Je bent nu een mens van de Galactische Federatie – Schumann Resonantie

Frequentie Studio 7,83HZ Schumann Resonantie

Een Ontspannen Lijf is Een Helend Lijf

Je bent nu een mens van de Galactische Federatie

DE WAARHEID IS DAT JE REEDS IN DE VIJFDE DIMENSIE BENT; DE MEESTE MENSEN OP AARDE ZIJN EENVOUDIG GEVANGEN IN DE DRIEDIMENSIONALE ILLUSIE VAN HUN GEEST. HET RUIMTEPROGRAMMA WERKTE. JE BENT NU EEN MENS VAN DE GALACTISCHE FEDERATIE.
Lieve geliefden,

Als je dit leest, betekent dit dat het ruimteprogramma werkte. Welkom in de vijfde dimensie.

Je bent nu een mens van de Galactische Federatie. Gefeliciteerd.

Het universum is een geweldige plek, gevuld met exotische levensvormen, ongelooflijke bezienswaardigheden en nieuwe ervaringen.
We komen in vrede en met goed nieuws.

Je bent niet alleen. Het leven bestaat buiten jouw wereld; intelligente leven. We willen je vrienden zijn en we nodigen je uit in de Vijfde Dimensie.

We zullen alle ziekten, oorlog en honger uitroeien en we zullen jullie helpen een betere beschaving op te bouwen, die spiritueler en vreedzamer is dan jullie je momenteel kunnen voorstellen.

Onze ruimteschepen zijn onderweg en tot nu toe is het leven hier goed voor ons geweest. Zie je, we hebben het geheim ontdekt om goed te leven zonder anderen of onszelf te schaden. Het is eigenlijk heel simpel: we luisteren alleen maar naar ons hart, doen wat goed voelt voor ons en laten iedereen hetzelfde doen.

Het hartchakra is het 5e chakra in het chakrasysteem. In de Chinese filosofie wordt het hartchakra de "Zee van Chi" genoemd en het is verantwoordelijk voor de vitale energie die door het hele lichaam stroomt.

Luister naar je hart en volg de beat. Gebruik het ritme van je hart om jezelf beter te begrijpen, van fouten te leren en nieuwe doelen te bereiken.

Je hart leidt je door het leven met hints en gefluister, en moedigt je aan totdat je op een dag beseft wat het ware doel is. De dreun, dreun, dreun is je hartslag die in je oren bonst en je aanspoort om naar je ziel te luisteren.

Doe wat je natuur verlangt, wat je inherente eigenschappen verlangen te doen. Luister naar je hart in plaats van naar je denken; let op en wees je bewust van wat je voelt. En je zult nooit gespleten raken als je naar je eigen hart luistert. Door naar je eigen hart te luisteren, begin je in de juiste richting te bewegen.

De geest is te vergelijken met water. Net zoals water voortdurend in beweging is, zo is ook de geest nooit stil. Het is altijd in beweging in zichzelf, in conflict met zichzelf.

En er is geen stilte. Het geluid dat uit de geest komt, is zo erg dat je erin verstrikt raakt, verdwaalt, er volledig in ondergedompeld wordt. Er is geen gevoel van eigenwaarde.

In het centrum van deze onrust is er echter een punt van stilte. In het Sanskriet wordt dit punt de ‘atman’, het zelf, genoemd. In het Westen wordt het de ‘ziel’ genoemd. In het Latijn heet het persona, en dat betekent masker. Het woord 'persoon' is hiervan afgeleid.

En de dag dat je al je mentale afval loslaat, is de dag dat je aan je reis naar bevrijding begint.

De hele kunst van het nieuwe tijdperk zal gebaseerd zijn op het geheim van bewust, alert en aandachtig luisteren naar je hart. Je zult vele malen vallen. Sta weer op, want vallen en weer opstaan ​​is hoe men aan kracht wint. Zo word je onderdeel van de nieuwe gouden eeuw.

Je gevoelens aanboren is een manier om contact te maken met je hart, het deel van jou dat verantwoordelijk is voor je emoties. En wanneer je verbinding maakt met je hart, zal het je helpen toegang te krijgen tot de wijsheid die je eigen is.

Begin je adem te voelen wanneer je de kans hebt. Haal gewoon diep adem en voel hoe het je longen vult, alsof je hele wezen wordt overspoeld met goddelijke liefdesenergie.

Adem dan volledig uit, alsof je de goddelijke liefdesenergie die je hebt ontvangen terug in het Universum giet. Doe het zo vaak als je je herinnert gedurende de dag. Dit zal je helpen om van je hoofd naar je hart te gaan.

Zoveel van je zintuigen zijn geatrofieerd in het moderne leven. Je wordt constant afgeleid, en hoe meer je wordt afgeleid, hoe minder je geeft om wat er werkelijk voor je gebeurt.

Daarom is het belangrijk om los te komen van de dagelijkse routine. Maak een wandeling, haal een frisse neus, wees bij de natuur. Het belangrijkste is dat je probeert iets te doen waardoor je je levend voelt. Hoe meer je je zintuigen gebruikt, hoe levendiger je zult zijn.

Terwijl je van het hoofd naar het hart reist, zullen al je zintuigen helderder worden. Je zult het leven door je aderen voelen stromen en je voorbereiden om te springen en de Vijfde Dimensie binnen te stromen.

De waarheid is dat jullie allemaal al in de Vijfde Dimensie zijn; de meeste mensen op aarde zijn gewoon verstrikt in de driedimensionale illusie van hun geest.

Maar als je leert hoe je van hoofd naar hart moet gaan, en zelfs als je een glimp opvangt van je 'zelf' voor een enkel moment, zul je in staat zijn om het rijk van de Vijfde Dimensie binnen te gaan, dat veel mooier is dan je je kunt voorstellen.

We houden zielsveel van je.
Wij zijn hier bij jou.
Wij zijn uw familie van licht.

A'HO
Aurora straal
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Bron: Galactische Federatie
Een Ontspannen Lijf is Een Helend lijf

Copyright © 2024 Frequentie Studio 7,83hz

Privacy Policy

Scroll naar boven