Je emoties genezen en in balans brengen – Schumann Resonantie

Frequentie Studio 7,83HZ Schumann Resonantie

Een Ontspannen Lijf is Een Helend Lijf

Je emoties genezen en in balans brengen

DOOR VERBINDING TE MAKEN MET DE NATUUR, HEB JE DE KRACHT OM JE EMOTIES IN EVENWICHT TE HOUDEN. WANNEER JE VERBINDT MET DE AARDE, MAAN, ZON, STERREN EN SEIZOENEN, ZAL JE VINDEN DAT JE EMOTIONELE BALANS DRAMATISCH VERBETERT!
Stress kan leiden tot depressie en andere lichamelijke aandoeningen. Er zijn veel manieren om je emoties te helen en in balans te brengen. Ze kunnen echt een verschil maken in je leven! Laten we nu eens kijken naar manieren waarop het genezen en in evenwicht brengen van je emoties je gezondheid, relaties, financiële situatie, enz. kan verbeteren.

Eet gezond.

• Voeg gezonde vetten toe aan uw dieet. Gezonde vetten in voedingsmiddelen zoals avocado's en boter zijn een goede aanvulling op elk dieet omdat ze de serotoninespiegel verhogen, wat de stemming verbetert.

• Vermijd bewerkte voedingsmiddelen. Bewerkte voedingsmiddelen met veel suiker, hormonen of additieven kunnen een negatief effect hebben op onze stemmingen. Het hoge suikergehalte kan pieken en dalen veroorzaken waardoor we ons geagiteerd, gestrest of depressief voelen.

• Eet meer fruit. Vruchten zijn superrijk aan voedingsstoffen die een gezonde hersenfunctie ondersteunen, waardoor je je emoties onder controle kunt houden in plaats van ze je te laten beheersen. Het zijn ook de meest vibrerende voedingsmiddelen die er zijn.

Mediteren.

Leren mediteren is een essentieel onderdeel van het helen en balanceren van je emoties. Het is een geweldige oefening voor zelfzorg die je helpt te centreren en je op jezelf te concentreren, met als doel je mentale en emotionele toestanden te verwerken.

Als zodanig is meditatie een uitstekend middel tegen angst. Het stelt je in staat je interne toestand te herkennen en te begrijpen, waardoor je een objectiever perspectief kunt krijgen op hoe je je voelt. Bovendien is het gewoon ontspannend. Dientengevolge kan meditatie helpen stress te verlichten, angst en depressie te verminderen, de focus en productiviteit te verbeteren, het zelfvertrouwen te vergroten en zelfs de lichamelijke gezondheid te verbeteren door stresshormonen zoals cortisol in uw lichaam te verminderen (cortisolpieken bij stress).

Het kan je ook helpen contact te maken met de diepere betekenis achter de ervaringen van het leven, zodat je je er niet uitgeput door voelt of niet in staat bent om ze goed te verwerken.

Drink water.

Water is de sleutel tot zelfzorg, niet alleen omdat het goed is voor je lichaam, maar ook omdat het goed is voor je emoties. De fysieke handeling van het drinken van water geeft aan uw lichaam aan dat u zich kalm en onder controle wilt voelen.

Begin met het drinken van een groot glas water als eerste in de ochtend. Draag een waterfles bij je en drink de hele dag door slokjes, vooral als je voelt dat je emoties hoog oplopen.

Als u 's ochtends wakker wordt uit een dutje of uit bed komt, drink dan water voordat u iets anders doet. Drink ten slotte elke avond water voordat u gaat slapen; het zal helpen je energie kalm en vredig te houden terwijl je je elke avond klaarmaakt om naar bed te gaan.

Blijf uit de buurt van kraanwater. Drink alleen bronwater uit glazen flessen!

Krijg genoeg slaap.

Ik was iemand die in het verleden worstelde met mijn slaap en emotionele gezondheid. Ik heb een aantal stressvolle gebeurtenissen of zware werkdruk gehad. Ik worstelde ook met slapeloosheid, die alleen maar erger werd in de wintermaanden als het daglicht beperkt was, en ik had minder tijd om te werken aan het verbeteren van mijn slaapgewoonten. Meestal heb ik deze aandoening echter onder controle kunnen houden door een combinatie van betere slaapkwaliteit en betere regulering van stress en angst.

