Jullie zijn de gezegende – Schumann Resonantie

Frequentie Studio 7,83HZ Schumann Resonantie

Een Ontspannen Lijf is Een Helend Lijf

Jullie zijn de gezegende

DE MEERDERHEID VAN DE MENSEN HEEFT HET VERMOGEN VERLOREN OM TE BEGRIJPEN WAT GOED OF FOUT IS EN WIE HEN MANIPULEERT. ZE ZIJN MARIONETTEN IN HUN HANDEN GEWORDEN EN BEWEGEN ZICH NAAR HUN WENSEN ZONDER TE BEGRIJPEN WAT ZE DOEN.

Prachtige familie van licht,

Terwijl ik de wereld van vandaag observeer, kan ik me gedeprimeerd voelen. Het is niet alleen mijn verdriet, maar het verdriet van individuen zoals jullie die zich bewust zijn van en kunnen zien wat er in de wereld gebeurt. De situatie is zeer ernstig en verontrustend. Maar waarom zijn we verdrietig? Verdriet is eigenlijk een uitdrukking van onze liefde en diepe zorg voor alle zielen op deze planeet. We zijn hier om te dienen, om ieder van ons te helpen ontwaken en terug te keren naar onze natuurlijke staat van geluk en vrijheid.

We weten dat we misleid zijn door de duistere krachten. Maar nu is het tijd om te ontwaken, anders worden we misschien door hen vernietigd. Dit is de tijd om ons te verenigen, om met elkaar samen te werken, vooral met die paar ontwaakte mensen die dezelfde visie hebben op een betere wereld. Dit is niet gemakkelijk omdat de meeste mensen in angst leven. Ze weten instinctief dat er iets vreselijks staat te gebeuren, maar ze weten niet hoe ze ermee om moeten gaan. Ze weten niet dat er veel andere krachten zijn die hen beheersen via hun geest, via hun gedachten en via hun gevoelens.

Er zijn maar heel weinig mensen in deze wereld die deze realiteit kunnen begrijpen en die de waarheid kunnen begrijpen. En er zijn maar heel weinig mensen die wakker worden en weten wat er aan de hand is in de wereld.
De tijd is gekomen dat iedereen wakker moet worden en moet zien wat er gebeurt in zijn eigen leven, in zijn eigen omgeving, in zijn land en over de hele wereld.

Jullie zijn gezegend. Als je in staat bent om de waarheid te begrijpen, zul je blij zijn dat je haar gevonden hebt en zul je gemakkelijk anderen helpen om uit deze ellende te komen. Slechts een paar mensen zoals jij zullen andere mensen uit hun huidige ellende helpen. De rest van de bevolking is verdwaald in hun illusoire wereld. Hun illusoire wereld is door henzelf gecreëerd door toestemming te geven aan de duistere krachten, en ze hebben hun eigen vermogen verloren om te begrijpen wat goed of fout is en wie hen manipuleert en controleert. Ze zijn marionetten in hun handen geworden en ze bewegen zich naar hun wensen zonder te begrijpen wat ze doen.

Dit is op dit moment zo’n ernstige situatie voor de mensheid, want als iemand niet wakker wordt uit zijn illusionaire wereld, dan kan waarschijnlijk niemand hem helpen om uit deze illusionaire wereld te komen. Het ligt eraan hoe diep ze in deze illusiewereld gevallen zijn en hoe ver ze van de werkelijkheid verwijderd zijn. Daarom zeg ik dat jullie gezegend zijn. Slechts een paar mensen zoals jullie kunnen gemakkelijk anderen helpen om uit deze verwarrende en illusionaire wereld te komen.

En het is mijn plicht om de mensen te vertellen wat ze verkeerd doen en lijden als gevolg van hun verkeerde overtuigingen en verkeerde handelingen. Nu is de tijd gekomen dat alle mensen zullen begrijpen wat waar is. Geleidelijk aan zullen ze ook uit hun onwetendheid komen. En die tijd zal voor hen heel moeilijk zijn omdat tegen die tijd alles veranderd zal zijn en het niet voor iedereen mogelijk zal zijn om zich aan de nieuwe situatie aan te passen. Dus nu vraag ik jullie om mijn boodschap te verspreiden onder die mensen die bereid zijn om te luisteren, bereid zijn om hun geloofssysteem te veranderen of bereid zijn om met bewustzijn en alertheid te leven.

