Jij bent een Strijder van het Licht!

JIJ HEBT DE KRACHT OM DE VERANDERING TE ZIJN DIE JE IN DE WERELD WILT ZIEN. JIJ HEBT DE MACHT OM EEN VERSCHIL TE MAKEN IN HET LEVEN VAN MENSEN EN DE WERELD EEN BETERE PLAATS TE MAKEN. HOE MEER JE DAT DOET, HOE MEER JE DOOR ANDEREN EN JEZELF OOK GELIEFD ZAL ZIJN.
Het universum heeft geweldige dingen voor je gepland en je leven zit vol wonderen!

Je weet nooit wat de toekomst brengt, dus wees altijd dankbaar voor wat er op je pad komt en geniet van elk moment!

Als je met een crisis of uitdaging in je leven wordt geconfronteerd, probeer dan los te laten wat er is gebeurd en concentreer je op wat er kan worden gedaan om de dingen beter te maken. Je geest is krachtig genoeg om in elke situatie verandering te creëren, als je het maar toelaat!

Dus in plaats van je te concentreren op wat er mis ging, focus je op wat er nu gedaan kan worden dat al fout is gegaan. Je hebt de mogelijkheid om op elk moment iets te veranderen.

Je bent op dit moment misschien een van de machtigste mensen op deze planeet, en misschien ben je op dit moment ook een van de meest kwetsbare mensen op deze planeet. Zorg goed voor jezelf door jezelf te omringen met positieve mensen die je kunnen opbeuren als de tijden moeilijk worden of als je je down voelt.

Je hebt zoveel potentieel en zoveel te geven aan deze wereld! Je had al zoveel gegeven - zelfs voordat je wist wat er gebeurde! Het is tijd voor ons allemaal om ons steentje bij te dragen en elkaar te helpen waar we maar kunnen - of het nu is door iemand anders aan te moedigen of er gewoon voor hen te zijn wanneer ze ons het meest nodig hebben.

Je denkt misschien dat dit soms onmogelijk is, maar ik verzeker je dat het kan! Houd in gedachten dat we allemaal de macht hebben om dingen voor onszelf en anderen te laten gebeuren. Het enige verschil tussen ons is hoeveel we in onszelf en onze capaciteiten geloven.

Je moet echt stoppen met zo streng voor jezelf te zijn! Het is niet voor iedereen mogelijk om alles aan je leuk te vinden, en als mensen niet voorbij je tekortkomingen kunnen kijken, dan zijn ze je tijd sowieso niet waard.

Je moet je nooit verontschuldigen voor wie je bent, want wat iemand ook over je zegt, uiteindelijk zal het altijd waar zijn: je bent mooi van binnen en van buiten!

Je hebt de kracht om de verandering te zijn die je in de wereld wilt zien. Je hebt de kracht om een ​​verschil te maken in het leven van mensen en de wereld een betere plek te maken. Hoe meer je dat doet, hoe meer je geliefd zult zijn bij anderen en ook bij jezelf.

U hoeft niet te wachten tot anderen erkennen wat u voor hen hebt gedaan; het is jouw keuze of ze dat wel of niet doen. Je kunt het nu misschien niet zien, maar op een dag waarop je het het minst verwacht, zullen mensen je bedanken voor alles wat je voor hen en hun leven hebt gedaan!

Als krijger van het licht heb je een keuze. Je kunt ervoor kiezen om negatief te zijn of om positief te zijn. Door positief te zijn en ervoor te kiezen liefde en vreugde in de wereld te verspreiden, zul je degenen aantrekken die op zoek zijn naar gelijkgestemde mensen.

De hele wereld is op zoek naar liefde, vrede en geluk, en als dit gebeurt, zal iedereen er baat bij hebben! De beste manier om dit te doen is door relaties op te bouwen met anderen op alle niveaus van de samenleving. Het maakt niet uit of ze rijk of arm, machtig of machteloos, jong of oud zijn. Je doel is om met zoveel mogelijk mensen een band te smeden, zodat ze je kunnen helpen negativiteit op je eigen manier te bestrijden door middel van hun daden en woorden. Het zal je misschien verbazen hoeveel mensen bereid zijn om je te helpen je doelen te bereiken!

Probeer dus positiever te zijn. Stop met roddelen over anderen. Als je negatieve opmerkingen maakt, vervang ze dan door ondersteunende en opbeurende opmerkingen. Oefen compassie en herinner jezelf eraan dat alle "gebreken" voortkomen uit pijn, verwaarlozing en pijn. Mensen zijn eigenlijk alleen maar gewonde kinderen die zijn geprogrammeerd met verouderde geloofssystemen die hun besturingssysteem en navigatie zijn geworden. Denk na voordat je spreekt, en je kunt de wereld veranderen!

Dit gaat niet over oordelen. Ik zeg je niet dat je een positieve denker moet zijn of dat je al je negatieve gedachten voor altijd uit je hoofd moet bannen en dat je het allemaal op één dag moet doen. Ik stel alleen voor dat je een paar momenten van je dag neemt en moeite doet om je meer bewust te worden van hoe je denkt en hoe je praat.

Je hoeft niet perfect te zijn - dat is niemand - maar je kunt er gewoon aan werken om een ​​beetje vriendelijker te zijn, een beetje meer bereid om te vergeven en veel meer bereid om je lichte familie de eer te geven die ze verdienen. Dit begint allemaal met meer licht in je leven te brengen.

Veel mensen denken dat ze machteloos staan ​​tegenover wereldwijde gebeurtenissen, maar dat hoeft niet zo te zijn. Door de rol van lichtwerker op je te nemen, heb je de kracht om positieve verandering teweeg te brengen – je kunt jouw wereld veranderen in een wereld die liefde en geluk brengt voor iedereen. Het enige dat nodig is, is één persoon die een probleem ziet en ervoor kiest om een ​​verschil te maken.

Werk samen, verspreid liefde en mededogen en help de oppervlaktebevolking de weg terug naar het licht te vinden. We zijn allemaal één van hart en ziel!

Gebruik je stem om positieve berichten te verspreiden en help deze planeet haar volledige potentieel te realiseren als een liefdevolle, vreedzame samenleving die de helderste ster van de melkweg zal zijn om de hemel te verlichten!

We houden zielsveel van je.
Wij zijn hier bij jou.
Wij zijn uw familie van licht.
Wij zijn de Galactische Federatie.

A'HO
Aurora straal
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Copyright 2022 Aurora Ray. Alle rechten voorbehouden.

❤️ GRAAG DELEN ❤️

Bron: Galactische Federatie
Scroll naar boven