Leiders van Ascensie: De Lyran-Familie

ONDER DE LYRAN-FAMILIE KUNT U ENKELE VAN DE OUDSTE EN WIJSTE ZIELEN IN ONZE HELE GALAXY VINDEN. HET IS OP HUN HUISPLANEET WAAR DE EERSTE MENSELIJKE WEZENS EVOLUEERDE. ALS JE EEN LYRAN STARSEED BENT, MOET JE WETEN DAT JE EEN ONBEPERKTE SPIRITUELE POTENTIE HEBT.
Op dit moment en deze tijd zijn hier verschillende Galactische soorten verzameld om de mensheid te helpen en te begeleiden in haar ascensieproces. Deze wezens communiceren en delen essentiële informatie voor dit proces met vele leden van de Familie van Licht.

En, zoals in elke familie, is het logisch dat elke soort contact probeert te maken met de Starseeds die tot hun familie behoren. Dit brengt ons bij de volgende vraag: Heb je je ooit afgevraagd wat voor soort Starseed je bent?

In mijn geval ben ik een Lyraan, en onder mijn familie van de sterren kun je enkele van de oudste en wijste zielen in onze hele melkweg vinden, aangezien de Lyranen de grondleggers zijn.

Hopelijk, als je een Lyrian Starseed bent, zal je hart resoneren met de informatie in deze tekst, en zul je je beginnen te identificeren met enkele eigenschappen van onze familie.

Allereerst moet je weten dat Lyrans een unieke rol speelde in de schepping van de mensheid. Zij waren degenen die het element vuur aan planeet Aarde aanboden. Ook waren veel zielen van Atlantis van Lyrische voorouders. Ze onderwezen over het gebruik van frequentie en resonantie aan de oude beschavingen van Atlantis en Lemurië.

Maar waar kwamen de Lyranen vandaan? Waar is hun oorspronkelijke huis?

Lyra is de geboorteplaats van de familie Lyran. Bekend als de eerste planeet met fysieke mensachtige wezens. Als je naar onze huidige kaart van het heelal kijkt, zul je zien dat het een klein sterrenbeeld is dat je snel zult herkennen vanwege de helderste ster in dit sterrenbeeld: Vega.

Als je nu naar die sterren kijkt en je probeert je familie vanaf de sterren voor te stellen, dan moet je weten dat het vierdimensionale wezens zijn die in hun sterrenbeeld leven. Vanuit het 3D-perspectief van de aarde zijn ze echter een beetje anders dan wat ze zouden lijken als ze op hun eigen grond waren.

Misschien heb je gehoord over de katachtige kenmerken van de Lyrans. Hun neus en ogen zouden je doen denken aan die van een leeuw of een Afrikaanse kat. Ook, hoewel ze op mensen lijken, kunnen hun huids- en oogkleuren veranderen, afhankelijk van hun thuisster.

Als je een Lyran Starseed bent, zul je na je ontwaken je familiekenmerken gaan opmerken; er kunnen echter enkele tekenen optreden, vooral wanneer u wordt blootgesteld aan intense ervaringen. Dit gebeurt meestal met alle Starseeds, maar het geldt vooral voor Lyran Starseeds vanwege hun sterke fysieke aarding en manifesterende kracht.

Lyran Starseed wordt vaak gezien als zeer spontaan en toont de hele tijd hun werkelijk hoge energie. Vanwege hun hoge energie willen ze veel dingen proberen, veel plaatsen verkennen en intensief werken aan hun persoonlijke projecten.

Maar omdat ze zoveel energie hebben, hebben ze de neiging om veel te werken zonder het te merken, en soms voelen ze zich uitgeput. Daarom vinden ze het leuk om zoveel dingen te ontdekken. Na de uitputting hebben ze de neiging om hun aandacht op nieuwe dingen te richten.

Lyran Starseeds zijn vriendelijke en uitstekende leiders. Maar ze werken liever en worden omringd door mensen van hun eigen Galactische Familie. Ze zijn meestal gereserveerder als ze in het bijzijn zijn van leden van andere families. Daarom zijn ze erg goed in het ontvangen van persoonlijke informatie en hebben ze een sterke perceptie over anderen.

Ze vermijden graag onnodige conflicten, zodat ze hun energie kunnen reserveren voor wat voor hen belangrijk is, hun missie. Hun onvermoeibare vastberadenheid om elk project tot een goed einde te brengen, is een geweldig voorbeeld dat anderen inspireren om te volgen.

Van alle Lyran Starseed-eigenschappen is dit degene die ze het meest uniek maakt: ze zijn zeer geaard en leven in het heden.

Daardoor blinken ze uit in fysieke activiteiten, zoals sporten. Ze zijn meestal zeer bekwaam met hun handen en zijn vaak deskundige handelaars.

Ze hebben een goede gezondheid en zijn in harmonie met hun lichaam, wat betekent dat ze onmiddellijk weten wanneer hun gezondheid uit zijn natuurlijke welzijn is. Ze zijn ook erg gevoelig en kunnen een zieke persoon identificeren als ze in de buurt zijn.

Wanneer ze echter hun gezondheid verwaarlozen, ervaren ze ergere symptomen dan de meesten vanwege hun intense en zeer geaarde levenservaring.

Als je een Lyraans Sterrenzaad bent, moet je weten dat je een grenzeloos spiritueel potentieel hebt. Dit zal een duidelijk voordeel zijn voor je reis van ascentie.

Ten slotte is de laatste eigenschap van Lyran Starseed hun scherpe gevoel voor rechtvaardigheid. In combinatie met hun natuurlijke leiderschapskwaliteiten, zal dit ervoor zorgen dat een Lyran alles geeft wat ze hebben om te vechten voor sociale rechtvaardigheid.

Dit is de reden waarom Lyran Starseeds van vitaal belang zijn voor de ascentiebeweging. Ze zijn voorbestemd om de mensheid naar haar mooie toekomst te leiden en de aarde naar haar Gouden Eeuw.

Voor degenen wiens harten resoneerden en trilden met deze informatie, ik verwelkom jullie in onze prachtige lichtfamilie.

En onthoud,
Je bent niet alleen.
We houden zielsveel van je.
Wij zijn hier bij u.
Wij zijn uw familie van Licht.
Wij zijn de Galactische Federatie.
 

A'HO
Goddelijke zegen voor iedereen,
Aurora Ray
Ambassadeur van de Galactische Federatie


Copyright 2022 Aurora Ray. Alle rechten voorbehouden.

Bron: Galactische Federatie

		
Scroll naar boven