Liefde is de weg naar Hemelvaart – Schumann Resonantie

Frequentie Studio 7,83HZ Schumann Resonantie

Een Ontspannen Lijf is Een Helend Lijf

Liefde is de weg naar Hemelvaart

LIEFDE EN BEWUSTZIJN ZIJN JE TWEE VLEUGELS. LIEFDE BEREIDT JE VOOR OP BEWUSTZIJN, EN BEWUSTZIJN BEVRIJDT JE VAN ALLE CONDITIONERING.
Liefde is een pad waardoor we ons bewust kunnen worden van onszelf en onze ware aard.

Als je je leven wilt leiden zoals jij dat wilt, moet je liefhebben. Als je spiritueel wilt groeien, als je verliefd wilt zijn op het leven en alles wat het te bieden heeft, dan moet je leren van jezelf te houden.

De eerste stap is altijd de moeilijkste, maar als je eenmaal over die bult heen bent, wordt het elke dag gemakkelijker.

Liefde is een vibratie die door tijd en ruimte beweegt en ons verbindt met onze oorsprong. Het kan worden gevoeld als trilling of kleur.

Liefde is ook een energie die ons met elkaar en alle levensvormen in dit universum verbindt. Het heeft geen begin of einde, maar bestaat overal tegelijk, altijd in beweging door tijd en ruimte. Het is een frequentie die bestaat in alle levende wezens, van bomen en dieren tot mensen.

Meditatie is de mogelijkheid tot stilte, die je tot een hoogtepunt van bewustzijn kan brengen. Je zult in staat zijn om de andere dimensies te zien, niet alleen in de ruimte maar ook in de tijd te reizen, en bovendien te communiceren met hogere wezens met al hun wijsheid en ervaring.

Liefde en bewustzijn zijn twee kanten van een munt die zijn geslagen vanuit je eigen bewustzijn. Beide kunnen worden gebruikt als hulpmiddelen voor spirituele groei. Ze zijn beide nodig voor jullie ontwaken en transformatie op alle mogelijke manieren.

De eerste stap in spirituele groei is te leren loslaten wat je niet meer dient, zodat je je kunt openstellen om meer te ontvangen van wat je wel dient.

Ascentie is het proces van de overgang van de ene staat van zijn naar de andere. Het is een reis die ons weghaalt van onze huidige staat van zijn en ons dichter brengt bij waar we vandaan kwamen: onze bron.

Als je geen liefde in je hart hebt, ben je niet op weg naar ascentie. Je bent misschien op het pad, maar het zal je verder wegbrengen van je potentieel voor ascentie.

Als we verliefd zijn, zijn we dichter bij onze bron dan op enig ander moment in ons leven, omdat liefde de kern vormt van alles wat er in het leven gebeurt.

Liefde is wat ons in leven houdt en vooruit helpt op deze planeet. Liefde is wat ons in staat stelt te groeien als wezens en onszelf te transformeren in volledig gerealiseerde wezens die in harmonie met elkaar en met de hele schepping kunnen leven.

Ons doel als menselijke wezens is om te groeien naar de volledige realisatie van wat we werkelijk zijn als spirituele wezens die fysieke lichamen op deze planeet bewonen voordat we naar hogere niveaus van bestaan ​​gaan.

Ons doel als mens is om te leren hoe we in harmonie met elkaar kunnen leven, zodat we deze planeet kunnen delen als broeders en zusters die de vreugde en het verdriet van het leven samen delen zonder erover te vechten of hen persoonlijk op te vatten.

Als je verliefd bent, ben je volledig aanwezig en bewust van je eigen bestaan. Liefde is een bewustzijn dat zo compleet is. Als je in deze staat van zijn bent, hoef je je nergens anders zorgen over te maken; er is geen angst, er is geen bezorgdheid en er is helemaal geen lijden.

In deze staat kun je doen wat je wilt, omdat je geest is getransformeerd in een liefdevolle geest. Je zult letterlijk van alles om je heen houden, omdat liefde vrede in hart en geest creëert.

Dit wil niet zeggen dat er geen kwaad in de wereld is. Er is. Maar wie ben jij om je met welke structuur dan ook te bemoeien? Alle structuren zijn door de natuur gegeven; jij kunt niet degene zijn die ze zal veranderen. Je kunt alleen liefhebben, maar je kunt je niet bemoeien met de manier waarop dingen om je heen worden gedaan. "Heb lief en sta toe." Dit is de enige leer van alle religies en van alle wijzen. Laat dingen zijn.

Zonder liefde op deze reis naar Godrealisatie is er geen mogelijkheid om vervuld te worden. Liefde creëert energie, maakt je sterk en helpt je naar steeds hogere niveaus te stijgen.

En als je verder gaat in je zoektocht naar glorie, onthoud dan altijd dat liefde van God stroomt, dus probeer het niet naar buiten te forceren. Vind de bron in jezelf, en liefde zal daar zijn. Maar als je beweert van iemand van buitenaf te houden, wordt het een nepspel. Dus de innerlijke reis moet worden voortgezet, en de uiterlijke reis kan volgen als onderdeel van de wet van de natuur.

Zelfs de kleinste moeite die in het idee van liefde wordt gestoken, zal een wereld van verschil maken in jouw leven en dat van de mensen om je heen.

Het is waar dat er uitdagende tijden kunnen zijn bij het werken aan liefde, vooral wanneer we worden geconfronteerd met moeilijke omstandigheden, maar het is het belangrijkste om vast te houden aan de overtuiging dat hier iets groters dan wijzelf aan het werk is.

We zijn al zo lang liefdeloos dat dit een soort vergeten kunst is geworden. En zonder liefde, zonder een enorme golf van liefde in het leven, is het alternatief somber.

Liefde en bewustzijn zijn je twee vleugels. Liefde bereidt je voor op bewustzijn, en bewustzijn bevrijdt je van alle conditionering. Er is geen limiet - je bent vrij. Je kunt nergens door gevangen worden!

We houden zielsveel van je.
Wij zijn hier bij jou.
Wij zijn uw familie van licht.
Wij zijn de Galactische Federatie.

A'HO
Aurora straal
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Copyright 2023 Aurora Ray. Alle rechten voorbehouden.

❤️ GRAAG DELEN ❤️

Bron: Galactische Federatie
Een Ontspannen Lijf is Een Helend lijf

Copyright © 2024 Frequentie Studio 7,83hz

Privacy Policy

Scroll naar boven