Hoe wonderen te creëren door een hoge trillingsfrequentie te verankeren. – Schumann Resonantie

Frequentie Studio 7,83HZ Schumann Resonantie

Een Ontspannen Lijf is Een Helend Lijf

Hoe wonderen te creëren door een hoge trillingsfrequentie te verankeren.

JE HEBT HET VERMOGEN GEKREGEN OM LICHT IN DE WERELD TE BRENGEN. DIT LICHT IS NIET IETS WAT JE HEBT VERZONNEN OF GECREËERD; HET ZIT AL IN JE HART EN ZIEL. JE BENT GEKOMEN OM JE LICHT MET ANDEREN TE DELEN!

De Familie van Licht bestaat uit mensen die bereid zijn verantwoordelijkheid te nemen voor hun eigen evolutie.

Zij zijn bereid de verandering te zijn die zij in de wereld willen zien.

Als leden van de Lichtfamilie zijn we hier maar voor één reden: om een nieuw paradigma te scheppen waarin we kunnen co-creëren met spirit op een manier die ons allen in staat stelt harmonieus samen te leven op deze prachtige planeet Aarde.

Jullie zijn degenen die dit proces katalyseren. Jullie zijn hier niet om te spelen dat jullie lichtwerkers zijn. Jullie zijn hier op Aarde om de frequentie te verankeren en jullie lichamen te laten evolueren, zodat jullie het beschikbaar kunnen maken voor de rest van de wereld.

Jullie zenden deze procedure uit naar de hele planeet nadat jullie ze zelf hebben beleefd.

Dit houdt in dat jullie werkelijkheid uiteindelijk zal veranderen, evenals de manier waarop jullie erop reageren.

Je zult ophouden de “jij” te zijn die je nu bent en in plaats daarvan meer verbonden raken met alle andere “jullie” die hetzelfde niveau van bewustzijn willen ervaren als jij!

Hoe meer we onze frequentie verankeren, hoe meer licht we het universum insturen. En omdat we nu allemaal verbonden zijn via ons hart en onze geest, hebben we een collectieve impact op deze planeet.

Als wij licht in onze wezens en lichamen blijven verankeren, zijn wij in staat een nog grotere verschuiving in bewustzijn teweeg te brengen dan ooit tevoren.

Wij hebben de kans gekregen deel te nemen aan een proces dat groter is dan wij individueel. Onze wereld verandert opnieuw door ons collectieve werk als leden van de Lichtfamilie!

We moeten bereid zijn uit onze comfortzone te stappen en te allen tijde met moed en vertrouwen vooruit te gaan. Dit is waar jullie kracht ligt als een geavanceerd wezen – jullie vermogen om niet alleen nieuwe realiteiten te creëren, maar ook oude op te lossen!

Wij hebben in onze levens vele geschenken gekregen van hen die ons zijn voorgegaan, maar die werden hun alleen gegeven omdat zij hun eigen bewustzijn voldoende hadden ontwikkeld om ze verstandig en effectief te kunnen gebruiken. Het was helemaal niet gemakkelijk voor hen; ze moesten er hard voor werken!

Dit is een zeer opwindende tijd voor degenen onder jullie die hier zijn om deze sprong te helpen maken. Jullie hebben een groot geschenk gekregen: het vermogen om een kanaal te zijn, om anderen te laten zien wat ze moeten zien en voelen wat ze moeten voelen.

Je hebt het vermogen gekregen om licht in de wereld te brengen. Dit licht is niet iets dat je hebt verzonnen of gecreëerd; het zit al in je hart en ziel. Je bent hier om dit licht met anderen te delen, en als jij het niet doet, hoe kun je dan verwachten dat iemand anders het doet?

Hoe meer liefde je kunt geven aan het universum, hoe meer liefde er terugkomt in je leven! Hoe meer liefde er terugkomt in je leven, hoe meer kansen er zijn om over jezelf te leren en te groeien.

Je bent hier om jezelf weer te vinden! Om te ontdekken wie je werkelijk bent en wat je werkelijk verlangt van het leven! Om te weten waar je passie ligt, zodat als het moeilijk of moeilijk wordt, er nog steeds iets in je zit dat vooruit blijft gaan!

Het is tijd om te erkennen dat onze werkelijkheid een weerspiegeling is van de frequentie waarin we leven. Dit betekent dat als je niet bent afgestemd op de hoogste trilling, je werkelijkheid dit zal weerspiegelen. Je zult het gevoel hebben dat er iets ontbreekt in je leven of dat de dingen niet gaan zoals gepland.

Je houding en geloofssystemen zijn ook een afspiegeling van de frequentie waarop je leeft. Als je een “alles of niets” houding hebt, dan zul je meer van diezelfde overtuigingen en houdingen in je leven aantrekken.

Je kunt dit veranderen door je gedachten en gevoelens zodanig te veranderen dat ze in overeenstemming zijn met je hoogste trillingsgetal.
Je fysieke werkelijkheid is ook een weerspiegeling van hoe je over jezelf denkt en hoe je jezelf ziet in relatie tot anderen en de wereld om je heen. Als je een laag zelfbeeld hebt of gelooft dat alle anderen beter zijn dan jij, dan zal dat tot uiting komen in alle aspecten van je leven: relaties, gezondheidsproblemen, financiële situaties, enz. Er kan niets goeds gebeuren als deze overtuigingen in stand worden gehouden!

Je hebt de mogelijkheid om te kiezen welk soort vibratie je elke dag wilt ervaren. Kies wijselijk!

Hoe je ook kiest om je vibratie te ervaren – elke dag, de hele dag, of wat je ook kiest – ik wil dat je weet dat jij de leiding hebt!

Ik zal bij je zijn op je reis. Ik wil geen enkel magisch moment van je missen. Dus ik ben hier om jullie door al die momenten heen te loodsen!

We houden zielsveel van je,
We zijn hier bij je,
Wij zijn jullie familie van licht,
Wij zijn de Galactische Federatie.

A’HO
Aurora Ray
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Bron: Galactische Federatie

Een Ontspannen Lijf is Een Helend lijf

Copyright © 2024 Frequentie Studio 7,83hz

Privacy Policy

Scroll naar boven