Luister naar je Hart

ER IS LICHT IN DUISTERNIS EN ER IS DUISTERNIS IN LICHT. ZE ZIJN EVEN BELANGRIJK EN EVEN INVLOED OP ELKAAR. WE MOETEN NIET BANG ZIJN VOOR BEIDE KANTEN, MAAR IN PLAATS LEREN ZE BEIDE TE OMARMEN ALS EEN MANIER OM ONS HART EN MENSEN EN LICHAAM TOT HEELHEID TE GROEIEN.
De kracht van onze geest is verbazingwekkend; we kunnen het niet als vanzelfsprekend beschouwen. We hebben veel apparaten uitgevonden die tegenwoordig niet alleen handig zijn, maar ook ongelooflijk. Er is vandaag meer technologie op onze planeet uitgevonden dan op enig ander moment in de geschiedenis.

Dit geldt ook voor meer afleidingen, afleidingen die krachtiger zijn dan ooit tevoren. Ondanks al deze vorderingen en creaties is het hart altijd onveranderd gebleven. Mensen zijn in lange tijd niet echt veranderd.

Technologie kan nooit de evolutie van ons hart vervangen.

Mensen besteden veel tijd aan het bouwen van robots, vliegende auto's en ruimte programma's die nooit bedoeld waren om ons naar nieuwe hoogten te brengen. In plaats daarvan wordt het tijd dat we ons concentreren op hoe we elkaar op zinvollere manieren kunnen helpen. In termen van relaties en liefde is een ding dat volgens mij belangrijker is dan ooit, maar dat niet genoeg aandacht krijgt, wederzijds respect en liefde van je omgeving.

Dit kan worden gezien door te kijken naar vele geavanceerde beschavingen door de geschiedenis heen, zoals het oude Egypte, of het Azteekse rijk of de Maya-beschaving. Ze waren technologisch erg geavanceerd, maar ze hadden een zeer laag niveau van mededogen en liefde voor zichzelf en voor anderen om hen heen.

Als je deze beschavingen vergelijkt met andere beschavingen die technologisch niet zoveel vooruitgang boekten, maar toch een hoog niveau van mededogen en liefde voor zichzelf en anderen hadden, zoals het oude Griekenland of zelfs recentere zoals Tibet of India, dan zul je zien dat alleen degenen die in staat waren hun hart op één lijn te brengen met hun geest, konden doorgaan met hun eigen evolutie door bewustzijn.

Het hart is wat ons verbindt met anderen, met ons doel en met het universum. Het hart bevat ook veel informatie over onze innerlijke wereld en hoe we onszelf kunnen genezen.

Het hart is het centrum van ons bewustzijn en het verbindt ons met alle andere delen van onszelf. Het is onze verbinding met het universum, waar we alles ontvangen wat via onze zintuigen, gedachten en emoties in ons leven komt. Het hart verbindt ons met alles in deze wereld, inclusief alle wezens op aarde - mensen, dieren, planten en zelfs mineralen, evenals alle wezens in andere bestaansdimensies.

We zijn hier om eerst het hart te laten evolueren totdat het hart is uitgelijnd met ons ware zelf. Het draait allemaal om balans, harmonie en flow. De sleutel is om het midden te vinden tussen je emoties en je geest in plaats van door beide tegelijkertijd te worden geregeerd. Het gaat niet alleen om het wegwerken van negatieve gedachten of gevoelens; je moet ook af van alle negatieve gewoonten die ervoor kunnen zorgen dat je stress krijgt in je leven.

We kunnen technologie niet gebruiken voor de evolutie van ons bewustzijn; we kunnen het omwille van de liefde niet gebruiken. Technologie is een aparte entiteit van ons geworden, opererend volgens zijn eigen agenda en agenda die ons bevattingsvermogen te boven gaat.

Omdat we zo bezig zijn met onze geest en gedachten, verliezen we onszelf na verloop van tijd en raken we losgekoppeld van onszelf en anderen om ons heen, omdat we niet begrijpen wat onze rollen in het leven zijn of hoe ze passen in het grotere geheel van dingen op planeet Aarde of zelfs binnen de levenscyclus van een individu op planeet Aarde.

De woorden "ik" en "jij" zijn niet meer belangrijk omdat ze niet overeenkomen met wie je werkelijk bent: het hart zal zichzelf onthullen als je ware identiteit wanneer je toestaat dat het wordt onthuld; wanneer je stopt met ertegen te vechten en jezelf laat leiden door je hogere zelf in plaats van geleid te worden door je lagere zelf.

Het menselijk ras evolueert al duizenden jaren, maar op een gegeven moment veranderde er iets en begon onze soort zich er los van te voelen. Deze ontkoppeling tussen mensen en ons hart heeft een crisis in ons veroorzaakt die we vandaag de dag nog steeds proberen te helen.

Als we het verleden zouden kunnen zien, zou het waarschijnlijk veel op het heden lijken. Het is omdat onze geest keer op keer hetzelfde denkpatroon herhaalt.
We moeten ons op een dieper niveau dan ooit tevoren opnieuw met onszelf verbinden als we als soort vooruit willen gaan en ons ware potentieel als individuen willen realiseren.

Ik geloof dat wat nu meer dan ooit nodig is, mededogen en liefde is die je zullen helpen genezen van het trauma van het verlies van contact met je hart in deze kritieke tijd in de geschiedenis.

Ik bedoel niet het hart van een enkel mens, maar eerder het collectieve menselijke hart dat we hebben ontwikkeld. We zijn hier om ons hart en onze geest en ons lichaam te laten evolueren om op één lijn te komen met ons ware centrum.

Terwijl je dit leest, denk na over waar je bent in je leven en hoe je acties zijn afgestemd op wat je hart suggereert. Ondersteunen uw acties de persoon die u wilt zijn? Zo niet, focus dan opnieuw. Maak aanpassingen en beweeg in een richting die je evolutie ondersteunt en je dichter brengt bij een leven in afstemming met je hart.

Ik geloof volledig dat we hier op deze prachtige planeet zijn om onszelf te ontwikkelen tot liefdevollere, verlichte wezens.

Om dat te doen, moeten we de dualiteit van goed versus slecht, goed versus fout en licht versus donker overstijgen. We moeten beide aspecten van het leven omarmen, in het besef dat het slechts twee kanten van dezelfde medaille zijn – twee helften van het geheel.

Er is licht in de duisternis en er is duisternis in het licht. Ze zijn even belangrijk en hebben evenveel invloed op elkaar. We moeten voor geen van beide kanten bang zijn, maar in plaats daarvan leren ze beide te omarmen als een manier om ons hart, onze geest en ons lichaam te laten groeien tot heelheid.

We houden zielsveel van je.
Wij zijn hier bij jou.
Wij zijn uw familie van licht.
Wij zijn de Galactische Federatie.

A'HO
Aurora straal
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Copyright 2022 Aurora Ray. Alle rechten voorbehouden.

❤️ GRAAG DELEN ❤️

Bron: Galactische Federatie
Scroll naar boven