Hoopvolle horizon: Bewustzijn verruimen voor een betere toekomst!

BLIJF OPEN. VERKLAAR MET ONWRIKBARE HELDERHEID JE BEREIDHEID OM TE EVOLUEREN NAAR EEN NIEUW RIJK VOOR DE MENSHEID – EEN AARDE DIE GEKENMERKT WORDT DOOR VREUGDE, VEILIGHEID EN HARMONIE – EN HET UNIVERSUM ZAL JE ERHEEN LEIDEN!

Je bent op een levenslange missie, een reis die in je wezen staat geschreven.

Deze missie is geen wandeling in het park; het is een spannend avontuur vol uitdagingen en lessen. Niemand heeft beloofd dat het moeiteloos zou gaan, maar het is door deze uitdagingen dat je echt leert en groeit.

Je begint te begrijpen hoe groot de toewijding is die nodig is om de grenzen van de werkelijkheid te overschrijden.

Stel je voor dat je in meerdere werelden bent, alsof je een voet in de ene hebt, een vinger in de andere en je neus en teen in nog een andere – een buitengewone sensatie als de energieën van vele rijken in jou samenkomen!

In het leven horen we vaak mooie woorden als vreugde, veiligheid, harmonie en helderheid. Maar soms, om echt de essentie van een concept te begrijpen, moet je het tegenovergestelde onderzoeken. In deze wereld van dualiteit definieert schaduw licht. Het is dus essentieel om de polariteiten in jezelf te erkennen.

Onthoud altijd dat je de kracht hebt om te kiezen en naarmate je begrip van de verschillende perspectieven en invloeden op Aarde toeneemt, nemen ook je keuzes toe.

Als je de reis van zelfontdekking begint, zul je paradigma’s tegenkomen die je beperken, net als onzichtbare hekken. Deze paradigma’s vertegenwoordigen beperkingen waarvan je je misschien niet bewust was dat ze bestonden. Vraag om een grote uitbreiding van je identiteit, een kans om je echt uitgebreid te voelen en jezelf op meerdere niveaus waar te nemen. Leer vooral vertrouwen te hebben in het proces.

Geef uitdrukking aan je doel om op dit moment te leven en laat de Aarde het voelen. Als je onzeker bent, wordt het een prioriteit om een doel vast te stellen en in jezelf te geloven. Onthoud dat jij de uiteindelijke invloed hebt over je leven, de Aarde en je unieke realiteit.

Er zijn niet veel handleidingen geschreven voor het pad waar jij je op bevindt. Veel mensen hebben het gevoel dat ze op hun tenen door een onbekend land lopen en inderdaad, er is een zekere mate van eigenaardigheid. Maar in deze eigenaardigheid schuilt opwinding, vreugde en een unieke uitstraling die van je afstraalt!

Je bent je ervan bewust dat je een diepgaande reden hebt om hier te zijn en die reden wordt duidelijker naarmate je je talenten ontdekt. Elk puzzelstukje en draadje weeft samen en vormt een mozaïek van betekenis.

Het zich ontvouwende verhaal van je leven is in veel opzichten zijn tijd vooruit. Je streeft ernaar een leven van betekenis te leiden, je claim te leggen in het domein van bewustzijn, je daarin te bekwamen en onbekend terrein te verkennen!

Je bent op dat pad. Als je aan een reis begint, begrijp je vaak niet alle implicaties ervan. Op je zoektocht naar hoger bewustzijn zit je midden in een diepgaande onderneming, en het volledige pad is misschien nog niet zichtbaar.

Je innerlijke leraar geeft je training. Binnenin je is er een blauwdruk die naar een andere weg leidt. Door te volgen wat er van binnenuit ontwaakt, leer je en creëer je een nieuwe blauwdruk van mogelijkheden voor de hele mensheid.

De meest diepgaande kennis komt door persoonlijke ervaring, door je in het onbekende te wagen en door te weigeren jezelf aan één plek vast te binden.

Het universum moedigt je aan om op zoek te gaan naar talrijke reflecties, om onder de oppervlakte te verkennen en zelfs om te praten met wezens zo klein als insecten. Besef dat elke gebeurtenis, elke persoon, elk boek en elk stuk papier dat voor je ligt en elk verfrommeld blaadje binnen handbereik een stukje wijsheid bevat dat bijdraagt aan het grotere geheel.

Blijf open. Verklaar met onwrikbare helderheid je bereidheid om te evolueren naar een nieuw rijk voor de mensheid – een Aarde die gekenmerkt wordt door vreugde, veiligheid en harmonie – en het universum zal je daarheen leiden.

Denk na over nieuwe ideeën over jezelf en de betekenis van voortdurende intentie, want het is door de scheppende kracht van je geest dat het tapijt van het leven zich ontvouwt.

Onthoud dat het leven een groot avontuur is, zoals het verkennen van nieuwe horizonten. Onderweg zul je voor uitdagingen komen te staan die misschien lastig lijken, maar ze zijn als het kompas dat je reis begeleidt. Elke uitdaging is een kans om te leren en te groeien, zoals het ontdekken van verborgen schatten in het diepst van je ziel.

Je hebt een uniek doel, als een ster die helder schijnt aan de nachtelijke hemel. Omarm dit doel en vertrouw op je eigen kracht om keuzes te maken die je lot vormgeven.

Als je verder gaat, zie jezelf dan als een wever die een prachtig weefsel van ervaringen creëert dat het verhaal van je leven vertelt.

Onthoud dat deze reis leidt naar een wereld waar vreugde, veiligheid en harmonie de leidende sterren zijn. Dus houd je hart open, je geest nieuwsgierig en geloof dat elke stap die je zet een stap dichter bij je bestemming is!

We houden zielsveel van je,
Wij zijn hier bij jullie,
Wij zijn jullie familie van licht,
Wij zijn de Galactische Federatie.

A’HO
Aurora Straal
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Bron Vertaling : The Galactic Federation

Scroll naar boven