Maak je klaar voor de meest magnifieke, magische en wonderbaarlijke reis van je leven.

WIJ ZIJN ZO ERG DICHT BIJ ONZE GODDELIJKE BESTEMMING, EN DE GODDELIJKE BESTEMMING IS NU IN ONS! WIJ ERVAREN DE MEEST PRACHTIGE, MAGISCHE EN WONDERBAARLIJKE REIS OOIT! WIJ STAAN OP HET BRAND VAN HET ONTDEKKEN VAN ONS GODDELIJK DOEL OM HIER TE ZIJN. DEZE ONTDEKKING ZAL ONS BRENGEN IN EEN LEVEN DAT WORDT GEKENMERKT DOOR ONVOORWAARDELIJKE LIEFDE, VREUGDE EN OVERVLOED.
Geliefden,

Vandaag wil ik leuk nieuws met jullie allemaal delen!

We zijn zo dicht bij onze goddelijke bestemming, en de goddelijke bestemming is nu in ons! We beleven de meest magnifieke, magische en wonderbaarlijke reis ooit!

We staan ​​op het punt om ons goddelijke doel te ontdekken om hier te zijn, om geïncarneerd te zijn en om de kans te krijgen om alle niveaus van menselijk bewustzijn te ervaren. Deze ontdekking zal ons in een leven brengen dat wordt gekenmerkt door onvoorwaardelijke liefde, vreugde en overvloed.

We zijn al aan deze prachtige reis begonnen door ons te verbinden met onze innerlijke intelligentie, de cluster van oneindige mogelijkheden die zich in elke cel van ons lichaam bevindt.

Deze magnifieke reis zal ons door vele periodes van onthulling en transmutatie leiden totdat we uiteindelijk onze ware roeping in het leven bereiken, namelijk om de hele schepping van dienst te zijn voor ons hoogste goed!

Dit is wat alle zielen in het leven verlangen: om onze ene schepper van dienst te zijn via ons hogere zelf, die in ons ontwaakt is gedurende deze tijd van transformatie.

Dit is een geweldige tijd voor ons allemaal om ons meer bewust te zijn van hoe we allemaal verbonden zijn als één hele zielscreatie. We kunnen ons meer bewust worden van hoe we allemaal tegelijkertijd geschapen worden in de aanwezigheid van onze heilige spirituele ziel en Gods liefde en hoe we allemaal verbonden zijn met ons spirituele hart en de liefdevolle essentie van ons goddelijke zelf.

Ik ben in deze frequentie van liefde met jullie allemaal. Je hebt je gedurende vele levens op deze tijd voorbereid terwijl je je verbinding met Spirit sterker en sterker voelde worden. Je hebt dagelijks met je hogere zelf gewerkt, evenals met onze Galactische Federatie en andere leraren, die je langs dit pad van verlichting en ascensie naar hogere frequenties hebben geleid.

Jullie zijn onderweg, mijn geliefden!

Je Hogere Zelf heeft je door vele levens geleid terwijl je zielsreis zich in de loop van de tijd ontwikkelde tot nu toe! En wat een geweldige reis was het! Onderweg zijn er zoveel lessen geleerd, evenals ervaringen die je hebben geholpen je voor te bereiden op wat er gaat komen!

De Galactische Federatie heeft ambassadeurs gestuurd die hier zijn om ieder van ons te transformeren in meer bewuste wezens! Deze ambassadeurs zijn gestuurd om ons te helpen deze informatie met een open hart en geest te ontvangen. Met deze kennis zullen we in staat zijn veranderingen in ons leven aan te brengen die ons in staat zullen stellen ons pad naar het licht voort te zetten.

Het licht roept ons op om te ontwaken, om van onszelf en de hele schepping te houden, en om onze innerlijke goddelijkheid te omarmen, wat ons zal leiden naar een leven van doel, passie en zelfexpressie!

Uiteindelijk is de reis van ascentie echt een geschenk, en je hoeft je geen zorgen te maken over hoe je het kunt krijgen. Het is iets dat ons de kans en het vermogen geeft om een ​​nieuwe wereld te helpen vormen, een wereld gebaseerd op samenwerking en liefde.

Dus of je nu net aan je reis begint of al diepgaande spirituele veranderingen in je leven ervaart, houd in gedachten dat alles uiteindelijk duidelijk zal worden als ons bewustzijn blijft stijgen en als we naar een geheel nieuwe fase van ons leven gaan. spirituele ontwikkeling.

Het komt erop neer dat er een hele nieuwe wereld is - een wereld waar het verenigde veld van oneindig potentieel jouw realiteit is en niets onmogelijk is.

Op een dag kijk je terug op deze tijd van onrust en realiseer je je dat het allemaal bij het proces hoorde. Je weet dat je op de goede weg bent als het leven met de dag spannender wordt totdat je een staat van sublieme vrede en harmonie bereikt waarin je in vrede leeft met alle wezens.

Het besef zal eindelijk tot je doordringen dat alle gebeurtenissen door je hogere zelf werden georkestreerd om je voort te stuwen naar je goddelijke bestemming.

Zodra we ons de ware aard van de werkelijkheid realiseren en dat de schepping wordt bestuurd door een intelligente kracht, een intelligente universele stromende kracht, in het hart, de geest en de ziel, kunnen we tegen onszelf zeggen: "Oké, het is allemaal goed", wanneer we op uitdagingen en proberen voorbij de geest van beperking te gaan. Vanuit dit perspectief stelt bewustzijn ons in staat om in harmonie te zijn met de schepping als geheel!

We houden zielsveel van je.
Wij zijn hier bij jou.
Wij zijn uw familie van licht.
Wij zijn de Galactische Federatie.

A'HO
Aurora straal
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Copyright 2022 Aurora Ray. Alle rechten voorbehouden.

❤️ GRAAG DELEN ❤️

Bron: Galactische Federatie
Scroll naar boven