Jij bent de baas over je eigen werkelijkheid

JIJ BENT DE SCHEPPER VAN JE EIGEN WERKELIJKHEID. DOOR UW CREATIVITEIT EN VERBEELDING TE GEBRUIKEN, KUNT U VAN NIETS IETS NIEUWS CREËREN. U KUNT UW LEVEN VERANDEREN DOOR UW PERCEPTIES EN BEGRIP TE VERANDEREN.
Mensen leven al heel lang in angst.

Angst voor de dood, angst voor verlies, angst om niet goed genoeg te zijn, angst om alleen te zijn en angst om anderen te vertrouwen.

Deze angsten weerhouden ons ervan ons ware potentieel als mens te realiseren. Ze weerhouden ons ervan te zien dat we niet alleen zijn, dat er iemand is die weet wat we voelen en die ons zal helpen wanneer we dat het meest nodig hebben.

We zijn niet slechts één soort; we zijn allemaal met elkaar verbonden. Het is alsof ons energieveld of aura niet slechts één wezen is, maar dat ieder van ons ook zijn eigen unieke energieveld heeft. Dit geeft ons een nieuwe manier om naar het leven en onszelf als een hele soort te kijken.

We maken allemaal deel uit van één grote geest, één universeel bewustzijn!

We zijn allemaal verbonden door onze essentie. We zijn allen een!

Het belangrijkste om te beseffen is dat je niet je gedachten of gevoelens bent - je bent je geest. Je geest is net zo echt als al het andere dat in dit universum bestaat!

Als je kunt leren je ware zelf te herkennen en te luisteren naar wat je geest je nu vertelt, dan zal al het andere automatisch op zijn plaats vallen.

De mensheid staat momenteel op een kruispunt. We zitten midden in een ongelooflijke transformatie, maar we moeten oppassen dat we niet uit het oog verliezen wie we zijn en wat we hier komen doen.

We staan ​​momenteel voor veel uitdagingen, maar het is belangrijk dat we ons richten op het positieve. We hebben veel geschenken gekregen van onze schepper en het is aan ons om die geschenken verstandig te gebruiken.

De boodschap is simpel: jij bent de schepper van je eigen realiteit. Je kunt ervoor kiezen om de dingen te zien zoals ze zijn of zoals ze zouden moeten zijn.

Met je creativiteit en verbeeldingskracht kun je uit het niets iets nieuws creëren. Je kunt je leven veranderen door je percepties en begrip te veranderen.

Ik heb het niet over een enorme verandering. Ik heb het over de eerste stap naar een nieuwe manier van leven. De eerste stap is de moeilijkste, maar ook de belangrijkste. Er is moed voor nodig om die eerste stap te zetten, want het betekent dat we achter moeten laten wat in het verleden voor ons heeft gewerkt en comfortabel was.

Maar als we ons leven willen veranderen, moeten we bereid zijn iets anders te proberen dan wat we altijd al hebben gedaan, en dat betekent dat we uit onze comfortzone moeten stappen en onbekend terrein moeten betreden.

Er is geen betere manier om actie te ondernemen in de richting van een doel dan door iemand anders te vinden die het al met succes heeft gedaan.

Of het nu iemand is die heeft meegemaakt wat jij nu doormaakt of iemand die gewoon zijn wijsheid met je wil delen, wanneer we zin hebben om het helemaal op te geven! Dit kan een echte mentor zijn of een online bron.

Er zijn enkele eenvoudige dingen die je vandaag kunt doen om verandering in je leven te creëren, of je nu probeert gezond te worden of je meer op je spirituele oefening wilt concentreren:

1. Mediteer elke dag 10 minuten of langer, met mindfulness of een andere vorm van meditatie (zoals yoga of tai chi). Je kunt online geleide meditaties vinden of er zelfs een met muziek kopen als je wilt. Probeer er een die gemakkelijk is voor beginners.
2. Breng elke dag tijd door in de natuur, buiten wandelen of 's nachts buiten zitten als het koeler is (neem indien nodig een deken mee). De frisse lucht helpt je geest leeg te maken en zorgt ervoor dat je je over het algemeen meer ontspannen voelt!
3. Train regelmatig. Wandelen is een gemakkelijke manier om je lichaam strakker te maken zonder te ver te gaan, vooral als je ergens woont waar het buiten niet altijd warm en zonnig is. Als het bijvoorbeeld buiten vriest, is een blokje om met je hond een uitstekende manier om actief te blijven zonder je te vervelen!
4. Eet gezond voedsel. Dit betekent veel groenten, fruit en magere eiwitten in plaats van bewerkte voedingsmiddelen vol suiker en vet.
5. Schrijf tien dingen op waar je blij van wordt en houd ze bij de hand voor als je inspiratie uit onverwachte hoeken nodig hebt!

Ik hoop dat deze eenvoudige tips nuttig voor je kunnen zijn, niet alleen in je spirituele oefening, maar ook op elk ander gebied van je leven waar je verandering wilt creëren.

Het universum is een gevende en ondersteunende plek. Je hoeft je leven niet in angst en ongeluk te leiden. Vind de moed om veranderingen in je leven aan te brengen en kies ervoor om gelukkig te zijn!

De magische kracht om je eigen realiteit te creëren zit nu in jou! Je hoeft niet ver te reizen, grootse dingen te doen of iemand specifiek te zijn. Het is hier, nu!

Hoe ga je het gebruiken?

We houden zielsveel van je.
Wij zijn hier bij jou.
Wij zijn uw familie van licht.
Wij zijn de Galactische Federatie.

A'HO
Aurora straal
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Copyright 2023 Aurora Ray. Alle rechten voorbehouden.

Bron: Galactische Federatie
Scroll naar boven