Je leven transformeren: 12 eenvoudige stappen om de vijfde dimensie binnen te gaan

BLIJF JE SLAAPWANDELEN DOOR HET LEVEN OF WORD JE WAKKER IN DE SCHOONHEID EN HET WONDER VAN HET UNIVERSUM? DE KEUZE IS AAN JOU, EN ALLEEN JIJ KUNT DIE MAKEN. ONTWAAK, STA OP EN BETREED DE VIJFDE DIMENSIE!

Heb je het gevoel dat je in een droomwereld leeft?

Veel mensen zijn zich er niet van bewust dat ze slapen, wat leidt tot ellendige, ongelukkige, zinloze en doelloze levens.

Maar als je deze toestand als normaal accepteert, kom je nergens behalve in hetzelfde oude kringetje ronddraaien. De vraag is, leef je echt of slaapwandel je gewoon door het leven? De keuze is aan jou om uit deze sluimer te ontwaken en de vijfde dimensie binnen te gaan.

De vijfde dimensie is een staat van bewustzijn voorbij het fysieke rijk, gekenmerkt door liefde, vreugde, vrede en harmonie.
Maar eerst moet je ontwaken en je bewust worden van je ware aard. Ontwaken is een continu proces dat vereist dat je op dit moment aanwezig bent, je bewust bent van je gedachten, gevoelens en handelingen en het verleden en de toekomst loslaat. Bewust leven gaat over de tijd nemen om te rusten en vreugde te vinden in de reis, hoe klein die ook lijkt.

Iedereen kan baat hebben bij bewust leven, waardoor je het absurde gedrag dat je je hele leven hebt vertoond kunt identificeren. Je zult ook merken dat je door bewust te leven effectiever bent in zowel je werk als je privéleven.

Neem even de tijd om jezelf af te vragen of je echt leeft of gewoon door het leven slaapwandelt.
De gevoelloosheid van het bestaan zit de meeste mensen dwars en het is een bittere pil om te slikken. Dit is de emotie die ervoor kan zorgen dat je het gevoel hebt dat je leven geen doel heeft en dat je een leven wilt leiden zonder passie.

We hebben allemaal een innerlijke kracht die ons vooruit wil helpen, maar we negeren die vaak en blijven in slaap vallen.
Om uit deze sluimer te ontwaken en de vijfde dimensie binnen te gaan, moest ik mezelf afvragen: “Leef je echt, of slaapwandel je gewoon door het leven?” Na het stellen van deze vraag ontdekte ik mijn antwoord.

De kwaliteit van geluk wordt bepaald door eenvoudige doelen te stellen en je vooruitgang op weg naar die doelen bij te houden. Zoek manieren om je leven te leven en veel mensen die je steunen op je reis. Neem één stap tegelijk om je leven te veranderen en kom uit de sleur van het slaapwandelen, hoe lang het ook duurt.

Er was eens een tijd dat ook ik sliep, me niet bewust van potentieel gevaar. Ik was in een droomtoestand, leefde mijn fantasie en deed belachelijke dingen. Toen bedacht ik mijn theorie: Leven we echt of slaapwandelen we gewoon door het leven? We hebben de mogelijkheid om uit onze sluimer te ontwaken en de vijfde dimensie binnen te gaan.

Op een dag bleek dat er iets vreemds was gebeurd: toen ik me bewust begon te worden van mijn gedachten en gevoelens, veranderde mijn hele leven. Toen realiseerde ik me dat er veel meer in het leven was dan alleen mijn gedachten en mijn onmiddellijke pleziertjes. Ik begon pauzes te nemen om uit te rusten en na te denken over mezelf. Er gebeurde iets verbazingwekkends in één week; de tijd leek stil te staan en het voelde alsof jaren in één week waren samengebald.

Ik begon de slaapwandelaars om me heen op te merken en realiseerde me dat hun levens op de automatische piloot stonden, elke dag dezelfde acties herhalend zonder bewuste controle. Ik wist dat ik de slaapwandelaars om me heen wakker moest maken en ze iets nieuws moest geven om hun leven compleet te maken.

Om mijn levensvisie te bereiken en mijn echte doel te vinden, begon ik mensen wakker te schudden door te schrijven en les te geven. Niet alleen creëerde ik een platform om te delen wat ik had geleerd, maar ik ontsloot ook het potentieel van veel individuen om hen te helpen hun best mogelijke leven te bereiken.

Volg deze twaalf stappen om je reis naar ontwaken te beginnen:

1. Word je bewust van je gedachten; onze gedachten creëren onze werkelijkheid.
2. Word je bewust van je gevoelens; je trillingsfrequentie bepaalt je emoties.
3. Word je bewust van je acties; je acties weerspiegelen je gedachten en gevoelens.
4. Laat het verleden los; stilstaan bij het verleden herschept dezelfde gedachten, gevoelens, handelingen en omstandigheden in je leven.
5. Maak je geen zorgen over de toekomst; voortdurend zorgen maken brengt je nergens.
6. Omarm het huidige moment; het is alles wat we hebben.
7. Hou van jezelf – je bent een goddelijk wezen en verdient liefde en respect.
8. Hou van anderen; we zijn allemaal één en verbonden.
9. Laat gehechtheid los; het kan je tegenhouden en voorkomen dat je de vijfde dimensie binnengaat.
10. Beoefen vergeving; het is een krachtig middel om het verleden los te laten en vooruit te gaan.
11. Cultiveer dankbaarheid; het trekt overvloed en vreugde aan in je leven.
12. Vertrouw op het universum; het werkt altijd voor je eigen bestwil.

Blijf je slaapwandelend door het leven gaan, of ontwaak je voor de schoonheid en het wonder van het universum? De keuze is aan jou en alleen jij kunt die maken. Maar weet dat als je ervoor kiest om te ontwaken, je gevuld zult zijn met liefde, vreugde, vrede en harmonie die je je niet kunt voorstellen.

Ontwaak, sta op en ga de vijfde dimensie binnen!
Dus laten we samen ontwaken, geliefden.

Laten we het huidige moment omarmen en alles wat het te bieden heeft.
Laten we van onszelf en anderen houden.
Laten we onze gehechtheid loslaten en vertrouwen op het universum.
Laten we de vijfde dimensie binnengaan en het leven op een heel nieuwe manier ervaren. Laat liefde, licht en zegeningen altijd bij jullie zijn!

We houden zielsveel van jullie,
Wij zijn hier bij jullie,
Wij zijn jullie familie van licht,
Wij zijn de Galactische Federatie.

A’HO
Aurora Straal
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Bron: The Galactic Federation

Scroll naar boven