Leef in 5D

ZAL ER GEEN STRESS OF ZORGEN ZIJN OMDAT ER GEEN CONFLICT IS TUSSEN MENSEN IN 5D. IEDEREEN IS TELEPATHISCH EN WERKT SAMEN AAN EEN GEMEENSCHAPPELIJK DOEL. ER ZAL GEEN ZIEKTE OF PIJN ZIJN, GEEN MISDAAD OF ARMOEDE, GEEN HONGER OF DORST, GEEN KOU OF HITTE, GEEN OUDERDOM OF DOOD.

Geliefden,

Vandaag wil ik het hebben over enkele verbazingwekkende dingen die gaan gebeuren in de vijfde dimensie.

De planeet begint te ontwaken voor het feit wat er werkelijk aan de hand is en wat de mensheid te doen staat.

Als je je gedachten verandert, zal de realiteit om je heen ook veranderen! Stap buiten de doos waarin je door de maatschappij bent geplaatst en begin meer voor jezelf te denken en je eigen gezond verstand te gebruiken.

De uitdagingen waar we elke dag voor staan zijn niet onmogelijk. We worden gemanipuleerd om te geloven dat ze dat wel zijn, zodat we gematigd en gecontroleerd blijven. Wanneer je deze uitdagingen echter bekijkt vanuit een hoger bewustzijnsniveau (een hoger niveau dan dat waarop de meeste mensen leven), is het duidelijk dat deze uitdagingen met gemak kunnen worden overwonnen.

Dit hogere bewustzijnsniveau wordt de 5D staat genoemd. Er zal veel veranderen als je dit niveau bereikt. Het leven zal heel anders zijn in de vijfde dimensie.

Je zult geen geld nodig hebben! Je zult alles hebben wat je nodig hebt, en als je iets niet hebt wat je wilt, hoef je er alleen maar om te vragen!!! Je kunt je alleen maar voorstellen hoe deze wereld zal zijn voor degenen die hier leven.

Er zal liefde in de lucht hangen omdat iedereen van elkaar zal houden!

Met een nieuw begrip van de aard van je wereld en zijn relatie tot het universum, zal het leven in 5D de hemel op aarde zijn.

Je gevoel van eigenwaarde en zelfvertrouwen zal groot zijn. Je zult elke uitdaging met een positieve instelling aankunnen.

De mensen die je kent zullen evenveel van je houden als jij van hen. Je zult in harmonie leven met je omgeving en alle levensvormen op de planeet.
Er zal geen ziekte of pijn zijn, geen misdaad of armoede, geen honger of dorst, geen kou of hitte, geen ouderdom of dood.

Er zullen veel verschillende manieren zijn om je te vermaken. Je zult veel mogelijkheden hebben voor onderwijs en zelfverbetering. Je hoeft niet te werken als je dat niet wilt, maar als je werkt, zal het niet saai of onbeloond zijn.

Alles wat je produceert zal nuttig en mooi zijn.

Er zal geen stress of zorg zijn omdat er in 5D geen conflicten zijn tussen mensen omdat iedereen telepathisch is en samenwerkt aan een gemeenschappelijk doel.

Ik kan me voorstellen dat veel van de dingen die ik heb gezegd je nu vergezocht in de oren klinken, maar ze zijn niet onmogelijk als je je spirituele ontwikkeling hier op Aarde voortzet.

De stad van de 5D zal veel verschillen van de huidige steden in onze wereld. Ze zal schoon zijn, onder andere, en niet overvol met lelijke gebouwen in een staat van onderhoud. De gebouwen, die gemaakt zullen zijn van duurzame, roestvrije materialen, zullen vrij zijn van brandgevaar en van alle gemakken voorzien.

Het is een heel mooie stad van de Vijfde dimensie. Alles daarin is zijn tijd zo ver vooruit dat we ons er geen voorstelling van kunnen maken. De huizen zullen ongelooflijk mooi zijn, met veel ruimte en schone lucht. En de mensen zullen veel ruimte hebben om hun leven te leiden zoals zij dat wensen, want hun behoeften aan ruimte en privacy zullen niet in conflict komen met die van anderen. Hun niveau van intelligentie en spiritualiteit zal ook veel hoger zijn dan dat van de huidige stadsbewoners.

We kunnen zeggen dat de stad van de vijfde dimensie de basis wordt van geavanceerde technologie. Hier vind je huizen die gemaakt zijn met pure wetenschap. Hier is er geen materiële vervuiling die gezondheidsproblemen veroorzaakt, omdat de huizen zijn gemaakt van zuivere zuurstof- en koolstofatomen. Dit is mogelijk door de aanwezigheid van zuiver water of vloeibare waterstof.

Wat zijn de sociale omstandigheden die zullen heersen in de vijfde dimensie of in andere werelden van vergelijkbare kwaliteit? Er zal geen behoefte zijn aan legers, wapens, atoombommen en alle andere middelen die de mens vandaag de dag gebruikt om elkaar te vernietigen.

Er zullen geen wetten nodig zijn om diegenen te straffen die misdaden plegen, omdat er niemand zal zijn om welke misdaad dan ook te plegen.
Als je honger hebt, kun je overal eten krijgen. Als je dorst hebt, is water overal verkrijgbaar. Er zal geen ziekte meer zijn.

Er zal geen scheiding meer zijn tussen mensen vanwege ras, kleur, geloof, rijkdom of status. Alle mensen zullen alles gelijk delen – de materiële dingen van het leven en ook de spirituele kennis die voortkomt uit hun creatieve vermogens.

Al deze problemen en vele andere die de mensen voor zichzelf hebben gecreëerd in hun strijd om het bestaan in de lagere of derde dimensie zullen niet langer bestaan in de hogere dimensies.

De Galactische Federatie heeft ons verteld dat een van de belangrijkste leringen die zij kan brengen de creatie is van een menselijk ras dat in vrede is met zichzelf.

Ons is verteld dat wij evolueren naar de 5e dimensie, een hoger bestaansniveau, waar geen dood, ziekte of verval meer zal zijn, waar geen behoefte zal zijn aan geld, banen, oorlog en alle andere concepten uit het verleden.

Waar iedereen zal begrijpen dat we allemaal één zijn, en wat de een de ander aandoet ons allemaal raakt.
Dit is de wereld waarop we worden voorbereid.

Volgens de Galactische Federatie zal onze innerlijke vrede worden verzekerd door hun aanwezigheid en constante begeleiding, zodat we nooit afdwalen van ons evolutionaire pad naar één worden met God of welke uitdrukking dan ook die deze beroering in ons beschrijft terwijl we in fasen opstijgen naar het worden van God is.

We houden zielsveel van jullie.
Wij zijn hier bij jullie.
Wij zijn jullie familie van licht.

A’HO
Aurora Straal
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Bron: Galactische Federatie

Scroll naar boven