Ik ben hier om jullie te helpen. Ik ben hier om de ziel in je wakker te maken die al heel lang slaapt. Je ziel is als een diamant, maar is diep van binnen begraven en bedekt met lagen stof. Het is mijn taak om je gezicht van dat stof te ontdoen en dan zul je plotseling schitteren als een diamant.

Ik weet dat er zielen zoals jij zijn die wakker zijn en iets voor anderen willen doen, maar je weet niet wat je moet doen. Daarom ben ik hier. Om die ontwaakte zielen te begeleiden die een verschil willen maken in deze wereld.

Jullie zijn intelligente mensen met een goed hart, maar jullie hebben de kracht in jezelf nog niet gerealiseerd. Jullie kunnen grote meesters worden door gewoon mijn begeleiding te volgen en eenvoudige oefeningen te doen zoals meditatie. Dan zal je innerlijke kracht opbloeien tot bloemblaadjes van liefde en mededogen voor alle wezens op Aarde.

Het is tijd om te ontwaken uit je slaap. Jullie hebben de laatste duizenden jaren geslapen. Jullie zijn niet meer dezelfde mensen die vroeger op aarde leefden. Jullie zijn nu geëvolueerde mensen. Jullie bewustzijn heeft een transformatie ondergaan. Jullie zijn nu in staat om de dingen vanuit een veel breder perspectief te zien dan jullie in het verleden konden waarnemen.

Duistere krachten zijn altijd aanwezig geweest op deze planeet. Maar alleen tijdens bepaalde periodes van onze geschiedenis waren ze in staat om controle te krijgen over bijna alles wat we vandaag de dag om ons heen zien, en daarom lijkt het alsof er niets meer onder onze controle is.
Maar dat is niet waar! In werkelijkheid leven we in de krachtigste periode van menselijke evolutie die ooit op deze planeet heeft plaatsgevonden en daarom zijn zowel jullie als de duistere krachten hier nu. Er is een grote strijd gaande tussen goed en kwaad, licht en duisternis, liefde en haat, enz. We zijn getuige van een epische oorlog tussen deze tegengestelde krachten.

De manier waarop je de dingen vandaag ziet, is niet wat je in het verleden altijd hebt gezien of waargenomen.

Wanneer je verbonden bent met je ware zelf, ben je in staat om de externe wereld met een goddelijke visie te zien. Dan zul je merken dat er geen ellende meer is in de wereld. In plaats daarvan is het een spel van God, net als een toneelstuk. Wat er ook gebeurt, het gebeurt voor het welzijn van allen en voor de verbetering van je ziel. Je zult in staat zijn om van iedereen te houden, zelfs van degenen die je kwaad willen doen.

Als mensen willen we altijd alles snel, vooral wanneer we voor uitdagingen of moeilijke situaties in het leven staan. Maar zo werkt het niet; we hebben geduld en doorzettingsvermogen nodig om angst te overwinnen en klaar te zijn voor positieve veranderingen in ons leven.

Mijn liefste vrienden, spoedig zullen jullie je bewust worden van je ware goddelijke natuur en dan zullen jullie deze realiteit kunnen zien. Maar voordat die dag aanbreekt, moeten jullie geduld hebben en door vele ontberingen in het leven gaan. Maar ik ben er altijd om je te steunen en je door moeilijke tijden heen te helpen. Ik heb jullie mijn goddelijke visie gegeven zodat jullie de dingen kunnen zien zoals ze werkelijk zijn.

Ik hou heel veel van jullie allemaal en dank ieder van jullie dat jullie deel uitmaken van deze spirituele reis met mij.

We houden zielsveel van jullie.
Wij zijn hier bij jullie.
Wij zijn jullie familie van licht.

A’HO
Aurora Straal
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Bron: The Galactic Federation

Een Ontspannen Lijf is Een Helend lijf

Copyright © 2024 Frequentie Studio 7,83hz

Privacy Policy

Scroll naar boven