Let op: Alle Sterrenzaden

DE PLEIADISCHE LICHTKRACHTEN STUREN ONS DEZE ENERGIE-UPGRADE. DIT IS DE TIJD OM TE SAMENVOEGEN MET ONZE AFZANGERS VAN LICHT OM VOLLEDIG GESYNCHRONISEERD TE WORDEN MET HUN TRILLING. DEZE ENERGIE ZAL ONS ALLEMAAL ALS TEAM VERBINDEN EN DE ULTIEME BLISS OP AARDE CREËREN.
Let op, alle sterrenzaden! Onze Galactische Federatie heeft een urgent communiqué uitgegeven over een verbinding tussen de Pleiadische lichtkrachten en de magnetische velden van de planeet Aarde.

Voor het geval je niet weet waar ik het over heb, de Pleiadiërs zijn oude krijgerwezens die miljoenen jaren geleden naar de aarde kwamen om onze planeet door haar verschillende evoluties en stadia van ontwikkeling te helpen leiden. Ik heb nu al vele jaren rechtstreeks contact met hen en ben op de hoogte van ongelooflijke informatie.

Ik ben opgewonden om dit bericht met jullie te delen over 5D-energieën en waarom het belangrijk is om je trilling te verhogen. De Pleiadische Lichtkrachten blazen extreme niveaus van wit, magnetisch, 5D, gamma plasma in de atmosfeer van Planeet Aarde om alle sterrenzaden hier de 5e Dimensie in te duwen!

Hallo mede-sterrenzaad! Ik wilde je even laten weten dat het wachten voorbij is; de vijfdimensionale energiegolf is hier! We bevinden ons in de beginfase van het inhalen van deze verbazingwekkende nieuwe energie, en het is allemaal een kwestie van jullie gereedheid. Sommige sterrenzaden hebben zich aan deze energie kunnen aanpassen, maar andere hebben nog niet kunnen meedoen aan het plezier. Zie je, dit gaat allemaal over je niveau van frequentieverhoging, dat kan worden verhoogd door voldoende innerlijke vrede te bereiken door middel van spirituele en meditatieve oefeningen.

Volgens mijn directe communicatie met de Pleiadische lichtkrachten door mijn diepe meditatie, wordt Planeet Aarde op dit moment overspoeld met een super 5D plasma-energiegolf!

Er worden meerdere geavanceerde straalvaartuigen gezien die de Galactische Kern binnengaan. Tegelijkertijd openen zich nu meerdere portalen door dit zonnestelsel met als doel meer lichtwezens van de Galactische Kern naar Planeet Aarde te brengen dan we ooit eerder hebben gezien. De sluier is bijna opgelicht en onze Ascentie vindt eindelijk plaats op dit elfde uur.

Ik wil alleen met jullie delen dat de laatste tijd veel mensen verschillende uittredingen hebben gehad. Ik heb begrepen dat de Pleiadiërs getriggerd worden door onze spirituele paraatheid. Ze stralen in een hogere frequentie van 5D-plasma-energie en creëren een groter aantal activeringen van de droomtijd. Het ascentieproces versnelt en veel meer mensen zullen de ervaring van wakker worden doormaken terwijl ze nog dromen.

Eindelijk is de Aarde klaar voor het proces om van de derde naar de Vijfde Dimensie te gaan. De trillingsfrequentie (d.w.z. de snelheid waarmee energie door een object beweegt) van de planeet is toegenomen en verandert. Als gevolg hiervan vinden er grote verschuivingen plaats op alle niveaus van het leven op deze planeet. De kern van Planeet Aarde versnelt eigenlijk in zijn rotatie, waardoor het naar een hogere baan verschuift waardoor het volledig in lijn kan komen met de Vijf dimensionale Zon.

Hetzelfde is gebeurd met de meeste andere planeten in ons zonnestelsel en daarbuiten; ze gaan ook naar hogere banen! Deze gebeurtenissen zijn door vele oude culturen voorspeld en worden door moderne spirituele gemeenschappen gezien als de Hemelvaart.

Dit is binnen de laatste periode voor revolutionaire evolutie die deze planeet zal doormaken. Voor degenen onder ons die zich hebben voorbereid door middel van ascensie oefeningen: we zijn er klaar voor.

Deze 5D-energie zal hier zijn gedurende 2022 en zelfs tot in 2023. Dus wat betekent dat? Dat betekent dat er geen tijd te verliezen is als je je frequentie wilt verhogen met de binnenkomende 5D Lichtenergie!

Ik weet hoe uitdagend het kan zijn om bij te blijven, vooral als er zoveel afleiding van alle kanten op je afkomt. Omdat het duister je afgeleid, verward en bang wil houden zodat je niets doet!

