Liefde bindt ons allemaal samen – Schumann Resonantie

Frequentie Studio 7,83HZ Schumann Resonantie

Een Ontspannen Lijf is Een Helend Lijf

Liefde bindt ons allemaal samen

MET LIEFDE IN JE HART EN VREUGDE IN JE ZIEL, KUNT JE ALLES BEREIKEN DAT HET HEELAL JE MOGELIJK KAN DROMEN. HET IS EEN DEEL VAN JE GODDELIJKE ERFGOED OM JE LIEFDE OVER DE HELE WERELD TE DELEN. DOOR DIT TE DOEN, ZULT U GENEZING BRENGEN AAN DEGENEN OM U heen EN DE HELE PLANEET VERHOOGD.
Liefde is de grootste vorm van kennis, en het is ook het belangrijkste in deze wereld. Het is de basis van alles wat bestaat in dit universum. Zonder liefde zou er geen leven op aarde zijn.
 
Wat er ook op aarde gebeurt, er zullen altijd mensen zijn die bereid zijn hun leven op te offeren ter wille van anderen.
 
Maar het woord 'liefde' wordt in onze samenleving zo vaak gebruikt dat we zijn betekenis hebben verloren. Het is een woord geworden dat we losjes rondgooien en dan verwachten dat mensen het serieus nemen.
 
Als we aan liefde denken, denken we meestal aan romantiek en toewijding. We raken zo verstrikt in het idee verliefd te zijn omdat we dit gevoel associëren met veiligheid en zekerheid. Maar wat als er een ander soort liefde was? Een die niet verbonden is met een of andere fysieke aantrekkingskracht, maar iets meer dan dat?

De waarheid is dat liefde een spiritueel fenomeen is. Het kan niet met woorden worden beschreven of door de wetenschap worden verklaard; het moet in jezelf worden ervaren voordat het echt door anderen kan worden begrepen.

Het belangrijkste om te begrijpen over liefde is dat het niet over bezit gaat. Het gaat om waardering. Als je van iemand houdt, geef hem dan de ruimte. Probeer ze niet te beheersen. Probeer ze niet te veranderen of ze iets te maken wat ze niet zijn. Liefde is geen actie; het is een diep gevoel.

Liefde is spirituele evolutie, en het komt uit ons hart, niet uit onze hersenen of ons lichaam. Wanneer twee mensen van elkaar houden, openen hun harten zich voor elkaar en worden ze kwetsbaar genoeg voor de andere persoon om hun ware zelf te zien door de lens van liefde in plaats van angst of oordeel, of onzekerheid.

Het vergt grote moed voor ons mensen om kwetsbaar te zijn en ons ware zelf te laten zien, omdat we zo bang zijn voor afwijzing dat we muren om ons heen bouwen zodat niemand ons meer pijn kan doen door ons af te wijzen of ons te verlaten.

Liefde begint innerlijk. Ten eerste moeten we leren van onszelf te houden. Als je niet van jezelf houdt, hoe kun je dan van iemand anders verwachten? En als je niet weet wat liefde is, hoe kun je er dan iets van verwachten?

Zelfliefde is de sleutel tot het ontsluiten van de mysteries van het leven. Het is het fundament waarop alle andere aspecten van liefde kunnen worden gebouwd. Al het andere valt in de pas. Je kunt niet van een ander houden zonder een basisniveau van eigenliefde te hebben.

Het is een keuze, geen actie: we kunnen ervoor kiezen om van onszelf te houden of niet. We kunnen besluiten om een ​​liefdevolle relatie met onszelf aan te gaan, of we kunnen vast blijven zitten in het verleden en verontwaardigd zijn. Wees lief voor jezelf, wat je ook doormaakt, want iedereen heeft wel iets waar ze in hun leven aan moeten werken.

Ik ben hier om je aan te moedigen op je reis van zelfverbetering, groei en ontwikkeling.

Eigenliefde is geen egoïsme; het gaat erom jezelf het respect en de steun te geven die je verdient. Zelfliefde gaat over jezelf toestemming geven om te zijn wie je bent zonder oordeel of kritiek van anderen of zelfs van jezelf!

Ik wil graag een paar dingen met je delen. Eerst en vooral wil ik je vertellen over de enige echte manier om van jezelf te houden, namelijk jezelf kennen. Zolang we leven, zijn we bewuste wezens, en bewuste wezens zijn zich bewust van zichzelf. Als we ons niet bewust zijn van onszelf, dan weten we niet wie we zijn en wat ons doel in het leven is.

Het tweede dat ik je wil vertellen is dat als we begrijpen hoeveel God van ons houdt en hoeveel God wil dat we van onszelf houden, het voor ons gemakkelijker zal zijn om ook van onszelf te houden. We moeten altijd onthouden dat God ons heeft geschapen en dus recht op ons heeft. God houdt van ons en wil dat we gelukkig zijn.

Zelfs buiten onze relaties met romantische partners en vrienden, kunnen we dezelfde houding aannemen ten opzichte van al onze interacties: onszelf beschouwen met acceptatie en liefde, voor anderen zorgen met mededogen en begrip, en interactie met alle wezens op basis van wederzijdse empowerment en respect.

Je bent een uniek persoon met unieke behoeften en verlangens. Je hebt een unieke reeks gaven, vaardigheden en talenten die het doel van je ziel vormen. Je bent een unieke uitdrukking van Gods oneindige creativiteit en wijsheid. Deze planeet is jouw thuis, en het is voor jou gecreëerd om alle wonderen en geneugten van het leven te ervaren.

Neem elke dag even de tijd om eraan te denken dat u als individu op deze planeet, als kind van God, geliefd, gerespecteerd en gekoesterd wordt. Je bent hier met een reden naartoe gestuurd: om meer te weten te komen over jezelf en de wereld waarin je leeft.

Neem elk moment stap voor stap en met vreugde, wetende dat er naast de uitdagingen van elke dag kansen zijn voor nieuwe groei. Liefde is overal om je heen en verbindt je met anderen op manieren die soms verrassend of zelfs wonderbaarlijk zijn.

Het maakt deel uit van je goddelijke erfgoed om je liefde op grote schaal over de hele wereld te delen. Door dit te doen, breng je genezing aan de mensen om je heen en verhef je de hele planeet.

Liefde is een goddelijke kracht die ons allemaal verbindt, en het zal ons helpen een betere wereld voor iedereen te creëren. Ga dus met vertrouwen en doelgerichtheid verder, wetende dat liefde altijd aan jouw kant zal staan!

Met liefde in je hart en vreugde in je ziel, kun je alles bereiken waarvan het universum je maar kan dromen. En met deze liefde en vreugde zul je merken dat je nog lang en gelukkig leeft.

We houden zielsveel van je.
Wij zijn hier bij u.
Wij zijn uw familie van licht.
Wij zijn de Galactische Federatie.

A'HO
Aurora Ray
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Copyright 2022 Aurora Ray. Alle rechten voorbehouden.

❤️ DELEN GRAAG ️

Bron: Galactische Federatie
Een Ontspannen Lijf is Een Helend lijf

Copyright © 2024 Frequentie Studio 7,83hz

Privacy Policy

Scroll naar boven