Je ware Spirituele potentieel waarmaken – Schumann Resonantie

Frequentie Studio 7,83HZ Schumann Resonantie

Een Ontspannen Lijf is Een Helend Lijf

Je ware Spirituele potentieel waarmaken

JOUW LEVEN IS VAN JOU, EN JIJ HEBT DE MOGELIJKHEID OM HET TE VORMEN HOE JE WILT. STEL DE INTENTIE IN OM JEZELF OP EEN PAD VAN ZELFONTDEKKING TE ZETTEN, ZODAT JE JE WARE POTENTIEEL IN DIT LEVEN MAG LEVEN.
Wil je een beter mens zijn?
Wil je gelukkig zijn?
Wil je een meer vervuld leven leiden?
Ben jij klaar voor een verandering in je leven?
Ben je bereid om je ware spirituele potentieel waar te maken?

Zo ja, dan is dit bericht iets voor jou! Ik laat je zien hoe je de regie over je leven kunt nemen en je ware potentieel kunt waarmaken. U kunt vandaag beginnen!

Ben je klaar?

Je hebt de macht om dit te doen. Je hebt de mogelijkheid om een ​​beter leven te leiden. Je hebt het recht en het voorrecht om jezelf te zijn, maar alleen als je ervoor kiest om het verstandig te gebruiken en verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen leven.

Allereerst wil ik dat je iets belangrijks weet. We hebben allemaal gebreken en zwakheden waaraan we moeten werken, maar we hebben ook sterke punten die ons tot speciale individuen maken.

Het is gewoon jammer, zoveel mensen beseffen hun ware potentieel niet omdat ze het te druk hebben met focussen op alle negatieve dingen die ze doen of wat ze denken dat anderen over hen denken.

Er zijn drie soorten mensen:
1) Degenen die zichzelf kennen,
2) Degenen die zichzelf niet kennen, en
3) Degenen die zichzelf niet willen kennen.

Veel mensen denken dat ze spiritueel ontwikkelde wezens zijn, maar in werkelijkheid hebben de meesten geen idee wat echte spiritualiteit is of hoe ze daar kunnen komen.

Als je ze vraagt ​​wat hun doel in het leven is, zullen ze je waarschijnlijk vertellen dat het gewoon leven is en zo lang mogelijk in leven blijven. Ze zijn zich niet bewust van het feit dat hun leven onvolledig zal zijn zonder hun ware zelf te kennen of een doel te hebben dat hen elke dag van hun leven zal leiden.

Je hebt niet veel geld of materiële dingen nodig om je gelukkig te voelen over je leven, want hoe rijk of arm iemand ook is, geluk komt van binnenuit en niet van materiële bezittingen die gemakkelijk kunnen worden weggenomen.

Als je je ware potentieel niet waarmaakt, dan wordt het tijd dat je wakker wordt en beseft dat je het geschenk van het leven hebt gekregen!

Jouw leven is van jou, en jij hebt de mogelijkheid om het vorm te geven zoals jij dat wilt. Als je wilt, zet jezelf dan op een pad van zelfontdekking, zodat je in dit leven je ware potentieel kunt waarmaken.

Je hebt de kans gekregen om dit leven op aarde te ervaren en te zijn wie je wilt zijn. Deze keuze brengt een grote verantwoordelijkheid met zich mee, maar ook een grote beloning als het goed wordt gedaan.

De grootste beloning zou zijn om een ​​vredig, harmonieus en gelukzalig leven te leiden. Dit kan alleen gebeuren als we goed luisteren en echt het gevoel hebben dat we ons leven alleen voor onszelf leven, niet voor anderen of voor iemand anders om ons heen of zelfs voor andere wezens om ons heen!

Toen ik opgroeide, stond er veel druk op me om 'goed' te zijn. Er waren veel berichten die me vertelden dat als ik het niet goed deed op school of de regels niet volgde, mijn familie teleurgesteld zou zijn. Als ik niet populair was op school of in de problemen kwam met de wet, zou iedereen minder over me denken.

Er waren veel andere berichten over wat het betekende om succesvolle en goede mensen te zijn. Deze berichten kwamen van onze ouders, leraren, vrienden en zelfs de media. Op een dag drong het tot me door dat al deze dingen er helemaal niet toe deden! Het waren gewoon meningen die afkomstig waren van anderen die niet wisten wat er echt toe deed in het leven.

Gedurende mijn hele leven vertelden mensen me dat ik een heel positief persoon ben en het duurde een paar decennia voordat ik dit concept begreep. De verdere uitleg van een vriend was: "Er zijn mensen die gewoon altijd heel aardig zijn. Je bent soms een beetje pittig maar je bent altijd ontzettend positief." LOL

Dus nu, tien jaar later, als ik terugkijk op mijn leven, heb ik helemaal niet het gevoel dat goed zijn iets belangrijks is!

In feite doet goed of zelfs aardig zijn er helemaal niet toe! In werkelijkheid is er geen goed of slecht. Dat is de menselijke fout. Er is alleen meer positieve of negatieve ervaring.

Waar het om gaat, is hoe gelukkig je op dit moment bent met je leven en hoeveel plezier je kunt vinden in je dagelijkse bezigheden, wat neerkomt op één enkele keuze: positief zijn.

En hoe kun je jezelf of de wereld beter dienen dan door een positief wezen te zijn?

We zullen geen nieuwe mooie wereld creëren door aardig of goed te zijn. We zijn hier als positieve wezens om te helpen een positieve wereld te creëren, zodat wij, als zielen op aarde, kunnen genieten van positieve ervaringen.

Goed of slecht zijn zeer beperkte concepten van de bewuste geest. Dat is Mr Stupid Ego-taal.

De grootste, meest positieve veranderingen die we in ons leven kunnen aanbrengen, hebben allemaal één ding gemeen. Ze doen zich voor wanneer we de moed hebben om van gedachten te veranderen.

Het leven is een reeks gewoonten, maar geen ervan is in steen gebeiteld; het zijn gewoon gedragingen die we in de loop van de tijd hebben ontwikkeld, en wanneer we ons ervan bewust worden dat we anders kunnen kiezen, begint het pad voor ons open te gaan.

Het motto van het boeddhisme is 'aanwezig zijn', en dit is niet alleen ambitieus advies - het is de basis van een leven vol goede beslissingen en de sleutel tot een leven met spiritueel potentieel.

We moeten leren in het moment te zijn. We moeten onze zorgen, angst en spijt opzij zetten om ons te concentreren op het hier en nu. Als we op deze manier authentiek hebben leren leven, hebben we het geheim van bevrijding gevonden. Voor mij is het alsof een grote last die ik droeg, van mijn rug is getild.

Hoe kun je vandaag positiever zijn?

We houden zielsveel van je.
Wij zijn hier bij jou.
Wij zijn uw familie van licht.
Wij zijn de Galactische Federatie.

A'HO
Aurora straal
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Copyright 2022 Aurora Ray. Alle rechten voorbehouden.

❤️ GRAAG DELEN ❤️

Bron: Galactische Federatie
Een Ontspannen Lijf is Een Helend lijf

Copyright © 2024 Frequentie Studio 7,83hz

Privacy Policy

Scroll naar boven