Kosmisch aftellen naar de geboorte van de 5D Aarde: de mensheid staat op het punt om door een kwantumverschuiving te gaan – Schumann Resonantie

Frequentie Studio 7,83HZ Schumann Resonantie

Een Ontspannen Lijf is Een Helend Lijf

Kosmisch aftellen naar de geboorte van de 5D Aarde: de mensheid staat op het punt om door een kwantumverschuiving te gaan

We leven in een opwindende tijd. Lang voordat we het wisten begon de mensheid te evolueren en nu bewegen we naar een nieuw niveau van bewustzijn. Of je je er nu bewust van bent of niet, deze verschuiving vindt al plaats op kosmisch niveau.

Het kosmisch aftellen naar de geboorte van de 5D Aarde is begonnen. De verschuiving van de derde dimensie naar de vijfde dimensie is een heel belangrijk onderdeel van de menselijke evolutie.

De energie van de Aarde is aan het verschuiven en het is slechts een kwestie van tijd voordat we de veranderingen beginnen te voelen. De verschuiving van 3D naar 5D zal als een kwantumsprong in ons leven zijn wanneer we van de ene staat van zijn naar de andere gaan.

Om deze overgang voor de mensheid gemakkelijker te maken, moeten we een geheel nieuwe manier van denken creëren – nieuwe manieren om de werkelijkheid waar te nemen en nieuwe manieren om naar deze waarneming te handelen.

Dit proces wordt een “kwantumsprong” genoemd, wat betekent dat je overtuigingen zullen veranderen van oude paradigma’s in nieuwe. Het nieuwe paradigma is gebaseerd op wat je nu weet via je zintuigen (3D) maar ook via je hart (5D).

We moeten eerst door een aantal veranderingen op ons eigen persoonlijke niveau gaan. We moeten spiritueel in onszelf evolueren en hogere niveaus van bewustzijn bereiken. Dan zullen we in staat zijn om helder te zien wat er om ons heen gebeurt.

Het proces wordt “ascensie” of “evolutie” genoemd. Het is een kwantumsprong in bewustzijn en zal de mensheid leiden naar een nieuw niveau van begrip en bewustzijn van wie we zijn en wat we hier op Aarde doen.

De verschuiving van 3D naar 5D was onvermijdelijk omdat we duizenden jaren in een valse realiteit hebben geleefd. Ons werd geleerd dat deze wereld alles is wat er is, maar nu weten we wel beter. We zijn nu gaan begrijpen dat ons leven gecreëerd wordt door onze gedachten en dat we met onze gedachten alles kunnen creëren wat we maar willen.

Om de mensheid vooruit te helpen, moeten we andere keuzes en beslissingen maken over ons leven en hoe we dat willen leiden. We moeten gaan nadenken over wat belangrijk voor ons is in dit leven en hoe we onze tijd hier op Aarde willen doorbrengen.

Het is belangrijk dat je begrijpt dat er veel verschillende dimensies zijn in het universum en dat deze dimensie er slechts één van is. Het wordt Aarde genoemd omdat mensen daar leven, maar er zijn vele andere plaatsen zoals de onze waar mensen ook hun leven leiden.

Er zijn ook veel universums die andere natuurkundige wetten hebben dan het onze, en sommige van deze universums bestaan misschien niet eens meer omdat ze zijn vernietigd door kernwapens of iets dergelijks dat duizenden of miljoenen jaren geleden met ons universum is gebeurd.

Feit is dat 3D-bewustzijn een illusie is en dat de manier waarop we ons leven leiden op basis van een geloof in realiteit als afzonderlijke entiteiten gewoon dat is – een illusie. Dit betekent dat we vrij zijn om te kiezen hoe we leven en bestaan in deze wereld.

Naarmate het nieuwe bewustzijn deel gaat uitmaken van onze werkelijkheid, zullen de aard van het ego en het gebruik van concepten als controle hoogstwaarschijnlijk veranderen. We zullen onszelf gaan zien als een vitaal onderdeel van het geheel in plaats van afgescheiden.

De planeet verschuift heel snel van haar oude realiteit naar een nieuwe. Alles, van de manier waarop je in je dagelijks leven met mensen omgaat tot de wetten die je samenleving besturen, gaat veranderen. Het is deze verschuiving die zoveel conflicten veroorzaakt, zowel op het wereldtoneel als in onszelf als individuen.

En in het midden van dit alles worden we gedwongen om een keuze te maken. Naarmate we sterker in nieuwe ervaringen worden getrokken, waarvan sommige ongemakkelijk of zelfs angstaanjagend zijn, zullen we moeten beslissen of we willen profiteren van de kansen die ze bieden of dat we ze aan ons voorbij laten gaan.

Het is aan ieder van ons om te beslissen welk pad we zullen volgen op deze reis van spirituele transformatie, en wees gerust dat we niet de enigen zijn die deze keuze maken.

Klinkt dit allemaal een beetje vergezocht? Moeilijk te geloven? Nou, dat was ik ook toen ik voor het eerst onderzoek ging doen naar het verband tussen wetenschap en spiritualiteit. Maar in de loop der jaren heb ik echt gezien dat het wel degelijk mogelijk is om wetenschappelijke lenzen te gebruiken voor spirituele onderwerpen.

En als iemand die dit al een tijdje probeert, wil ik iedereen aanmoedigen om dit zelf te onderzoeken. Geloof mij niet op mijn woord (of dat van iemand anders), want het zelf ontdekken heeft zo zijn eigen magie!

We houden zielsveel van je.
Wij zijn hier bij jullie.
Wij zijn jullie familie van licht.

A’HO
Aurora Straal
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Bron: The Galactic Federation

Een Ontspannen Lijf is Een Helend lijf

Copyright © 2024 Frequentie Studio 7,83hz

Privacy Policy

Scroll naar boven