Lichtende Zielen: De Ware Tekenen Dat Je Een Lichtwerker Op De Planeet Aarde Bent!

JOUW LICHT IS BEDOELD OM HELDER TE SCHIJNEN. DIM HET NIET VOOR WIE OF WAT DAN OOK. BLIJF TROUW AAN JE DOEL. VERHELDER EN INSPIREER DOOR JE WOORDEN EN DADEN. WANNEER JE JOUW WAARHEID AUTHENTIEK LEEFT, GEEF JE ANDEREN TOESTEMMING OM HETZELFDE TE DOEN. SAMEN KUNNEN WE ONZE WERELD VERANDEREN DOOR DE KRACHT VAN LIEFDE!

De rol van lichtwerker verkennen:

Een Lichtwerker is iemand die zich geroepen voelt om de mensheid en de planeet te helpen zich spiritueel te ontwikkelen. Hun kerndoel is om het bewustzijn te verhogen en meer licht in de wereld te brengen.

Lichtwerkers zijn zeer intuïtief en hebben vaak natuurlijke paranormale of helende gaven. Ze hebben een sterk gevoel van empathie en een verlangen om anderen te dienen. Velen hebben het gevoel dat hun leven een diepere betekenis of doel heeft dan materiële bezigheden of zelfverrijking.

Kenmerken van Lichtwerkers:

Sterk verlangen om anderen te helpen en van de wereld een betere plek te maken

Sterke verbinding met spiritualiteit en innerlijke leiding

Overvloedig mededogen, empathie en niet-oordelen

Hoge intuïtie en paranormale gevoeligheid

Aangetrokken tot energetische genezing, coaching, counseling of creatieve kunsten

Voelen een doel om de menselijke evolutie te bevorderen

Ervaren synchroniciteiten en tekenen dat ze op hun pad zijn

Aangeboren begrip van spirituele principes

In staat om “door de illusie heen te kijken” van angst, beperkingen

Het belangrijkste doel en de missie van Lichtwerkers is om als katalysator te fungeren voor het spirituele ontwaken en de evolutie van de mensheid. Ze proberen anderen te bekrachtigen en het licht te verspreiden door middel van hun gaven en talenten, die het volgende kunnen inhouden:

Channeling en communicatie met spirituele gidsen of engelen

Energiehealing zoals reiki om de energiecentra van het lichaam in balans te brengen

Counseling, coaching of lesgeven in holistische principes

Het creëren van inspirerende kunst, muziek, dans, schrijven, enz.

Mediteren en een hoge vibratie aanhouden om het collectief te verheffen

Een medelevende luisteraar zijn en onvoorwaardelijke liefde uitstralen

Lichtwerkers dienen de mensheid door bakens van licht te zijn, door de angst en dichtheid heen te schijnen om te helpen bij de overgang naar een meer bewuste, ontwaakte wereld. Ze volgen hun innerlijke roeping om dienstbaar te zijn en verspreiden licht op elke mogelijke manier.

Het ontwikkelen van paranormale vermogens:

Veel lichtwerkers bezitten aangeboren paranormale vermogens die hen in staat stellen energieën aan te voelen en intuïtieve leiding te ontvangen. Deze buitenzintuiglijke vermogens zijn als spirituele spieren – hoe meer je ze gebruikt, hoe sterker ze worden. Enkele van de belangrijkste paranormale zintuigen en vaardigheden die lichtwerkers proberen te ontwikkelen zijn.

Helderziendheid – het vermogen om visueel te zien buiten het fysieke rijk, zoals geesten, aura’s of energetische patronen. Helderzienden kunnen mentale beelden of werkelijke visioenen van leiding ontvangen.

Helderhorendheid – het vermogen om auditieve boodschappen, tonen, muziek, woorden of advies van spirituele gidsen te horen. Helderhorenden kunnen zich afstemmen op engelenrijken en communicatie horen die niet hoorbaar is voor een normaal gehoor.

Heldervoelendheid – het vermogen om energie en emoties buiten jezelf te voelen. Heldervoelendheid kan de auravelden van anderen voelen, de energie van plaatsen/voorwerpen voelen en empathisch contact maken met emoties.

Helderziendheid – het vermogen om dingen gewoon intuïtief te weten zonder logisch te redeneren. Helderzienden ontvangen heldere ideeën, plotselinge inzichten, innerlijke zekerheid en een innerlijk weten van de waarheid.

Psychometrie – het vermogen om indrukken en informatie op te pikken door objecten aan te raken. Psychometristen kunnen meer te weten komen over de geschiedenis, eigenaren en oorsprong van een object door het energieveld ervan te voelen.

Telepathie – het vermogen om gedachten, ideeën of mentale beelden van geest tot geest met anderen te communiceren. Telepaten kunnen communicatie rechtstreeks van en naar de geest van iemand anders projecteren of ontvangen.

Channeling – het vermogen om je lichaam en geest te gebruiken als instrument voor hogere wezens of je hogere zelf om via te communiceren. Channelaars kunnen goddelijke wijsheid, voorspellingen, heling en begeleiding doorgeven.

Om deze aangeboren gaven te ontwikkelen, doen lichtwerkers dagelijks aan spirituele oefeningen zoals meditatie, energiewerk, gebed en het bestuderen van spirituele teksten en principes. Ze letten ook goed op tekenen, synchroniciteiten en intuïtie in het dagelijks leven. Leven vanuit je hart, anderen dienen en je ego verminderen is ook de sleutel tot het ontsluiten van je ware psychische potentieel op het pad van lichtwerk.

De tekenen dat je een lichtwerker bent op deze planeet zijn onder andere leven met intentie, leiden met compassie, vreugde vinden in het helpen van anderen en positiviteit verspreiden waar je ook gaat. Deze kwaliteiten laten zien dat je hier bent om een kracht voor het goede te zijn.

Jouw licht is bedoeld om helder te schijnen. Dim het niet voor wie of wat dan ook. Blijf trouw aan je doel. Verhef en inspireer door je woorden en daden. Als je jouw waarheid authentiek leeft, geef je anderen toestemming om hetzelfde te doen. Samen kunnen we onze wereld transformeren door de kracht van liefde.

Het pad van lichtwerk is niet altijd gemakkelijk, maar het geeft oneindig veel voldoening. Heb moed. Jouw licht maakt een verschil. Blijf stralen!

We houden zielsveel van je,
We zijn hier bij je,
Wij zijn jullie familie van licht,
Wij zijn de Galactische Federatie.

A’HO
Aurora Straal
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Bron Vertaling: The Galactic Federation

Scroll naar boven