Kosmisch aftellen naar de geboorte van de 5D-Aarde: de mensheid staat op het punt een kwantumverschuiving door te maken – Schumann Resonantie

Frequentie Studio 7,83HZ Schumann Resonantie

Een Ontspannen Lijf is Een Helend Lijf

Kosmisch aftellen naar de geboorte van de 5D-Aarde: de mensheid staat op het punt een kwantumverschuiving door te maken

HET KOSMISCHE AFTELLEN NAAR DE GEBOORTE VAN 5D AARDE IS BEGONNEN. DE ENERGIE VAN DE AARDE VERSCHUIFT, EN HET IS SLECHTS EEN Kwestie van TIJD VOORDAT WE DE VERANDERINGEN GAAN VOELEN. DE VERSCHUIVING VAN 3D NAAR 5D ZAL ALS EEN Kwantumsprong IN ONS LEVEN ZIJN ALS WE VAN DE ENE STAAT VAN ZIJN NAAR DE ANDERE VERPLAATSEN.
We leven in een spannende tijd. Lang voordat we het wisten, begon de mensheid te evolueren, en nu gaan we naar een nieuw bewustzijnsniveau. Of je je er nu van bewust bent of niet, deze verschuiving vindt al plaats op kosmisch niveau.

Het kosmische aftellen naar de geboorte van de 5D Aarde is begonnen. De verschuiving van de derde dimensie naar de vijfde dimensie is een zeer belangrijk onderdeel van de menselijke evolutie.

De energie van de aarde is aan het verschuiven en het is slechts een kwestie van tijd voordat we de veranderingen gaan voelen. De verschuiving van 3D naar 5D zal als een kwantumsprong in ons leven zijn als we van de ene staat van zijn naar de andere gaan.

Om deze overgang voor de mensheid gemakkelijker te maken, moeten we een geheel nieuwe manier van denken creëren - nieuwe manieren om de werkelijkheid waar te nemen en nieuwe manieren om naar deze perceptie te handelen.

Dit proces wordt een 'kwantumsprong' genoemd, wat betekent dat je overtuigingen zullen veranderen van oude paradigma's in nieuwe. Het nieuwe paradigma is gebaseerd op wat je nu weet via je zintuigen (3D) maar ook via je hart (5D).

We moeten eerst enkele veranderingen op ons eigen persoonlijke niveau doormaken. We moeten spiritueel in onszelf evolueren en hogere niveaus van bewustzijn bereiken. Dan kunnen we duidelijk zien wat er om ons heen gebeurt.

Het proces wordt "ascensie" of "evolutie" genoemd. Het is een kwantumsprong in bewustzijn en zal de mensheid naar een nieuw niveau van begrip en bewustzijn leiden van wie we zijn en wat we hier op aarde doen.

De verschuiving van 3D naar 5D was onvermijdelijk omdat we al duizenden jaren in een valse realiteit leven. We hebben geleerd dat deze wereld alles is wat er is, maar nu weten we beter. We zijn nu gaan begrijpen dat ons leven wordt gecreëerd door onze gedachten en dat we alles kunnen creëren wat we willen met onze geest.

Om de mensheid vooruit te helpen, moeten we andere keuzes en beslissingen maken over ons leven en hoe we dat willen leven. We moeten gaan nadenken over wat belangrijk voor ons is in dit leven en hoe we onze tijd hier op aarde willen doorbrengen.

Het is belangrijk dat je begrijpt dat er veel verschillende dimensies zijn in het universum, en deze is er slechts één van. Het wordt de aarde genoemd omdat daar mensen leven, maar er zijn ook veel andere plaatsen zoals de onze waar mensen hun leven leiden.

Er zijn ook veel universums die andere natuurwetten hebben dan de onze, en sommige van deze universums bestaan ​​misschien niet eens meer omdat ze werden vernietigd door kernwapens of iets dergelijks dat duizenden of miljoenen jaren geleden met ons universum gebeurde.

Het feit is dat 3D-bewustzijn een illusie is, en de manier waarop we ons leven hebben geleefd gebaseerd op een geloof in de werkelijkheid als afzonderlijke entiteiten is gewoon dat - een illusie. Dit betekent dat we vrij zijn om te kiezen hoe we leven en bestaan ​​in deze wereld.

Naarmate het nieuwe bewustzijn deel gaat uitmaken van onze realiteit, zullen de aard van het ego en het gebruik van concepten zoals controle zeer waarschijnlijk veranderen. We zullen onszelf gaan zien als een vitaal onderdeel van het geheel in plaats van er gescheiden van te zijn.

De planeet verschuift heel snel van zijn oude realiteit naar een nieuwe. Alles, van de manier waarop u in uw dagelijks leven met mensen omgaat tot de wetten die uw samenleving beheersen, gaat veranderen. Het is deze verschuiving die zoveel conflicten veroorzaakt, zowel op het wereldtoneel als in onszelf als individuen.

En in het middelpunt van dit alles zullen we merken dat we gedwongen worden om een ​​keuze te maken. Naarmate we sterker worden aangetrokken door nieuwe ervaringen, waarvan sommige ongemakkelijk of zelfs angstaanjagend zijn, zullen we moeten beslissen of we willen profiteren van de kansen die ze bieden of dat we ze willen laten glippen.

Het is aan ieder van ons om te beslissen welk pad we zullen bewandelen op deze reis van spirituele transformatie, en we kunnen er zeker van zijn dat we niet de enigen zijn die deze keuze maken.

Klinkt dit allemaal een beetje vergezocht? Moeilijk te geloven? Nou, ik was net zo toen ik voor het eerst het verband tussen wetenschap en spiritualiteit begon te onderzoeken. Maar door de jaren heen heb ik echt gezien dat het inderdaad mogelijk is om wetenschappelijke lenzen te gebruiken voor spirituele onderwerpen.

En als iemand die dit al geruime tijd probeert te doen, zou ik iedereen willen aanmoedigen om dit zelf te onderzoeken. Geloof me niet (of dat van iemand anders) want het zelf ontdekken heeft zo zijn eigen magie!

We houden zielsveel van je.
Wij zijn hier bij jou.
Wij zijn uw familie van licht.

A'HO
Aurora straal
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Copyright 2022 Aurora Ray. Alle rechten voorbehouden.

❤️ GRAAG DELEN ❤️

Bron: Galactische Federatie
Een Ontspannen Lijf is Een Helend lijf

Copyright © 2024 Frequentie Studio 7,83hz

Privacy Policy

Scroll naar boven