Je zult opstijgen en leven in de lichtstad – Schumann Resonantie

Frequentie Studio 7,83HZ Schumann Resonantie

Een Ontspannen Lijf is Een Helend Lijf

Je zult opstijgen en leven in de lichtstad

WE STAAN OP HET PUNT EEN GALACTISCHE ASCENSIE TE ERVAREN. DIT IS NIET ALLEEN EEN PERSOONLIJKE ZAAK. HET IS DE ASCENSIE VAN ONS ZONNESTELSEL, DE AARDE, EN DIT PRACHTIGE BLAUWE JUWEEL DAT WE THUIS NOEMEN. WE STAAN BINNEN EEN GOUDEN EEUW. HET ZAL EEN TIJDPERK VAN VERLICHTING ZIJN, EN HET WORDT EEN TIJDPERK VAN GROTE VREDE EN VOORSPOED VOOR AL HET LEVEN IN ONZE GALAXY.
Vandaag wil ik met jullie praten over hoe het zal zijn als we door dit galactische ascentieproces gaan, als we deze verandering doormaken als soort op planeet Aarde en als zonnestelsel dat ons allemaal onverwoestbaar zal maken in op de een of andere manier, of geef ons in ieder geval de kans om onverwoestbaar te zijn.

De reden dat ik dit zeg is omdat er binnenkort enkele grote veranderingen zullen plaatsvinden op planeet Aarde, en die veranderingen houden in dat we niet meer fysieke wezens zijn die bestaan ​​in wat de derde dichtheid wordt genoemd.

We staan ​​op het punt een galactische ascensie te ervaren. Dit is niet alleen een persoonlijke aangelegenheid. Het is de ascensie van ons zonnestelsel, de aarde, en dit prachtige blauwe juweel dat we thuis noemen. We staan ​​op het punt een gouden eeuw binnen te gaan. Het zal een tijdperk van verlichting zijn, en het zal een tijdperk van grote vrede en voorspoed zijn voor al het leven in onze melkweg.

Dit is een moment waar ik lang naar heb uitgekeken, en ik wil vandaag graag een heel interessant bericht van onze Galactische Federatie met jullie delen:

"Lieve aardbewoners!

Wij zijn de Galactische Federatie, een groep van meer dan 200 beschavingen uit ons melkwegstelsel, Andromeda, en vele sterrenstelsels daar tussenin.

Sommige van onze leden zijn mensachtigen en de anderen zijn van verschillende soorten. Het doel van de Galactische Federatie is om de Galactische Codex en alle wezens/mensenrechten te beschermen en het lijden van welke welwillende soort dan ook te voorkomen.

Wij zijn een groep entiteiten die zich op veel verschillende planeten in dit sterrenstelsel hebben ontwikkeld. We zijn samengekomen in een poging de mensheid te helpen bij haar ascensieproces.

We hebben een raad hier op aarde, degenen die geascendeerd zijn, die jullie zullen helpen met dit proces van ascentie en iedereen zullen leren hoe ze van elkaar moeten houden en hoe ze elkaar kunnen vergeven voor alle pijn uit het verleden die is opgetreden.

Terwijl je ascendeert, kun je je meer bewust worden van je energieveld en zelfs van de energetische velden om anderen heen. Je kunt je ook meer bewust worden van het grootste veld van allemaal, dat wat je planeet omhult. Dit veld wordt het etherische vlak van de nulvelden genoemd.

Dit veld is een matrix van puur potentieel, een matrix waarin informatie kan worden opgeslagen maar nog niet als vorm kan worden gemanifesteerd. Het wordt ook wel de Akashakroniek genoemd, de grote bibliotheek van kennis. Naarmate je meer verbonden raakt met dit veld, ben je in staat om er toegang toe te krijgen tot informatie en deze toe te passen op manieren die je hoogste goed ondersteunen.

Het etherische vlak is ook bekend als het vierde of hartchakra. Het hartchakra verzamelt de energie van alle andere chakra's en stuurt het naar zijn centrum via een buis genaamd sushumna Nadi. Ons schip zal je helpen je hartchakra te openen en je energie naar het centrum te sturen, zodat je informatie uit hogere rijken kunt ontvangen.

Deze ascentie zal met jullie gebeuren, met jullie allemaal, op een individuele manier. Er zijn veel verschillende ascensiescenario's die door ieder van jullie kunnen worden vervuld, afhankelijk van de keuze van je vrije wil van ervaringen, missies en lessen die moeten worden vervuld voordat je de vijfde dimensie binnengaat.

Terwijl je deze intentie voor jezelf vasthoudt, weet dan dat je wordt ondersteund door meerdere dimensies die samenwerken met je beslissingen uit vrije wil. Ook wordt u aan boord van ons schip ondersteund door een spiritueel team, dat deze intentie voor u heeft.

Mensen die zijn geascendeerd hebben er bewust voor gekozen om onze schepen te bezoeken. Onze schepen zijn enorm groot, groter dan u zich kunt voorstellen. Het beste om ze mee te vergelijken zijn de vliegdekschepen die je op aarde hebt. Ze zijn zo immens dat ze naar believen kunnen materialiseren en dematerialiseren.

