Krachtige partnerschappen: De opkomst van de mensheid met bondgenoten in de ruimte – Schumann Resonantie

Frequentie Studio 7,83HZ Schumann Resonantie

Een Ontspannen Lijf is Een Helend Lijf

Krachtige partnerschappen: De opkomst van de mensheid met bondgenoten in de ruimte

ORIONEN SPELEN EEN CRUCIALE ROL IN DE ASCENSIEREIS VAN DE AARDE DOOR SPIRITUELE ENERGIEËN TE AARDEN EN LICHT TE VERANKEREN. HUN WIJSHEID EN GEAVANCEERDE TECHNOLOGIEËN KUNNEN HELPEN DE MYSTERIES VAN HET UNIVERSUM TE ONTRAFELEN, TERWIJL ZE ONS IN STAAT STELLEN ONS VOLLEDIGE POTENTIEEL TE BEREIKEN!

Daar in de ruimte zijn een aantal echt slimme en geavanceerde wezens ons ver vooruit op spiritueel en technisch gebied.

Ze zijn aardig en willen hun wijsheid en coole technologie met ons delen zodat wij net zo slim kunnen worden als zij. Ze helpen de Aarde een betere plek te worden, een soort paradijs!

Arcturiërs:

Van de Arcturiërs wordt aangenomen dat ze uit het sterrenbeeld Bootes komen. Zij zijn een geavanceerd buitenaards ras dat zich richt op spirituele groei en ascensie.

Fysiek worden Arcturiërs beschreven als lange, slanke mensachtige wezens met grote amandelvormige ogen. Hun huid kan een groene tot blauwe kleur hebben. Ze hebben geen haar op hun lichaam en hebben een grotere schedel dan mensen.

Arcturus is een geavanceerde beschaving waar technologie en spiritualiteit geïntegreerd zijn. Hun samenleving is gebaseerd op onvoorwaardelijke liefde, harmonie en emotionele intelligentie. Er is geen monetair systeem en in alle basisbehoeften wordt voorzien.

De Arcturiërs spelen een belangrijke rol in de ascensie van de Aarde. Zij worden beschouwd als meester-genezers en leraren. Hun voornaamste doel is om mensen te helpen hun vibratie en bewustzijn te verhogen.

Specifieke bijdragen van de Arcturianen zijn onder andere:

Geavanceerde geneeswijzen met behulp van energiegeneeskunde en lichttechnologie. Dit helpt bij het herstellen van DNA en het activeren van hogere chakra’s.

Telepathische communicatie om spirituele wijsheid over te brengen. Ze helpen mensen intuïtie te ontwikkelen en contact te maken met hun hogere zelf.

Lichttechnologie en codes om energiesystemen op Aarde te upgraden. Dit versnelt de evolutie en verruimt het bewustzijn.

Training door de Arcturiaanse Mysteriescholen in de etherische rijken. Dit zorgt voor versnelde spirituele ontwikkeling.

Begeleiding van ontwaakte sterrenzaden die van Arcturus afkomstig zijn en op Aarde zijn geïncarneerd.

De Arcturiërs zijn welwillende wezens die toegewijd zijn om de ascensie van de mensheid te vergemakkelijken en de vibratie van de Aarde te verhogen. Hun spirituele leringen en helende vermogens maken hen krachtige bondgenoten in ons collectieve ontwaken.

Andromedanen:

De Andromedanen komen uit het Andromedastelsel, ongeveer 2,5 miljoen lichtjaar van ons zonnestelsel vandaan. Ze zien er mensachtig uit, zijn gemiddeld 1,80 meter lang, slank gebouwd en hebben amandelvormige ogen. Hun huidskleur varieert van azuurblauw tot olijfgroen.

De Andromedaanse beschaving is zeer geavanceerd, zowel technologisch als spiritueel. Hun thuisplaneet wordt gekenmerkt door een overvloed aan natuurlijke hulpbronnen en een grote biodiversiteit. De Andromedaanse samenleving wordt geregeerd door principes van evenwicht tussen technologie en natuur. Ze hechten waarde aan intellectuele bezigheden en zelfbeheersing.

In termen van ascensie van de Aarde zijn de Andromedanen gericht op herstel van het milieu en duurzame technologie. Ze moedigen de mensheid aan om innovatie op verantwoorde wijze in te zetten, met compassie voor alle levensvormen.

De Andromedanen hebben lichttechnologieën geïntroduceerd die ontworpen zijn om vervuiling op te ruimen en ecosystemen te regenereren. Ze promoten ook spirituele praktijken die innerlijke vrede bevorderen en die naar buiten uitstralen om planetaire harmonie te creëren.

