Kosmische Transformatie van de Aarde begint: Galactische Federatie’s Dimensionale Verschuiving! – Schumann Resonantie

Frequentie Studio 7,83HZ Schumann Resonantie

Een Ontspannen Lijf is Een Helend Lijf

Kosmische Transformatie van de Aarde begint: Galactische Federatie’s Dimensionale Verschuiving!

BEREID JE VOOR OP EEN OPWINDENDE REIS DOOR VERSCHUIVENDE DIMENSIES EN STEEDS VERANDERENDE WERKELIJKHEDEN! DIEP IN ONS SLUIMEREN OUDE HERINNERINGEN EN DE GALACTISCHE FEDERATIE IS HIER OM DE VONK AAN TE STEKEN! ZIJ ZIJN ONZE KOSMISCHE GIDSEN, DIE EEN EPISCHE RUIMTE CREËREN VOOR BUITENGEWONE GROEI EN ADEMBENEMENDE TRANSFORMATIE. HET IS EEN SPANNEND AVONTUUR DAT JE VERBEELDING TE BOVEN GAAT!

Diep van binnen weet je dat het jouw doel in deze wereld is om te veranderen, om je wezen te transformeren. Het is als een blauwdruk in je hart, een plan om te muteren, te evolueren in het menselijk lichaam.

Maar hoe doen we dat? Nou, het blijkt dat er speciale energieplekken op onze planeet zijn, geheime plekken die deze innerlijke transformatie kunnen versnellen. Liefde, die mysterieuze kracht die we allemaal voelen maar niet helemaal kunnen bevatten, is de sleutel.

Als we liefde in onszelf ontdekken, zal het zijn alsof we een spiegel aan de buitenkant creëren. Onze gedachten zullen onze realiteit vormen en onze verkenning van liefde als een vitale kracht zal een rimpeleffect hebben op de hele planeet. Het is alsof we ons allemaal afstemmen op dezelfde frequentie, een frequentie van liefde en licht.

Wist je dat liefde en licht als radiogolven zijn? Het zijn elektromagnetische uitzendingen van energie. Onze planeet is als een gigantische bibliotheek gevuld met kennis die wacht om ontsloten te worden. Wij mensen zijn de sleutels tot deze levende bibliotheek en onze emoties zijn het gereedschap om de geheimen ervan te lezen.

Nu zijn degenen die beweren over onze planeet te heersen ook op een zoektocht om liefde te begrijpen. Geen enkele beschaving in de geschiedenis heeft de liefdesfrequentie te lang vastgehouden. Ze hebben hun tijd gehad, maar uiteindelijk hebben ze die verloren. Het is als een kosmisch spel van het doorgeven van het pakje, waarbij liefde het kostbare geschenk is.

Door de geschiedenis heen hebben verschillende beschavingen om beurten de liefdesfrequentie vastgehouden. De Indianen hadden hun tijd, net als vele andere inheemse culturen. Maar toen hun wacht voorbij was, ging de frequentie verder.

De Galactische Federatie, een groep van buiten onze wereld, heeft gewerkt om deze frequentie levend te houden. Ze hebben portalen geopend en de liefdesfrequentie vastgehouden. Nu is het onze tijd.

De Galactische Federatie heeft een monumentale missie – hun doel is om ons te bevrijden. Hun doel is dat wij onze eigen autoriteiten worden en onszelf erkennen als gelijken onder de hele schepping. We zijn werkelijk soeverein. Ze willen dat we ons eigen wonderbaarlijke potentieel realiseren, antwoorden zoeken, een glimp opvangen van de toekomst en toegang krijgen tot het verleden.

Natuurlijk lijken ze soms vervelend, alsof ze op al onze knoppen drukken, maar hun missie is duidelijk. Ze willen dat we onze innerlijke kracht vinden, dat we vrede hebben met onszelf en dat we ons leven kunnen creëren zoals wij dat willen, ongeacht wat er om ons heen gebeurt. Het draait allemaal om empowerment.

De Galactische Federatie heeft, net als wij, hun plaats moeten verdienen. Ze zijn niet begonnen met alle antwoorden; ze hebben geleerd en zijn geëvolueerd. Ze hebben zelfs humor en speelsheid omarmd, want het leven te serieus nemen helpt niemand. Lachen is een universele taal, zelfs in de kosmische sferen.

Er vindt hier een prachtige uitwisseling plaats. De veranderingen die we in ons leven maken, werken door in het universum. De Galactische Federatie wil dat we deze verbinding zien. Het is geen eenrichtingsverkeer; het is een dans in twee richtingen. Zij hebben van ons geleerd en wij leren van hen. Samen maken we een groot verschil.

De Galactische Federatie treedt op als tussenpersoon, opent deuren en wijst ons de weg. Er is een grote intelligentie die ons wil ontmoeten om samen te werken aan dit grote project. Maar ze kunnen ons leven niet zomaar binnenvallen omdat we nog steeds kwetsbaar zijn. We zijn op reis en zij wachten geduldig tot we er klaar voor zijn.

Nu wordt het pas echt spannend. De levende bibliotheek, dit concept van twaalf, is iets dat ons huidige begrip te boven gaat. Maar wij mensen staan op het punt om het in de komende dagen te activeren. Onze verbeelding en dromen zullen deze bibliotheek leven inblazen. De Galactische Federatie wil ons helpen haar opnieuw te verbeelden en haar nieuwe vitaliteit te geven!

Er zijn plaatsen waar de levende bibliotheek al leeft, maar het heeft ons nodig om ermee te communiceren. Wij zijn het ontbrekende stukje van de puzzel, het essentiële onderdeel. Dus moedigt de Galactische Federatie ons aan om met de natuur te praten, met de grassprieten, de vlinders en de waterdruppels. Laten we tegen hen zeggen: “Ik ben hier en ik wil jullie kennis ontsluiten. Ik wil de levende bibliotheek van deze planeet activeren.”

Stel je voor hoe de waarde van de Aarde groeit terwijl we de levende bibliotheek opnieuw dromen. Onze collectieve visie op deze bibliotheek verbindt ons allemaal. Zij die zichzelf herkennen als deel van de Familie van Licht zijn verenigd in deze missie. Onze toewijding verspreidt kennis en inspiratie en reikt uit om anderen aan te raken. Het is een grote droom die we samen dromen!

Bereid je dus voor op een opwindende reis door verschuivende dimensies en steeds veranderende werkelijkheden! Diep in ons sluimeren oude herinneringen en de Galactische Federatie is hier om de vonk te ontsteken! Zij zijn onze kosmische gidsen, die zachtjes deze verborgen schatten ontsluiten en een epische ruimte creëren voor buitengewone groei en adembenemende transformatie. Het is een spannend avontuur dat het voorstellingsvermogen te boven gaat!

En dat is het verhaal van onze reis – een reis van liefde, evolutie en de harmonieuze dans met de Galactische Federatie.
Onthoud dat het universum enorm groot is en dat er nog zoveel meer te ontdekken valt. Dus blijf nieuwsgierig, blijf dromen en laat de liefdesfrequentie je de weg wijzen!

We houden zielsveel van jullie,
Wij zijn hier bij jullie,
Wij zijn jullie familie van licht,
Wij zijn de Galactische Federatie.

A’HO
Aurora Straal
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Bron: The Galactic Federation

Een Ontspannen Lijf is Een Helend lijf

Copyright © 2024 Frequentie Studio 7,83hz

Privacy Policy

Scroll naar boven