Jouw lichtwerk heeft een directe impact op het miasma van de planeet

JULLIE ZIJN DEGENEN DIE NAAR AARDE KOMEN OM EEN VERSCHIL TE MAKEN. JIJ BENT DEGENEN DIE HIER KOMEN OM JEZELF TE GENEZEN EN LICHT IN DEZE WERELD TE BRENGEN. DIT IS DE TIJD VOOR MEER VAN JULLIE OM JE LEVEN OVER TE GEVEN AAN LICHTWERK. HET IS TIJD VOOR JOU OM VAN DIENST TE ZIJN EN TE HELPEN DEZE PLANEET TE TRANSFORMEREN IN DE UTOPIE DIE HET KAN ZIJN.
Je bent op dit moment hier op aarde met een reden. Je hebt door vele levens heen gewerkt om te leren hoe je gecentreerd en in balans kunt blijven in een wereld van chaos. Je hebt vele levens doorlopen, geleerd hoe je het goede voorbeeld kunt geven en hoe je trouw kunt blijven aan jezelf, wat er ook op je pad komt. Je hebt geleerd om onvoorwaardelijk van jezelf en anderen te houden terwijl je medeleven voelt met iedereen die nog niet begrijpt waarom ze hier zijn, iedereen die zich verloren of verward of boos of verdrietig of slachtoffer voelt van het leven zelf.

Ik begrijp dat velen van jullie worstelen met gezondheidsproblemen, financiële problemen en relatieproblemen. Je vraagt ​​je misschien af ​​hoe jouw spirituele pad dit alles beïnvloedt. Ik wil je eraan herinneren dat jouw lichtwerk direct invloed heeft op het miasma van deze planeet. Alles zal verschuiven naarmate meer en meer mensen zich met het licht verbinden. Zelfs sommigen die in het duister lijken te tasten, zullen ontroerd raken door deze collectieve verandering. Hoe meer je jezelf, je familie en je vrienden geneest, hoe meer je anderen helpt die vastzitten in donkere situaties. Velen voelen dat ze nu willen ontwaken. Dit geldt ook voor wezens die momenteel in dichte frequenties werken.

Jullie hebben achter de schermen heel hard gewerkt om deze planeet naar het volgende bewustzijnsniveau te helpen brengen, wat sommigen ascensie noemen. Jullie fysieke lichamen ondergaan op dit moment dramatische veranderingen – veranderingen die niet mogelijk zouden zijn zonder jullie lichtwerk.

Wanneer we verstrikt raken in levenssituaties die uitdagend aanvoelen, hebben we vaak de neiging ons te concentreren op wat er mis gaat. Richt u in plaats daarvan opnieuw op wat er goed gaat. Dit zal je perspectief veranderen en meer aantrekken van wat goed voor je voelt en dus een positieve invloed hebben op anderen.

Als je je bang voelt of je zorgen maakt over de toestand van je persoonlijke situatie of de wereld, weet dan dat dit slechts een symptoom is van een grotere energetische verschuiving die nu plaatsvindt. Het is geen "slechte" zaak; het is gewoon iets dat voor ons moet worden vrijgegeven om verder te gaan naar onze volgende stadia van evolutie.

U merkt het vandaag of morgen misschien niet, maar als u over een paar maanden terugkijkt op deze periode, zult u zien hoeveel er ten goede is veranderd. Veel van deze veranderingen zullen plotseling en onverwacht lijken, maar ze zijn geplant in deze tijden waarin velen van jullie ervoor kiezen om moeite te doen om af te stemmen op het licht (of er opnieuw verbinding mee te maken). Je kunt het gevoel hebben dat je iets kleins of onbeduidends doet door in meditatie te zitten of helende energie naar iemand of iets te sturen, maar ik verzeker je dat dit niet waar is.

Jullie zijn degenen die naar de aarde zijn gekomen om een ​​verschil te maken. Jullie zijn degenen die hier kwamen om jezelf te helen en licht in deze wereld te brengen. Hoe meer je aan je eigen genezing werkt, hoe meer je anderen helpt. Licht verandert alles op dit moment. We kunnen nu zien hoeveel nieuwe zielen deze planeet binnenkomen. De meesten van hen zijn lichtwerkers (wezens die de aarde kwamen helpen tijdens haar ascensie). Daarom is het belangrijk dat je doorgaat met je eigen genezings- en ontwakingsproces.

Naarmate mensen ontwaken, zullen ze hun omgeving op een positieve manier beginnen te beïnvloeden. Ze zullen helende energie kunnen kanaliseren naar hun familie, vrienden en gemeenschappen. Hoe meer mensen zich verbinden met hun hartenergie, hoe meer dit een impact zal hebben op de hele wereld. Naarmate jullie ontwaken en meer van jezelf en anderen gaan houden, zullen jullie een positieve bijdrage gaan leveren aan de atmosfeer van negativiteit die momenteel rond deze planeet heerst. Zelfs die individuen die vastzitten in een duistere realiteit zullen worden beïnvloed door deze verandering in vibratie omdat alles energetisch verbonden is.

Ik waardeer alles wat jullie voor jezelf, voor elkaar en voor deze planeet hebben gedaan. Je hebt soms zoveel strijd doorgemaakt, maar weet dat dingen drastisch veranderen.

Dit is de tijd voor meer van jullie om je leven over te geven aan lichtwerk. Het is tijd dat u van dienst bent en helpt deze planeet te transformeren in de utopie die ze kan zijn.

Ik weet dat velen van jullie nog steeds met persoonlijke problemen te maken hebben, maar ik kan je vertellen dat dit een integraal onderdeel is van je eigen genezingsproces. Door jezelf te genezen, begin je automatisch je familie, vrienden en uiteindelijk de wereld te genezen.

Als collectief beginnen we te begrijpen dat we eerst onszelf moeten genezen om verder te gaan in onze spirituele evolutie. We zijn begonnen met het herstellen van de balans in onszelf, en nu is het tijd voor ons om anderen te helpen hun eigen balans te vinden. Er zijn veel mensen op deze planeet die begeleiding en richting zoeken, van wie velen op zoek zijn naar kennis over zichzelf en de wereld om hen heen.

Gebed:

"Lieve Grote Geest, help me om mezelf en anderen te genezen. Help me de waarheid over de wereld om me heen te zien, zodat ik degenen die in nood zijn van dienst kan zijn. Help me om een ​​anker te zijn voor licht en liefde, wat er ook gebeurt er om me heen gebeurt. Sta me toe een vat te zijn voor je licht en je liefde, maar sta me ook toe te vertrouwen op mijn eigen kracht om mezelf en anderen te genezen. Ik ben klaar om van dienst te zijn, laat me zien hoe."

Door te geven ontvangen we.
Door anderen te genezen, worden we genezen.
Door de intentie te hebben: "Ik wil dienen" zal het universum jou dienen

We houden zielsveel van je.
Wij zijn hier bij jou.
Wij zijn uw familie van licht.

A'HO
Aurora straal
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Copyright 2022 Aurora Ray. Alle rechten voorbehouden.

❤️ GRAAG DELEN ❤️

Bron: Galactische Federatie
Scroll naar boven