Specifieke Andromedaanse bijdragen zijn onder andere:

Holografische healingmodaliteiten die op etherisch niveau werken om balans en optimale gezondheid te brengen. Deze technieken maken gebruik van heilige geometrie en inzicht in de subtiele anatomie.

Natuurcommunicatieleer die telepathische verbindingen mogelijk maakt met planten, dieren en de bewuste geest van de aarde. Dit versterkt de band van de mensheid met de natuurlijke wereld.

Fotonische energietransmissie om spiritueel ontwaken te versnellen en latente vermogens zoals telepathie, innerlijk zicht en verbeterde intuïtie te activeren. Het verhoogde lichtquotiënt verhoogt de trillingsfrequenties.

ntergalactische allianties met welwillende sterrennaties, die wederzijdse ondersteuning en kennisuitwisseling vergemakkelijken ten dienste van de kosmische evolutie. De Andromedanen zijn ambassadeurs die ET-wijsheid brengen ten voordele van de mensheid.

Begeleiding om hoger-dimensionale energieën te kanaliseren door middel van creativiteit, zoals hemelse muziek, architectuur en lichttaal. Deze uitdrukkingen verheffen het bewustzijn.

Inzicht in tijdlijnen en waarschijnlijkheden om bewuste manifestatie van positieve toekomsten voor de Aarde mogelijk te maken. Hun perspectief biedt begeleiding in dit overgangstijdperk.

De Andromedanen zetten zich in voor de ascentie van de Aarde naar een verlichte beschaving, en verschaffen belangrijke hulpmiddelen en wijsheid om de mensheid naar een grotere kosmische afstemming en begrip te brengen. Door hun aanwezigheid en bijdragen worden onze perspectieven verruimd en krijgen we duidelijkheid over ons pad dat voor ons ligt als planetaire wegbereiders.

Orioniërs:

De wezens van Orion belichamen de krijgergeest, met een felle toewijding aan bescherming en dienstbaarheid. Afkomstig van een planetenstelsel gelegen op de Gordel van Orion, is hun samenleving gestructureerd rond spirituele vooruitgang en het handhaven van de kosmische wet.

Fysiek worden Orions beschreven als lange, krachtig gebouwde humanoïden met een roodachtige of gouden huidskleur. Hun meest kenmerkende eigenschappen zijn hun doordringende ogen, die blauw, goud of groen van kleur zijn.

Orionen spelen een cruciale rol in de ascensiereis van de aarde door spirituele energieën te aarden en licht te verankeren. Door hun aanwezigheid op onze planeet zenden ze hogere frequenties uit om de evolutie te versnellen. Specifieke bijdragen zijn onder andere:

Het bijbrengen van de deugden van eer, kracht en moed. Orionen staan model voor de goddelijke krijger die vecht voor waarheid en licht.

Zij handhaven gerechtigheid en beschermen onschuldigen. Zij verdedigen degenen die zichzelf niet kunnen verdedigen.
Ze verdrijven lagere angsttrillingen door hun kalmerende en stabiliserende energie.
Ze activeren empowerment en zelfrealisatie in mensen. Hun energie wakkert de verborgen potentie van binnen aan.
Blokkades opruimen en weerstand tegen spirituele groei oplossen. De vrijmoedigheid van Orion helpt barrières doorbreken.
Ze inspireren anderen om in hun kracht te stappen en met passie te leven. Hun ijver werkt aanstekelijk.

Het krijgersras Orion heeft de mensheid veel te bieden tijdens dit ascensieproces. Door hun gaven van discipline, moed en onwrikbare kracht te omarmen, verdiepen we onze galactische verbindingen en bevorderen we onze planetaire evolutie.

Als we naar de toekomst kijken, is er hoop dat de mensheid zal blijven ascenderen naar hogere staten van zijn met de hulp van onze buitenaardse bondgenoten. Hun wijsheid en geavanceerde technologieën kunnen helpen de mysteries van het universum te ontrafelen en ons tegelijkertijd in staat stellen ons volledige potentieel te bereiken.

Onze geest verruimen en ons hart openen is de sleutel!

We houden zielsveel van jullie,
Wij zijn hier bij jullie,
Wij zijn jullie familie van licht,
Wij zijn de Galactische Federatie.

A’HO
Aurora Straal
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Bron Vertaling: The Galactic Federation

Een Ontspannen Lijf is Een Helend lijf

Copyright © 2024 Frequentie Studio 7,83hz

Privacy Policy

Scroll naar boven