Lichtwerkers versnellen de evolutie van het bewustzijn – Schumann Resonantie

Frequentie Studio 7,83HZ Schumann Resonantie

Een Ontspannen Lijf is Een Helend Lijf

Lichtwerkers versnellen de evolutie van het bewustzijn

DE GODDELIJKE ESSENTIE HEEFT ALTIJD UW BESTE BELANGEN OP HART. HET IS NIET EEN KRACHT VAN BUITEN DIE JE CONTROLEERT. DEZE ESSENTIE IS JE INTERNE BEGELEIDINGSSYSTEEM, EN WANNEER JE VOLLEDIG IN DE LUISTER MODUS BENT, BEN JE BETER IN STAAT DE BOODSCHAPPEN TE HOREN.
Geliefden,
Het is moeilijk te begrijpen dat de wereld aan het veranderen is als je alleen maar chaos en vernietiging ziet. Maar heimelijk achter de schermen werken, jarenlang onzichtbaar, talloze groepen Lichtwerkers die de evolutie van het bewustzijn versnellen.

Lichtwerkers zijn individuen die naar de aarde zijn gekomen om vrede en harmonie te vestigen, de armen te dienen, de planeet te genezen en een nieuw tijdperk van liefde en begrip tot stand te brengen. Hoewel de meeste Lichtwerkers recentelijk op deze planeet zijn geïncarneerd, is je ziel in vele andere levens op veel andere planeten geweest.

Gebeurtenissen kunnen op veel manieren worden geïnterpreteerd, maar wanneer je de hogere wetten begrijpt en het goddelijke doel kent, zie je gebeurtenissen in een heel ander licht.

De hogere orde die de gebeurtenissen regeert, maakt zich steeds meer bekend en de oude manieren om dingen te doen die het hoogste goed van de mensheid niet dienen, worden steeds meer benadrukt.

Nu deze planeet op het punt staat bevrijd te worden, is de meest effectieve manier om van deze planeet een paradijs te maken, te volgen wat je weet dat haar zal helpen.

Er vinden op dit moment enkele grote veranderingen plaats op de planeet - ze zijn misschien moeilijker te zien, maar ze zijn er. De hele wereld maakt een transformatie op planetair niveau door. Het wordt aangedreven door fundamentele veranderingen in de biosfeer van de aarde en de beschaving wordt meegesleurd in het proces.

Er ontstaat een nieuwe wereld. Het is niet gemakkelijk te zien of te begrijpen, maar het is er. Je kunt het in je diepste zelf voelen, als een instinct.

De planeet Aarde staat voor een grote overgangsperiode. De aarde beweegt zich naar nieuwe horizonten. De ambities zijn groter dan ooit. Jullie betreden een opwindend nieuw tijdperk waarin mensen meer verbonden zijn, innovatiever zijn en zich meer bewust zijn dat jullie allemaal deel uitmaken van één planeet.

Aangezien vrijwel elk levend wezen onlosmakelijk verbonden is met de aarde, moet je de aarde bedanken voor het onderhouden en beschermen van elk levend wezen. Het is jouw verantwoordelijkheid om je dankbaarheid te tonen voor de natuurlijke hulpbronnen van de aarde.

Als jij voor de aarde zorgt, zal de aarde voor jou en je kinderen zorgen. Het is belangrijk om elke dag wat tijd in de natuur door te brengen. Het kost niet veel tijd, slechts een paar momenten met je blote voeten op de grond, en dat is heel goed voor je ziel.

Wanneer je dit doet, verbind je je met de aarde. Je maakt contact met het goddelijke. Wanneer je verbinding met de goddelijkheid in jezelf groeit, ontwikkelt dit de kwaliteit van vertrouwen in jezelf.

De Goddelijke Essentie heeft altijd het beste met u voor. Het is niet een kracht van buitenaf die je beheerst. Deze essentie is je interne begeleidingssysteem, en wanneer je volledig in de luistermodus bent, ben je beter in staat om de boodschappen te horen.

Net zoals de Goddelijke Essentie in je is, omringt het je ook en omvat het alles in het universum. De energie van de Goddelijke Essentie stroomt zowel door je fysieke lichaam als door onze aarde, de ruimte en al degenen die deze planeet bewonen. Het omhult iedereen, van degenen die zijn geboren tot degenen die zijn overleden.

Het is een deel van alles en iedereen. Door in het huidige moment te zijn, sta je jezelf gewoon toe om te ervaren wat er is, zonder interpretatie of oordeel.

Door in het huidige moment te zijn, ontwikkelt de kwaliteit van vertrouwen in jezelf zich vanzelf. En hoe meer vertrouwen je in jezelf ontwikkelt, hoe meer je met de stroom van het leven mee kunt gaan en sereniteit en vreugde kunt ervaren.

Al deze ervaringen dragen bij tot een verruimd bewustzijn waardoor je nieuwe energiebronnen kunt aanboren waarmee je je vibratie kunt verhogen en je bewustzijn kunt verruimen.

De kans is groot dat als je dit leest, je je ervan bewust bent dat het behouden van een sterke verbinding met de geest belangrijk is om je bewustzijn te verhogen en naar de 5e dimensie te ascenderen. Naarmate je dagelijks groeit, breidt je geest zich uit en neemt je vermogen om je energiek en levendig te voelen toe.

Het is echter niet ongewoon om fysiek ongemak te ervaren terwijl je je bewustzijn vergroot. Dit verwijst naar de biologische veranderingen die plaatsvinden in je lichaam. Afhankelijk van welk deel van je DNA wordt geactiveerd, ervaar je sensaties die aanvoelen als warmte of tintelingen door je hele ruggengraat.

Wanneer je naar een nieuwe realiteit begint te bewegen, merk je deze sensaties misschien op, maar als je eenmaal door de overgang bent gegaan, kan je lichaam heel anders aanvoelen.

Je zult het gevoel hebben dat je in een hele nieuwe wereld bent. De verandering zal subtiel, maar krachtig zijn. Het zal je verheffen en je een gelukzalig, gelukkig en vrij gevoel geven. Je zult een staat van eenheid ervaren in jezelf en het universum.

Dit is een teken dat je de vijfde dimensie begint binnen te gaan, beter bekend als je spirituele verlichting, waar alles mogelijk is en er geen grenzen zijn!
 
We houden zielsveel van je.
Wij zijn hier bij jou.
Wij zijn uw familie van licht.

A'HO
Aurora straal
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Bron: Galactische Federatie
Een Ontspannen Lijf is Een Helend lijf

Copyright © 2024 Frequentie Studio 7,83hz

Privacy Policy

Scroll naar boven