Licht is Informatie, Informatie is macht – Schumann Resonantie

Frequentie Studio 7,83HZ Schumann Resonantie

Een Ontspannen Lijf is Een Helend Lijf

Licht is Informatie, Informatie is macht

VELE HEILIGE PLAATSEN EN OUDE STRUCTUREN DIE OP DEZE PLANEET DOOR GEAVANCEERDE BESCHAVINGEN GEBOUWD ZIJN, HEBBEN INFORMATIE OPGESLAGEN IN DE STEEN. OP DEZELFDE MANIER HEBT U KOSMISCHE GEGEVENS OPGESLAGEN IN UW LICHAAM, IN UW CELLEN EN BOTTEN. DE SLEUTEL TOT ASCENSIES IS DE ACTIVERING VAN DEZE ONEINDIG OUDE CODES.
Licht is Broninformatie voor jou. Het verheft je, zoals de warme zon op een koude winterdag, want als je eenmaal geïnformeerd bent, voel je je krachtiger.

Als je niet onwetend bent, voel je je machteloos. En zonder jouw innerlijke kracht is er geen verandering mogelijk.

Golven, zoals geluid of magnetische velden, zijn een andere manier om informatie te vervoeren omdat het deel uitmaakt van het licht. Wanneer je zo gecentreerd bent in je 3D-realiteit en je zintuigen je misleiden, lijkt het misschien dat geluid en licht twee verschillende dingen zijn, omdat je licht waarneemt met je ogen en geluid met je oren.

Het is alleen omdat je twee afzonderlijke waarnemingsgebieden gebruikt

op je lichaam lijken dat geluid en licht ook gescheiden. In feite zijn ze veel meer verbonden dan je zou verwachten.

Neem even de tijd om te bedenken dat elke golf op de een of andere manier voor verlichting werkt, omdat ze informatie bevatten. En het is door specifieke informatie dat je je DNA activeert en het ascensieproces start.

Veel structuren die op deze planeet zijn gebouwd, met name oude heilige plaatsen, hebben informatie opgeslagen in de steen. Op dezelfde manier heb je kosmische gegevens opgeslagen in de botten van je skeletvorm.

Wanneer je heilige golven, zoals specifieke geluidsfrequenties, door je laat bewegen, ontgrendelt dat een deur. Het zorgt ervoor dat informatie je lichaam binnenstroomt. Het dringt ook de grond binnen, beïnvloedt de trillingen van de aarde en maakt een herschikking van een moleculaire afstemming van informatie mogelijk.

Degenen onder jullie die geluid en resonantie gebruiken wanneer je aan andermans lichamen werkt, brengen een herschikking van de moleculaire structuur teweeg en creëren een opening voor informatie om binnen te stromen. Met de tijd zal dit soort werk diepgaander en onmisbaarder worden.

In Tibet, toen een meester de realiteit overstak en overging, werd het lichaam bewaard en mocht het verslechteren omdat ze wisten dat de skeletvorm gevoeligheid zou behouden voor specifieke frequenties. Alle informatie uit dit leven zou in die botten worden opgeslagen.

Daarom hebben mensen op sommige heilige plaatsen op aarde, waar de lijnen van goddelijke leringen duizenden jaren terug te voeren zijn, de schedels van de meesters uit het verleden bewaard.

Ze hebben zeer geheime crypten en kamers gevuld met deze schedels. Wanneer men deze plaatsen binnenloopt, kan men toegang krijgen tot de intelligentiefactoren van de mensen die ooit die ruimte op een ander moment bezetten door zich af te stemmen op specifieke frequenties.

Begrijp je nu waarom kristallen schedels zijn ontworpen?

Kristallijnen structuren zijn als kwantitatieve computers: ze kunnen enorme informatie opslaan en verzenden. En ze waren ontworpen in de vorm van schedels, zodat we voor eens en voor altijd konden begrijpen dat we alle informatie van het universum in ons lichaam dragen!

Veel mensen denken dat de ankh in het oude Egypte een symbool was dat het leven vertegenwoordigde, terwijl het in feite onder andere werd gebruikt als frequentiemodulator. Het werd gebruikt door individuen die meesters waren in het houden van frequenties en machtige dingen konden doen.

Met deze nieuwe informatie proberen we je aan te moedigen een Master of Change te worden. Als onze oude beschavingen wisten van de kracht van goddelijke frequenties en golven, zoals de oneindige energie van magnetische velden, zouden we ongetwijfeld, als de ongelooflijke wezens die we zijn, in staat zijn om de kracht van het leven te benutten en te gebruiken om een nieuwe realiteit.

Wees geïnformeerd, wees krachtig. En houd een hoge frequentie overal waar je gaat!

Leer hoe u uw frequentie kunt moduleren, wat een aanzienlijke impact zal hebben op uw hele lichaam. Je moleculen en cellen zullen herschikken en beginnen met het bouwen van een nieuwe realiteit. En als je eenmaal innerlijke verandering hebt bereikt, zal de uiterlijke realiteit volgen.

Als de mensheid, eenmaal blootgesteld aan de informatie die verlichting met zich meebrengt, zul je vaardigheden krijgen waarvan je nooit had gedacht dat ze door mensen bereikt konden worden.

En als we allemaal samenwerken en ons afstemmen op die frequenties als EEN, zal je getoond worden wat je kunt doen en alles hebben zonder zelfs maar te weten dat je het kunt.

De dageraad van een nieuwe wereld komt eraan. De Gouden Eeuw van de Aarde staat op het punt te beginnen.

Zorg dat je gecentreerd bent, maak je geest leeg en laat de heilige frequenties stromen en door je heen komen. Via hen zal de Bron je alle informatie en begeleiding bieden die je op dit moment nodig hebt voor dit prachtige proces van ascentie.

En onthoud, Goddelijke Intelligentie is altijd aan het werk. Ascentie is slechts een kwestie van luisteren naar de informatie die het ons biedt, in de vorm van licht, in de vorm van Liefde.

Je bent niet alleen.

We houden zielsveel van je.

Wij zijn hier bij u.

Wij zijn uw familie van Licht.

Wij zijn de Galactische Federatie.A'HO

Goddelijke zegen voor iedereen,

Aurora Ray

Ambassadeur van de Galactische FederatieKunst door Aurora Ray

Copyright 2022 Aurora Ray. Alle rechten voorbehouden.

Bron: Galactische Federatie
Een Ontspannen Lijf is Een Helend lijf

Copyright © 2024 Frequentie Studio 7,83hz

Privacy Policy

Scroll naar boven