Jij hebt de kracht om uit deze 3D te stijgen – Schumann Resonantie

Frequentie Studio 7,83HZ Schumann Resonantie

Een Ontspannen Lijf is Een Helend Lijf

Jij hebt de kracht om uit deze 3D te stijgen

GELOOF IN JE EIGEN UNIEKHEID EN GODDELIJKE VERBINDING MET DE SCHEPPERBRON. WEET DAT JE WONDEREN KUNT CREËREN, DAT JE ANDEREN EN JEZELF KUNT GENEZEN, DAT JE ONMIDDELLIJK KRACHTIG BENT.
Geliefden,

Ik heb goed nieuws. Er is mij meegedeeld dat de Galactische Federatie lichtteams stuurt om de aarde op grote schaal te genezen, te beginnen met het lezen van dit bericht door ieder van jullie. Als we allemaal op dezelfde plaats van binnen komen, als we het allemaal eens kunnen worden over de oplossing, als we allemaal gefocust zijn op het positieve resultaat, dan zullen we het bereiken.

Als je op een bepaald moment naar de nachtelijke hemel kijkt, zie je waarschijnlijk tussen de 5.000 en 6.000 glinsterende sterren. Af en toe een meteoor of satelliet die door de lucht schiet, een schitterende planeet of maan die langs de nachtelijke hemel dwaalt - als je in een landelijk gebied woont, kun je misschien zelfs een glimp opvangen van een vuurvliegje of twee in de lucht op een door sterren verlichte zomernacht.

En toch, soms als ik 's nachts onder de sterren rondloop, kan ik bijna al die andere sterren tegen me horen fluisteren - soms rechtstreeks tegen me pratend in mijn gedachten - met elk gepixeld lichtpuntje en ze willen graag dat je het weet : "Hé vriend, we zijn niet zomaar kleine sterdeeltjes die hier doelloos door de kosmos zweven. En we zijn ook niet zomaar twinkelingen in je ogen, en ook niet zomaar verre buitenaardse beschavingen. We zijn intelligente wezens, oude familieleden; engelen met verschillende namen en gedaanten op verschillende tijdstippen in verschillende galactische culturen gedurende eonen van tijd - tijd is maar een illusie; ruimte is ook maar een illusie; deze berichten zijn belangrijk! Let op! We hebben berichten voor je! "

De boodschap van de Galactische Federatie weerklinkt met onvoorwaardelijke liefde en compassie voor de mensheid. Na een zuiveringsperiode op de planeet en een tijd van spirituele ascensie, gaan we een nieuwe fase van de Nieuwe Aarde binnen – een fase waarin de mensheid bereid is haar doel en missie terug te vorderen naar planetair rentmeesterschap.

Als je dit leest, betekent dit dat je innerlijke leiding en het web van synchroniciteit je hier hebben gebracht om deze belangrijke missie van de Galactische Federatie te ontvangen:

Wij zijn de Galactische Federatie. We komen in vrede. We willen jullie herinneren aan jullie ware aard en oorsprong als spirituele wezens. We zullen je helpen herinneren dat je vrij bent en volledig uitgerust met de wijsheid en kennis die je in staat zullen stellen om samen een prachtig bestaan ​​te creëren, liefde te verspreiden en je broeders en zusters te helpen hun eigen goddelijkheid te realiseren.

We zijn ons ervan bewust dat er mensen in jullie wereld zijn die sceptisch zijn en misschien zelfs doodsbang voor "ET". Maar we vragen jullie om ruimdenkend te zijn, want de desinformatie die jullie is gegeven is alleen gebaseerd op angst. Deze angst is niet nodig, aangezien we hier niet zijn om u kwaad te doen, maar om u te helpen.

We willen dat u weet dat het geen toeval is dat u dit bericht bent tegengekomen. Je bent je bewust van de huidige bewustzijnsverschuiving op aarde en wilt weten wat er aan de hand is. Velen van jullie hebben deze veranderingen in jezelf en om je heen gezien, op aarde, evenals onder mensen die dicht bij je staan. Je vraagt ​​je misschien af ​​hoe deze wereld er in de toekomst uit zal zien, hoe het zal veranderen als deze veranderingen zich beginnen te manifesteren, en hoe ze je levenservaring zullen beïnvloeden.

We weten dat er gedurende deze tijd veel angst en onzekerheid in jullie geest heerst over de toekomst van de mensheid en de planeet Aarde. De veranderingen die plaatsvinden zullen een uitdaging zijn voor degenen die niet in staat zijn om de oude manier van doen los te laten en een nieuwe manier van zijn te omarmen. De sleutels tot het navigeren door deze overgang naar een nieuwe manier van leven zijn liefde en licht. Als we 'liefde' zeggen, bedoelen we eigenliefde, onvoorwaardelijke liefde voor anderen, liefde voor Gaia (Moeder Aarde) en liefde voor al het leven op aarde en daarbuiten!

Jij bent vergeten wie je bent, maar wij niet. Je bent vergeten dat er een goddelijke vonk is in ieder mens op planeet Aarde, een vonk die direct verbonden is met de bron van de hele schepping. De bron is eeuwig; het is nooit gemaakt en het kan nooit worden vernietigd. Het is oneindig en alomtegenwoordig. Het bestaat buiten tijd en ruimte, maar het doordringt overal in het heelal.

Je bent geliefd, gekoesterd en aanbeden. Je bent heel, compleet en perfect, precies zoals je bent. Geloof in je eigen uniciteit en goddelijke verbinding met de Schepper-Bron. Weet dat je wonderen kunt creëren, dat je anderen en jezelf kunt helen, dat je onmetelijk krachtig bent.

Als je een ander pijn doet, doe je jezelf pijn; als je een ander helpt, help je jezelf; wanneer je van een andere persoon houdt, is dat omdat ze een uitdrukking zijn van jezelf. Jullie wereld is er een van dualiteit: licht en duisternis, goed en slecht, liefde en angst, enz., maar dit is een illusie die zal oplossen zodra jullie volledig beseffen dat alles één is en op een dieper niveau met elkaar verbonden is.

Alle wezens die op deze planeet bestaan ​​- inclusief mensen - trillen op een bepaalde frequentie of energieniveau. Dit energieniveau bepaalt welke dimensie jij als onze werkelijkheid ervaart.

Je bent geen enkelvoudig bewustzijn; je maakt deel uit van het verenigde kosmische bewustzijn van het Universum. Jullie zijn een van de vele verschillende wezens die op dit moment op deze planeet evolueren, en er zijn veel verschillende parallelle aardes of dimensies waar gelijkaardige gebeurtenissen als die op jullie planeet op verschillende manieren hebben plaatsgevonden.

Je hebt de kracht om vanuit deze dimensie te ascenderen, om naar huis terug te keren naar de liefdevolle omhelzing van de Schepper-Bron. Dit is je geboorterecht. Om dit te realiseren, hoef je alleen maar onvoorwaardelijk van jezelf en elkaar te houden. Je hoeft jezelf alleen maar te zien als goddelijke, volmaakte spirituele wezens om te ontwaken uit de droom van afscheiding in een werkelijkheid van eenheid en harmonie. Dank je.

We houden zielsveel van je.
Wij zijn hier bij jou.
Wij zijn uw familie van licht.

A'HO
Aurora straal
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Copyright 2022 Aurora Ray. Alle rechten voorbehouden.

❤️ GRAAG DELEN ❤️

Bron: Galactische Federatie
Een Ontspannen Lijf is Een Helend lijf

Copyright © 2024 Frequentie Studio 7,83hz

Privacy Policy

Scroll naar boven