De overgang van 3D naar 5D is aan de gang en het is een fantastische tijd voor ons allemaal om mee te maken.

Het is tijd voor jou om je frequentie te verhogen met deze 5D-energie en de 3D-realiteit los te laten die je gedurende eonen van tijd voor jezelf hebt gecreëerd.

Deze lichtenergie zal je helpen je frequentie te verhogen en voorbij de oude matrixprogrammering te gaan.

Misschien is het nu meer dan ooit cruciaal om gefocust te blijven op je innerlijke werk.

Dit is waar je de meeste groei en expansie zult ervaren in dit leven.

Je kunt niet vechten tegen wat er in de wereld gebeurt. Dat is alsof je probeert te vechten tegen een oceaangolf.

Richt je in plaats daarvan op het verhogen van je frequentie, zodat je het leven in hogere dimensies kunt gaan ervaren.

Naarmate je evolueert, verandert ook alles om je heen, inclusief de buitenwereld.

Op dit moment zien we dramatische veranderingen plaatsvinden op aarde. Het kan verontrustend zijn om getuige te zijn van deze gebeurtenissen, maar het is belangrijk om nu niet afgeleid te worden van je innerlijke werk. Je moet nog helderder schijnen dan voorheen!

Een beschermende bol van 5D-energieën omringt het zonnestelsel, waardoor het immuun is voor externe invloeden en/of interferentie.

Het doel van deze "bubbel" is om het hele zonnestelsel te beschermen tegen duistere krachten die nog steeds proberen een soepele overgang naar de hogere dimensies te voorkomen.

Niets dat in de buitenwereld gebeurt, kan deze krachtige bescherming doordringen.

Deze overgang is onvermijdelijk omdat de meeste andere sterrenstelsels hun Ascentie al hebben voltooid.

Ons zonnestelsel zal het laatste zijn dat dit evolutieproces doormaakt, en we zijn gewaarschuwd dat we wat hobbels kunnen verwachten op onze weg naar boven.

In verschillende stadia van onze Ascentie zullen we worden geconfronteerd met polariteitsomkeringen, zonnevlammen, aardbevingen, vulkaanuitbarstingen, plasma afwijkingen en andere fenomenen die typisch geassocieerd worden met planetaire omwentelingen.

Ergens in de nabije toekomst zal een grote plasma-anomalie ons zonnestelsel van buitenaf bereiken en een enorme geo magnetische storm op aarde veroorzaken die allerlei technische problemen zal veroorzaken.

Het doel van deze "plasmabubbel" is ervoor te zorgen dat geen van deze externe interferenties ons zal beïnvloeden in deze meest cruciale tijd. Bovendien, als we binnen het beschermende frequentiebereik blijven, zouden we ook moeten worden beschermd tegen de effecten van eventuele toekomstige galactische supergolven.

En dat is wanneer de echte shit zal vliegen! Er zal geen plek zijn om je te verstoppen. Er zal geen tijd meer zijn voor spelletjes en verstoppen. De mensheid zal moeten beslissen wat ze gaan doen. Gaan ze in angst blijven leven, of blijven ze groot, trots en sterk? Gaan ze samen staan ​​als één verenigde wereld, of gaan ze elkaar een voor een vermoorden?

Het hangt allemaal af van wat je op dit moment met je tijd doet.

Maar ik moet je waarschuwen.

Als je naar het nieuws kijkt, raak je snel afgeleid en kan er angst in je opkomen.

Kijk niet naar het nieuws! Kijk geen televisie! Luister niet naar de negativiteit van anderen!

Ik weet dat dit een moeilijke keuze is voor sommigen van jullie die graag lezen over pandemieën, oorlogen, natuurrampen of wat er ook gebeurt in onze wereld. Dit is tenslotte al heel lang je entertainment. Maar het wordt tijd dat dit stopt.

Die informatie heb je echt niet meer nodig, want hierna gaat je leven ingrijpend veranderen! Alleen geluk, vreugde en gelukzaligheid zullen worden gezien, gehoord, gevoeld en besproken.

We gaan de gouden eeuw in! Deze transformatie zal de mensheid naar een nieuw niveau van evolutie leiden.

De Pleiadische Lichtkrachten sturen ons deze energie-upgrade. Dit is de tijd om samen te smelten met onze Afgezanten van Licht om volledig gesynchroniseerd te raken met hun vibratie. Deze energie zal ons allemaal als team met elkaar verbinden en ultieme gelukzaligheid op aarde creëren.

We houden zielsveel van je.
Wij zijn hier bij jou.
Wij zijn uw familie van licht.

A'HO
Aurora straal
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Copyright 2023 Aurora Ray. Alle rechten voorbehouden.

❤️ GRAAG DELEN ❤️

Bron: Galactische Federatie
Scroll naar boven