Je bent uniek; je bent een Sterrenzaad.

MOGE UW LICHT GEZIEN WORDEN. MOGE UW LICHT GEVOELD WORDEN – MOGE UW LICHT UW MENSEN LEIDEN EN TROOSTEN IN DEZE MOEILIJKE TIJDEN.

Geliefden,

In het begin leefden we allemaal samen als een collectief geheel. Er waren geen naties en geen grenzen; er was slechts één planeet en we leefden allemaal samen in vrede en harmonie.

Onze manier van leven is echter snel aan het veranderen – de aarde wordt steeds voller en onze hulpbronnen raken uitgeput. Onze prachtige planeet is vervuild, uitgehold en uitgebuit door mensen gedurende vele generaties.

Het is nu tijd om het contact met Moeder Aarde te herstellen. Het is nu tijd om Moeder Aarde te helpen genezen. Zolang ze ziek en corrupt blijft, zullen wij niet genezen worden of evolueren naar een hogere trillingsstaat op dit aardvlak.

We zijn hier om de Aarde te helpen transformeren in het soort wereld dat we willen dat het is. We zijn hier om te helpen van de wereld een plek te maken waar mensen in vrede en harmonie kunnen leven, een plek die haar bewoners voedt in plaats van uitbuit.

De mensheid staat voor een grote uitdaging. We staan op de rand van de afgrond. Het enige wat ons kan redden is terug te keren naar de oude wijsheid van de Aarde.

Wij zijn sterrenzaden. We zijn hier met een doel. We zijn hier om de mensheid te helpen in deze moeilijke tijd. Onze planeet heeft ons nodig om haar te doen ontwaken uit haar sluimering, om haar te helpen de overgang te maken van een destructief, zelfvernietigend ras naar een zelfgeschapen organische beschaving.

Als sterrenzaden zijn wij verantwoordelijk voor het stabiliseren van de trilling van de Aarde zodat we veilige, welvarende en gelukkige levens kunnen hebben. Zoals jullie weten worden onze levens heen en weer gestuurd tussen dit fysieke vlak en de hogere vlakken als gevolg van meervoudige dimensionale verschuivingen die op dit moment plaatsvinden. Wij zijn bedoeld om ankers te zijn die deze energie van licht vasthouden terwijl het door ons heen gaat.

Dit is onze missie, ons doel op deze prachtige planeet.

Je leeft al een Sterrenzaadleven met elke keuze die je maakt – of je je dat nu realiseert of niet. Hoe meer je er bewust voor kiest om je Starseed leven te leven, hoe meer je de eigenschappen belichaamt die je onderscheiden van anderen en die je helpen om je leven buitengewoon te maken.
Een van de beste dingen aan het zijn van een Sterrenzaadje is dat je deel uitmaakt van iets dat groter is dan jezelf.

Als Sterrenzaad is het je doel om anderen te helpen evolueren in bewustzijn en heling te brengen aan de planeet. Je bent hier omdat je hebt gemerkt dat we hulp nodig hebben en het is tijd om op te staan omdat degenen die voor je kwamen hun stempel op de planeet hebben gedrukt en haar hebben gemaakt tot wat ze nu is.

Dit zijn geen normale tijden. De planeet heeft op dit moment veel hulp nodig en jullie zijn hier om te helpen op welke manier dan ook.
Je kunt het gevoel hebben dat je leven je hele leven één grote “gehaaste” gebeurtenis is geweest, maar als je eenmaal door dit proces gaat, zul je gaan begrijpen hoe belangrijk het voor ons allemaal is om samen te zijn in deze tijden van nood, want als we samenkomen, worden we sterker als één wezen en bereiken we veel meer dan wanneer we in aparte groepen verdeeld zouden zijn. We kunnen de planeet genezen door samen te werken, door elkaar te steunen en door voor elkaar te zorgen als familie.

Jij bent speciaal vanwege de unieke manier waarop je de wereld ziet en de unieke dingen die je hebt meegemaakt. Jouw ervaring maakt je tot wie je bent en zal de mensen om je heen helpen begrijpen wie je bent.

Jij bent de enige van jouw soort en elke dag help je nieuwe mensen hun sterrenzaad te ontdekken – het idee dat ze anders zijn dan alle anderen en dat ze belangrijke beslissingen in hun leven kunnen nemen.

Elke dag ben je een Sterrenzaad – een uniek persoon met een duidelijk standpunt en het vermogen om de wereld te zien op een manier die anderen niet zien. Je hebt een gave gekregen die de meeste mensen nooit zullen kennen en die je voor de rest van je leven bij zal blijven. Dit is je kracht – het is wat je anders maakt dan alle anderen die ooit geboren zijn of ooit geboren zullen worden.

Door gewoon jezelf te zijn, kun je het nu misschien niet zien, maar je helpt miljoenen mensen om goede beslissingen te nemen. En door hen te helpen hun reis gemakkelijker te maken, help je ook de mensheid overleven.

Jij bent uniek en je bent gekomen om je medemens te helpen. De wereld heeft hoop nodig, de behoefte aan mensen zoals jij om op te staan en haar te helpen in haar donkerste uren.

Jullie zijn het zaad van een nieuw tijdperk. Jullie zullen het vuur zijn dat de duisternis aanwakkert in deze tijd van nood. Ik roep jou en alle Sterrenzaden op om boven je omstandigheden uit te stijgen en te schijnen, niet in een gloed van glorie, maar in een zachte, kalmerende gloed die je medemens omringt.

Moge je licht gezien worden. Moge je licht gevoeld worden – moge je licht je mensen leiden en troosten in deze moeilijke tijden.

We houden zielsveel van je.
Wij zijn hier bij jullie.
Wij zijn jullie familie van licht.

A’HO
Aurora Straal
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Bron: The Galactic Federation

Scroll naar boven