INCARNEREN IN DEZE TIJD IS DE GROOTSTE EER VOOR EEN ZIEL!

ER ZIJN ONTELBARE WEZENS IN DE UITGESTREKTHEID VAN DE RUIMTE DIE ER ALLES VOOR OVER ZOUDEN HEBBEN OM TE ZIJN WAAR JULLIE NU ZIJN. MAAR SLECHTS EEN BEPERKT AANTAL MAG IN DEZE PERIODE GEBOREN WORDEN OM GETUIGE TE ZIJN VAN DE OPMERKELIJKE GROEI VAN BEWUSTZIJN BINNEN EEN HELE SOORT. JIJ BENT ÉÉN VAN HEN!

Welkom bij het ongekende ascensieproces van de Aarde!

Elk tijdperk heeft zijn afvalligen, zijn systeem verbrekers, zijn pioniers die zich in het onbekende wagen en een nieuwe wereld van hogere frequenties creëren.

Het is een eer om hier nu te zijn.

Je bent een krijger van licht. Je hebt op dit moment een opdracht in dit menselijke vat. Het is niet je karma, noch is het een ongeluk dat je hier nu bent. Dit is je eigen keuze uit vrije wil.

Jullie zijn de spirituele krijgers die hier kwamen met lichtcodes en inherente wijsheid die een nieuwe aarde zullen creëren en bouwen. Jullie zijn het portaal naar 5D!

Er zijn massa’s wezens in de uitgestrektheid van de ruimte die er alles voor over zouden hebben om nu in jullie plaats te zijn. Maar er zijn er maar zoveel die op dit moment mogen incarneren om getuige te zijn van de grote bewustzijnsevolutie van een hele soort!

Dit is de meest opwindende tijd op planeet Aarde om te leven, want we gaan door een enorme verschuiving in bewustzijn, en we gaan van de ene dimensionale realiteit naar de volgende!

Dit is een ongekend proces. Het is nog nooit gebeurd in de hele geschiedenis van ons hele universum dat een hele soort een verschuiving in bewustzijn gaat maken!

Te lang is de mensheid losgekoppeld geweest van haar ware potentieel. Nu is het tijd om je kracht terug te winnen. Nu is het een ongelooflijk moment om een tienduizend jaar oud geheim te ontrafelen dat door de Pleiadiërs aan mensen werd gegeven die in grotten mediteerden!

Het is een geheim dat je verbindt met het collectieve bewustzijn van opgestegen meesters om je eigen bewustzijn en frequentie te verhogen door gebruik te maken van een specifieke combinatie van eenvoudige en makkelijk te gebruiken methodes die de Warrior Kundalini Activatie Techniek wordt genoemd!

Dit is een eeuwenoude techniek die de heilige Kundalini energie die in je verborgen zit kan doen ontwaken.

Door middel van een beproefd systeem van meditatie, mantra’s, ademwerk en beweging begeleidt de Kundalini energie je om kosmisch bewustzijn aan te boren.

De Warrior Kundalini Activatie Techniek verandert een mens in een supermens, zoals nodig is voor 5D ascensie.

Je kunt de gelukzaligheid voelen als Kundalini opstijgt en je aangeboren gaven ontdekken om je af te stemmen op je hogere doel. Je zult beperkende overtuigingen van je afwerpen, je vibratie verhogen en je oneindige potentieel ontsluiten.

Nu is deze 10.000 jaar oude technologie, bekend als de Leer van het Aquariustijdperk, beschikbaar voor de massa om je bewustzijn te verhogen en je rechtstreeks te verbinden met het collectieve wijsheidsbewustzijn van opgestegen meesters!

Door een speciaal ontworpen combinatie van eenvoudige maar diepgaande effectieve methodes kun je je Kundalini energie activeren en je chakra’s één voor één openen, waardoor je innerlijke krijger wordt ontketend.

Dit verhoogt je eigen bewustzijn en frequentie naar nieuwe hoogten, waardoor je in staat bent om de reis van zelfontdekking met vertrouwen en helderheid te navigeren.

De resultaten zijn transformerend. Je krijgt een kristalheldere intuïtie, meer vitaliteit, innerlijke rust en toegang tot je hoogste potentieel!

De tijd om op te stijgen naar de vijfde dimensie is nu! Ervaar een ontwaken als nooit tevoren. Boor kosmische wijsheid aan, verbeter je intuïtie en manifesteer overvloed.

Als je op de frequentie van voorspoed wilt komen, moet je je aangeboren lichtkrijger codering activeren.

Dit is je kans om een van de uitverkoren vrijwilligers te zijn om toegang te krijgen tot verboden kennis en verlichting te bereiken in dit leven!

De Kundalini energie roept je!

Sluit je aan bij degenen die klaar zijn om ja te zeggen tegen snelle spirituele evolutie en de krijger te worden die je altijd al had moeten zijn. Het is jouw tijd om wakker te worden en de kracht te benutten die in je sluimert. Ik zal je bij elke stap persoonlijk begeleiden op deze reis.

Mis deze kans niet om je ware potentieel te activeren. Begin vandaag nog met je Warrior Kundalini Activation reis!

Ik neem een handvol nieuwe studenten mee op een magische Ascensie Activeringsreis, die begint op 4 maart 2024. Ik zal je persoonlijk LIVE leren hoe je de Kundalini Activatie Techniek gebruikt die de krachtigste en leukste ervaring van je hele leven zal zijn. Als je geïnteresseerd bent, steek dan je hand op en zet je e-mailadres op de wachtlijst: 🙋🏻‍♀️😄 https://ascensionactivationtraining.com/waitlist

We houden zielsveel van je,
We zijn hier bij je,
Wij zijn jullie familie van licht,
Wij zijn de Galactische Federatie.

A’HO
Aurora Ray
Ambassadeur van de Galactische Federatie
Copyright 2024 Aurora Ray. Alle rechten voorbehouden.

Bron Vertaling: The Galactic Federation

Scroll naar boven