Je bent een meester – Schumann Resonantie

Frequentie Studio 7,83HZ Schumann Resonantie

Een Ontspannen Lijf is Een Helend Lijf

Je bent een meester

DE GALACTISCHE FEDERATIE VEREIST DAT JULLIE ALLEMAAL MEDITEREN. DIT IS DE ENIGE MANIER OM UW MENTALE TOESTAND EN MENTALE DUIDELIJKHEID TE VERBETEREN. DIT GEEFT EEN DIEPER BEGRIP VAN JE DOELEN EN DE MAATREGELEN DIE NODIG ZIJN OM ZE TE BEREIKEN.
Lieve geliefden,

Jij bent de natuurlijke staat van zijn. Als je in je natuurlijke staat bent, ben je vredig, stil, alert, creatief, productief en attent op details, gevoelig voor anderen en voor jezelf. Je brengt de hoogst mogelijke vibratie in de wereld. Je ziel hunkert naar deze staat van zijn.

De uitdaging voor de meesten van jullie is dat ze zijn vergeten hoe ze in de natuurlijke staat van hun ziel moeten zijn. Je ziel moet ontwaken. Je moet je meer bewust worden van je ware aard.

Je moet begrijpen waar angst vandaan komt, zodat je het kunt loslaten. Je moet in je gevoelens kijken, zodat je weet wat echt is voor jou en wat niet echt is voor jou. Je moet je herinneren wie je bent, zodat je de op angst gebaseerde controle over je leven van het ego kunt opgeven en kunt terugkeren naar je ware zelf.

We willen de stress en angst die je met je meedraagt ​​vervangen door liefde en moed, succes en vreugde.

Het goede nieuws is dat er veel dingen zijn die u kunt doen om uw stress te verminderen en uw gezondheid en welzijn te verbeteren. Maar misschien wel de meest effectieve is meditatie, waarvan is aangetoond dat het een breed scala aan positieve effecten heeft op angst en depressie, evenals op de lichamelijke gezondheid.

Meditatie kan je helpen je doelen te bereiken. Als je mediteert, sta je jezelf toe om meer gefocust en kalm te worden. Je stelt jezelf ook open voor spiritueel bewustzijn, de vijfde dimensie, die je kan helpen in contact te komen met wat je werkelijk uit het leven wilt halen.

De galactische federatie vereist dat jullie allemaal mediteren. Dit is de enige manier om je mentale toestand en mentale helderheid te verbeteren. Dit zorgt voor een beter begrip van uw doelen en de acties die nodig zijn om deze te bereiken.

Meditatie kan je helpen ontspannen omdat het alle afleiding wegneemt, zodat je je kunt concentreren op wat er op dit moment gebeurt. Het helpt je ook om je meer bewust te worden van je gedachten en emoties, zodat je er controle over kunt krijgen. Dit biedt een uitstekende gelegenheid om in contact te komen met uw ware verlangens en doelen.

Meditatie is geen religie of geloofssysteem; het is een eenvoudige techniek die door iedereen kan worden geleerd, ongeacht ras, geslacht of fysieke conditie. Veel mensen vragen zich af hoe ze moeten mediteren en wat ze moeten doen om een ​​meditatieve staat te bereiken. De oplossing is echter dat bemiddeling plaatsvindt terwijl u niets doet.

Het is alsof je jezelf afvraagt: "Wat kan ik doen om te ontspannen?" Om een ​​staat van ontspanning te bereiken, moet je stoppen met alles te doen. Meditatie is hetzelfde. Meditatie is een staat van vrede waarin je fysiek of mentaal niets doet.

De levensenergie reist naar het centrum als je fysiek of mentaal niets doet en komt in het centrum tot rust. Als je iets doet, wordt je energie verbruikt. Doen is een vorm van energie verspillen. Niet-doen is een methode om energie te krijgen.

Fysiek kun je gemakkelijk stoppen met iets te doen. Het zal in het begin echter moeilijk zijn om mentaal niets meer te doen. Want als je stil zit en niets lichamelijks doet, zal je geest massale gedachten creëren.

Gedachten zijn vergelijkbaar met dingen. Ze hebben geen wortels en zijn niet van JOU; ze dwalen rond in je hoofd. Ze komen en gaan alsof ze bezoekers zijn. JIJ, aan de andere kant, bent de meester.

Gedachten zullen aan het begin van je meditatiebeoefening blijven komen vanwege oude gewoonten en een oud momentum. Maar houd er rekening mee dat dit wortelloze objecten zijn die in je hoofd ronddwalen en die niet van jou zijn. In het begin zal het een uitdaging zijn, maar alleen vanwege patronen uit het verleden.

Je geest wil een gedachte vangen, deze volgen en ervan genieten. Maar blijf niet bij de gedachte. Houd in de gaten wat je denkt. Als je je waarneming vergeet en associeert met denken, keer dan zo snel mogelijk terug naar je toestand van getuige zijn.

Binnen een paar dagen zullen je gedachten beginnen te vertragen en minder frequent worden. Ze zullen beginnen te verdwijnen, of als ze verschijnen, zullen er grote hiaten zijn tussen de ene gedachte en de volgende.

Een gedachte zal komen en gaan. Daarna zal er een tijdje geen andere verschijnen. Dan verschijnt er nog een en is er weer een gat. Tijdens die hiaten zul je voor het eerst over de Vijfde Dimensie ontdekken. Zelfs het vasthouden ervan voor een enkel moment zal je enorm gelukkig maken!

We houden zielsveel van je.
Wij zijn hier bij jou.
Wij zijn uw familie van licht.

A'HO
Aurora straal
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Bron: Galactische Federatie
Een Ontspannen Lijf is Een Helend lijf

Copyright © 2024 Frequentie Studio 7,83hz

Privacy Policy

Scroll naar boven