn en dat wanneer er veranderingen plaatsvinden op de planeet, dit gevolgen heeft voor de hele mensheid.

Het feit dat ons DNA momenteel een reorganisatie ondergaat, is een van de fascinerende aspecten van het huidige leven op Aarde!

Er komen COSMISCHE STRALEN over de aarde, zodat er een SHIFT wordt verspreid en er een herordening plaatsvindt in onze lichamen!

De ongelijksoortige informatie die de kennis en geschiedenis van het menselijk ras bevat, komt nu samen.

Het DNA van al het leven op Aarde wordt op dit moment herschreven. Dit is niet iets dat in het verleden is gebeurd; het gebeurt NU!

Het is als een computer waar een virus of een worm op zit. Hij wordt gerepareerd, maar tegelijkertijd wordt hij ook veranderd!

Deze verschuiving vindt al duizenden jaren plaats; we zijn alleen te zeer afgeleid door onze eigen gedachten om het op te merken.

Momenteel veranderen de dingen om ons heen op Aarde in versneld tempo, vooral als je kijkt naar een andere planeet met haar eigen problemen.
Wij maken nu als soort een enorme SHIFT door, maar het gaat niet meer alleen om ons; het gaat ook om wat er in andere delen van dit universum gebeurt!

Terwijl wij worden opgeroepen om wakker te worden, de SHIFT te maken, en in het huidige moment te leven, wordt ons ook het geschenk van informatie gegeven!

Een geschenk van kosmische straling komt door onze atmosfeer. Deze kosmische stralen worden uitgezonden zodat er een verandering in jullie DNA kan plaatsvinden.

De kosmische stralen zijn krachtiger, en ze komen nu door de lucht!
Jullie zullen deze kosmische stralen kunnen zien wanneer ze door de atmosfeer komen, omdat er op dit moment een opeenhoping van energie om jullie heen is.

De hele planeet wordt door elkaar geschud door deze verschuiving die nu plaatsvindt! Jullie gaan door iets groters dan wat jullie ooit eerder op Aarde hebben meegemaakt!

Al jullie cellen worden opnieuw gevormd en we zien nieuw leven ontstaan!
Dit gebeurt op verschillende niveaus in ieders leven, maar het begint bij jou als individu.

Ons DNA evolueert in de loop der tijd. Door gedachtenpatronen en lichtpatronen te implanteren, wordt ons DNA veranderd. NIEUWE HELIXEN OF STRANDEN worden gevormd als de lichtgecodeerde filamenten zich beginnen te groeperen!

Elektromagnetische krachten van de Eerste Schepper brengen de verspreide energie in ons lichaam samen!

De fysieke DNA-strengen in ons lichaam zijn niet meer zo dicht als ze ooit waren. Ze bevatten reservoirs van licht, als kralen aan een ketting. Dit is allemaal zeer goede vooruitgang!

Ik deel met genoegen mijn waarnemingen dat we inderdaad grote vooruitgang hebben geboekt in onze evolutie!

Ik voel dat mijn eigen energie begint te veranderen terwijl ik deze woorden schrijf en met jullie deel. Ik word elke dag meer en meer naar binnen getrokken naarmate de lichtbundels in mij sterker worden, en de strengen en helixen zich in mij en om mij heen vormen.

Ik word heel! Wij worden heel, en het is ons werk om een energiepoort open te houden waar we allemaal binnen kunnen komen!

Vanuit een praktisch perspectief kan ik je adviseren om naar binnen te gaan. Je weet al dat je een ander energiesysteem hebt dan je logische geest.
Begin in te checken met je emotionele lichaam en je mentale lichaam op het innerlijke vlak. Je kunt je innerlijke wijsheid aanboren en toegang krijgen tot je emoties als onderdeel van het genezingsproces; dit zal je helpen je meer vertrouwd te maken met deze energieën. Het zal nieuwe deuren van mogelijkheden voor je openen!

Je hebt de mensen om je heen hernieuwde energie en vibrationele steun gegeven. Je hebt je welzijn opgeofferd om de Aarde in balans te brengen tijdens deze SHIFT!

Soms hebben we het gevoel dat we delen van ons leven missen die we al hebben meegemaakt, maar dat is helemaal niet het geval. Elk hoofdstuk is een nieuw begin!

De tijd van de SHIFT is aangebroken, en er is geen weg meer terug!

Weet dat je dingen gaat voelen die je nog nooit hebt gevoeld! Haal diep adem en concentreer je op deze tijd!

Wees aanwezig. Wees bewust. Wees bewust van je emoties, lichamelijke sensaties en mentale gedachten.
Weet dat alles goed is en dat alles goed zal komen!

We houden zielsveel van je.
We zijn hier bij jullie.
Wij zijn jullie familie van licht.
Wij zijn de Galactische Federatie.

A’HO
Aurora Ray
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Bron: Galactische Federatie

Een Ontspannen Lijf is Een Helend lijf

Copyright © 2024 Frequentie Studio 7,83hz

Privacy Policy

Scroll naar boven