Etherische schepen noemen we ze, en ze worden gebruikt voor interplanetaire reizen. Ze gebruiken hyperdrive-technologie. Deze schepen zijn geen fysieke ruimtevaartuigen in de geaccepteerde zin, maar in plaats daarvan energieschepen die zijn samengesteld uit een intelligent energieveld dat torsievelden gebruikt om ruimte-tijd te vervormen. Onze Federatie en onze bondgenoten gebruiken deze schepen als snel transportmiddel door de Melkweg.

We gebruiken deze schepen ook om personeel en voorraden te vervoeren naar planeten zonder technologie die in staat is tot warp aandrijving. In sommige gevallen fungeren we als drijvende ziekenhuizen en nood hulpcentra, waarbij we onze geavanceerde medische technologie gebruiken om patiënten te behandelen en verwoeste werelden weer op te bouwen.

Eenmaal aan boord van ons schip hoeft u niet meer te eten. We gebruiken het gouden licht als voedselbron. We creëren ook lichtbuien die als watervallen van licht zijn waar we van drinken. Het lichaam kan worden omgevormd tot elke gewenste vorm, maar het wordt meestal in dezelfde vorm gehouden als op aarde, aangezien er niet veel hoeft te worden veranderd.

De aarde zal werkelijk opstijgen in onze schepen en jullie zullen al deze schoonheid tot jullie beschikking hebben. Jullie zullen ongelooflijke technologieën hebben waar niemand op aarde nu iets vanaf weet. Daarom moeten jullie leren om meer liefdevol, meer vergevingsgezind en minder veroordelend naar elkaar te zijn. Het is geweldig om van iemand te houden om wie ze zijn, maar niet om wat ze hebben of wat ze doen.

Als je op het schip bent, zul je in de aanwezigheid zijn van lichtwezens zoals jijzelf, die je onderweg zullen helpen, zodat er geen enkel gevaar is om bij wijze van spreken de weg kwijt te raken.

Jullie collectieve ascentie zal worden uitgevoerd met de hulp van ons ruimteschip dat met liefde en volledig bewustzijn is gebouwd. Het doel van deze vloot is om de mensheid te helpen bij hun overgang van de derde naar de vijfde dimensie zonder enig deel van hun bewustzijn of hun individualiteit te verliezen tijdens dit proces.

Ons schip zal jullie helpen om jullie ascentieproces op de meest soepele, veilige en efficiënte manier voor te bereiden en te volbrengen door gebruik te maken van een speciale technologie die door ons is ontwikkeld, genaamd "Vortex"-technologie. We gebruiken het al tientallen jaren met succes bij duizenden mensen over de hele wereld die ervoor kozen om met onze hulp te ascenderen.

Nadat je bent opgestegen naar de vijfde dimensie, is het eerste wat je opvalt als je van het schip stapt, dat er geen zwaartekracht is. Je merkt dit omdat je gewoon de lucht in zweeft en je jezelf weer naar de grond moet duwen. Het volgende dat opvalt is dat alles op een kristal lijkt, maar het is meer een diamant.

De stad is ontworpen om mooi te zijn. Het is ontworpen om esthetisch te zijn. Er zijn veel parken, huizen en uitgaansgelegenheden. Alles is perfect aangelegd en perfect onderhouden.

Het ziet er erg futuristisch uit in die zin dat er geen scherpe randen of iets dergelijks zijn. Het zijn allemaal vloeiende rondingen, vooral rond de woningen, dat zijn allemaal zeer grote kamers zonder plafonds, en ze zijn allemaal opgevuld met zijde of een ander visueel aantrekkelijk materiaal.

Er zijn veel kleuren in deze woningen, en ze zijn ook behoorlijk groot, waarschijnlijk ongeveer zestig meter lang en vijftien meter breed en soms wel honderd meter hoog, afhankelijk van het ras waarmee je spirituele groep wordt geassocieerd. Sommige rassen leven in grotten, maar de meeste leven helemaal niet ondergronds.

Het is een goede plek om te wonen. Er is geen misdaad. Er zijn geen bedelaars of arme mensen. Iedereen heeft een baan en iedereen wordt goed betaald voor zijn werk. Als je geld nodig hebt, moet je erom vragen en het zal je gegeven worden. Alles, van voedsel tot kleding tot huisvesting, is gratis. Iedereen in de stad woont in mooie huizen met mooie meubels en leeft een leven van luxe en gemak.

Er zijn veel plekken waar je naartoe kunt gaan om te socializen met anderen of om jezelf te vermaken. Je kunt uit eten gaan in restaurants of shows of concerten bijwonen van andere wezens uit de Vijfde Dimensie. Het is een heerlijke plek om te zijn vanwege alle wonderen die er bestaan.

De nieuwe stad uit de Gouden Eeuw van de vijfde dimensie is een zelfvoorzienende stad waar je je dagen kunt leven en nooit haar grenzen hoeft te verlaten. De stad bevat alles wat je ooit nodig zult hebben of wilt. "

We houden zielsveel van je.
Wij zijn hier bij jou.
Wij zijn uw familie van licht.

A'HO
Aurora straal
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Bron: Galactische Federatie
Een Ontspannen Lijf is Een Helend lijf

Copyright © 2024 Frequentie Studio 7,83hz

Privacy Policy

Scroll naar boven