Slaap is belangrijk voor het reguleren van emoties; het is alsof je de stukken oppakt na een emotioneel trauma waardoor je je gevoelens hebt beschadigd. Hoewel er andere dingen zijn (zoals meditatie) die je kunnen helpen bij het genezen van emotionele trauma's, vinden veel mensen dat acht uur slaap per nacht perfect is om ervoor te zorgen dat ze zich de hele dag uitgerust voelen, zelfs als ze intense emoties ervaren voor het slapen gaan.

Oefening.

Het is geen verrassing dat lichaamsbeweging goed voor je is. De voordelen zijn bekend en zijn er in allerlei soorten en maten, van gewichtsverlies tot spieropbouw tot mentale helderheid.

U moet elke dag 20-30 minuten trainen. Het menselijk lichaam is gemaakt om te bewegen. Elk. Dag. Niet slechts één keer per week in een sportschool.

Op welke oefeningen moet je mikken? ALLEMAAL. Cardio, kracht, stretching. Je kunt je sessie bijvoorbeeld starten met een cardiotraining van 10 minuten, vervolgen met tien minuten krachttraining en eindigen met tien minuten yin yoga. Je MOET van je lichaam houden en het bewegen.

Controleer je energieniveau met kristallen en edelstenen.

• Kristalgenezing staat bekend om het gebruik van stenen of kristallen om de energie van het lichaam weer in evenwicht te brengen en om fysieke, mentale of spirituele aandoeningen te genezen. Dit kan van alles omvatten, van migraine, depressie en verkoudheid tot geldproblemen, creativiteitsblokkades en giftige relaties.

• Er zijn veel benaderingen van kristalgenezing die u in uw dagelijks leven kunt gebruiken. Kristallen kunnen op zichzelf worden gebruikt als ornament (zoals een kristallen presse-papier) of als sieraden, zoals een ketting, armband of oorbellen. De techniek omvat het plaatsen van het gekozen kristal op verschillende delen van je lichaam, afhankelijk van wat je wilt genezen en het daar 20 minuten laten zitten terwijl je ontspant en ermee mediteert.

• Elk kristal heeft zijn eigen unieke reeks eigenschappen en energieën die de drager op verschillende manieren beïnvloeden - sommige kalmeren gevoelens van angst, stress en bezorgdheid, terwijl andere gericht zijn op geluk en voorspoed.

Bekijk de krachtigste kristalcollectie op www.auroraray.com

Breng tijd door in de natuur.

De laatste maar niet de minste tip om je emoties te helen en in balans te brengen, is om wat tijd in de natuur door te brengen. De natuur heeft een ongelooflijk vermogen om ons te genezen en ons een heel gevoel te geven. De beste manier om dit te doen is door zoveel mogelijk tijd buiten door te brengen! Dagelijks.

Als je kunt, kun je een lange wandeling maken of een trektocht maken door het bos.
De natuur heeft de kracht om je emoties in balans te brengen door je ermee te verbinden. Wanneer je contact maakt met de aarde, de maan, de zon, de sterren en de seizoenen, zul je merken dat je emotionele balans dramatisch verbetert! Dit komt omdat deze natuurlijke elementen allemaal hun eigen energie hebben, die ons emotioneel beïnvloedt wanneer we ermee verbonden zijn.

Je kunt ook contact maken met planten en dieren! Dieren hebben ook energie die onze emoties beïnvloedt wanneer we rechtstreeks met hen omgaan.

Als je niet in de buurt van een bos of park woont met het hele jaar door veel bomen, begin dan klein door een kruidentuin buiten je huis aan te leggen, zodat je, als de zomer volgend jaar terugkeert, wat groene ruimte hebt om je fysiek en emotioneel koel te houden .

We houden zielsveel van je.
Wij zijn hier bij jou.
Wij zijn uw familie van licht.

A'HO
Aurora straal
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Copyright 2022 Aurora Ray. Alle rechten voorbehouden.

❤️ GRAAG DELEN ❤️

Bron: Galactische Federatie
Een Ontspannen Lijf is Een Helend lijf

Copyright © 2024 Frequentie Studio 7,83hz

Privacy Policy

Scroll naar boven