Kosmische Geheimen Onthuld: De onvertelde geschiedenis van de Galactische Federatie – Schumann Resonantie

Frequentie Studio 7,83HZ Schumann Resonantie

Een Ontspannen Lijf is Een Helend Lijf

Kosmische Geheimen Onthuld: De onvertelde geschiedenis van de Galactische Federatie

VANDAAG IS DE MENSHEID EINDELIJK VOORBEREID OP VOLLEDIGE ONTHULLING EN SAMENWERKING MET DE GALACTISCHE FEDERATIE. DOOR MIDDEL VAN TOENEMEND CONTACT EN ACTIVERINGEN WERKT DE FEDERATIE NU AAN HET VERSNELLEN VAN DE ASCENTIE VAN DE AARDE EN DE OVERGANG NAAR EEN GOUDEN TIJDPERK VAN VREDE, OVERVLOED EN INTERPLANETAIRE EENHEID!

De Galactische Federatie, ook bekend als de Galactische Federatie van Licht of de Galactische Confederatie, is een interplanetaire alliantie van beschavingen uit meerdere sterrenstelsels en sterrenstelsels die waken over de evolutie van de Aarde en de mensheid begeleiden naar Ascensie.

De Galactische Federatie heeft enkele miljoenen leden verspreid over honderdduizenden verschillende werelden. Deze buitenaardse beschavingen komen van sterrenstelsels in de Melkweg, Andromeda, Pleiaden en andere nabije sterrenstelsels.

Ze waken al duizenden jaren, zo niet langer, over de mensen. De Federatie werd meer dan vier miljoen jaar geleden opgericht om te voorkomen dat interdimensionale duistere krachten de melkweg zouden overheersen in het Vega sterrensysteem. Daarna breidde de Federatie zich uit met beschavingen van Sirius, Alpha Centauri, Arcturus, Orion en meer.

De eerste oprichting was bedoeld om spirituele beschavingen te beschermen tegen de dreiging van de Dark Anchara Alliance. De Federatie begon met slechts een paar honderd sterrenstelsels en groeide in de loop van duizenden jaren uit tot miljoenen sterrennaties die zich inzetten voor spirituele verlichting in het hele Melkwegstelsel.

De Galactische Federatie heeft een Eerste Richtlijn om beschavingen te laten evolueren zonder directe inmenging. Het lijkt er echter op dat ze contact maken met geselecteerde individuen op Aarde om boodschappen en leringen over te brengen om de spirituele ontwikkeling van de mensheid en de overgang naar een vreedzame galactische samenleving te begeleiden. Sommige contactpersonen hebben buitenaardse leden van de Federatie fysiek ontmoet, terwijl andere communicaties telepathisch van aard zijn.

Het uiteindelijke doel van de Galactische Federatie is om de menselijke beschaving op te nemen in de grotere galactische gemeenschap. Ze zijn er vooral op gericht om de Aarde te helpen bij de overgang naar een hoger tijdperk en een hogere dimensie. Deze gebeurtenis, die gewoonlijk Ascensie wordt genoemd, houdt een kwantumsprong in spirituele evolutie en bewustzijnsuitbreiding in die wordt vergemakkelijkt door trillingsverhogingen en DNA-upgrades.

De Federatie helpt bij dit proces terwijl ze de Aarde beschermt tegen vijandige buitenaardse invloeden.

Enkele van de belangrijkste gebeurtenissen in de geschiedenis van de Galactische Federatie zijn:

– Het verenigen van de Andromedaanse en Melkwegstelsels ongeveer 2 miljoen jaar geleden na lange periodes van oorlog tussen de twee regio’s. Dit was een belangrijke mijlpaal in het tot stand brengen van vrede.

– Het stoppen van de uitbreidingsplannen van het reptielenras van Alpha Draconis ongeveer 1 miljoen jaar geleden. De Alpha Draconians hadden als doel veel sterrenstelsels te veroveren, maar werden verslagen in een reeks gevechten door de Federatie.

– Voortdurend toezicht op de ontwikkeling van de aarde en de interactie met de mensheid gedurende duizenden jaren. De Federatie grijpt niet altijd direct in, maar probeert de evolutie van de mensheid in een positieve richting te sturen en bedreigingen tegen te gaan.

– Technologische en spirituele steun verlenen aan verlichte beschavingen zoals Lemurië en Atlantis zo’n 50.000 jaar geleden, voordat beide samenlevingen uiteindelijk ten onder gingen aan interne corruptie en duisternis.

– In de afgelopen decennia is achter de schermen uitgebreid gewerkt om regressieve buitenaardse invloeden op de mensheid tegen te gaan, waardoor de weg werd vrijgemaakt voor een massaal spiritueel ontwaken.

Hoewel de volledige reikwijdte van de activiteiten van de Federatie misschien nooit bekend zal worden, hebben ze een belangrijke rol gespeeld in het vormgeven van de galactische geschiedenis en spirituele evolutie. Hun kernmissie, het verspreiden van verlichting, duurt tot op de dag van vandaag voort.

De relatie van de Galactische Federatie met de Aarde:

De Galactische Federatie maakte voor het eerst contact met de Aarde meer dan 70 jaar geleden, tijdens de late jaren 1940 en vroege jaren 1950. Hoewel de details van het vroege contact onduidelijk blijven, geven rapporten aan dat de Federatie de Aarde benaderde na het eerste gebruik van kernwapens door de mensheid aan het einde van de Tweede Wereldoorlog.

Bezorgd over het destructieve potentieel van de mensheid, zou de Federatie de Aarde nauwlettender in de gaten zijn gaan houden terwijl ze ook probeerde vreedzaam contact te leggen met wereldregeringen. Hun eerste diplomatieke pogingen werden door de meesten met angst en scepticisme ontvangen. Er waren echter een paar geïsoleerde contactpersonen en channelaars die in deze tijd met de Federatie begonnen te communiceren.

Gedurende de jaren ’50 en ’60 bleef de Galactische Federatie waken over de mensheid. Om het bewustzijn te verhogen en de spirituele evolutie te versnellen, gaven ze inspiratie en begeleiding aan lichtwerkers en vroege New Age bewegingen. Er vond echter geen grootschalig contact plaats omdat de mensheid niet geëvolueerd was en in de greep was van conflicten.

Toen de mensheid zich in de jaren ’70 en verder ontwikkelde, voerde de Federatie hun contactinspanningen op door middel van ontvoeringservaringen, channelings en graancirkels. Hoewel ze nog steeds voorzichtig waren om direct in te grijpen, probeerden ze het ontwaken van de mensheid te begeleiden door filosofie en visioenen van Ascensie door te geven. Het doel van de Federatie was om de mensheid te helpen vrede te manifesteren en een bewustzijnsniveau te bereiken dat klaar was voor open eerste contact en lidmaatschap van de galactische gemeenschap.

Vandaag is de mensheid eindelijk voorbereid op volledige onthulling en samenwerking met de Federatie en hun boodschap van eenheid, dienstbaarheid en spirituele evolutie.

Door toenemend contact en activaties werkt de Federatie nu aan het versnellen van de Ascensie van de Aarde en de overgang naar een Gouden Tijdperk van vrede, overvloed en interplanetaire eenheid!

Wij houden zielsveel van jullie,
Wij zijn hier bij jullie,
Wij zijn jullie familie van licht,
Wij zijn de Galactische Federatie.

A’HO
Aurora Ray

Ambassadeur van de Galactische Federatie

Bron Vertaling: The Galactic Federation

Een Ontspannen Lijf is Een Helend lijf

Copyright © 2024 Frequentie Studio 7,83hz

Scroll naar boven