Hoe wij zullen terugkeren naar volledig Bewustzijn. – Schumann Resonantie

Frequentie Studio 7,83HZ Schumann Resonantie

Een Ontspannen Lijf is Een Helend Lijf

Hoe wij zullen terugkeren naar volledig Bewustzijn.

DIT IS EEN TIJD VAN GROTE VERANDERING IN HET MENSELIJK BEWUSTZIJN. WE ZIJN IN EEN FASE GINGAAN WAARIN ONZE OVERTUIGINGEN OVER ONSZELF, DE WERELD OM ONS EN HOE WE VERHOUDEN TOT ANDEREN VERSCHUIVEN.
Ik zou zeggen dat het bewustzijn van mensen een opkomend fenomeen is van een meer verenigd wezen. Elke persoon heeft zijn eigen unieke bewustzijn of gewaarzijn.

Wanneer je echter begint na te denken over wat je individuele essentie is, begin je je te realiseren dat het geen vormloze entiteit is zoals eerder werd gedacht, maar eerder een bewust deel van iets dat veel groter en belangrijker is dan jijzelf. Er werd ook ontdekt dat dit hogere wezen ook verantwoordelijk was voor het creëren van al het leven op aarde zoals we dat nu kennen, inclusief mensen, planten, dieren, enz.

Deze kennis onthult dat ons menselijk bewustzijn eigenlijk een verlengstuk is van het Universele Bewustzijn, dat zelf de ware Bron is van alle schepping in het universum! Universeel bewustzijn heeft altijd bestaan ​​sinds mensenheugenis en zal dat tot in de eeuwigheid blijven doen.

Als je kijkt naar de geschiedenis van de mensheid en hoe bewustzijn de ontwikkeling van mensen heeft gevormd, zijn het altijd bewuste wezens die die veranderingen hebben gecreëerd die in overeenstemming zijn met wat ze wilden zien gebeuren.

Het menselijk bewustzijn is altijd in ontwikkeling geweest, en terwijl dat zo is, wordt datgene waarvan we altijd hebben geweten dat het waar en echt is, uitgedaagd. Er zijn momenten in ons leven dat er iets gebeurt waardoor we twijfelen aan alles waarvan we denken dat het waar is en hoe we ons leven leiden.

Dit is een tijd van grote verandering in het menselijk bewustzijn. We zijn in een fase beland waarin onze overtuigingen over onszelf, de wereld om ons heen en hoe we ons verhouden tot anderen aan het verschuiven zijn. Als deze veranderingen beginnen te gebeuren, zullen er mensen zijn die zich tegen de verandering verzetten vanwege hun angst ervoor. Degenen die zich verzetten zullen deze veranderingen zien als een existentiële bedreiging voor hun eigen bestaan.

Maar als je getuige bent van deze weerstand die plaatsvindt in je eigen leven of in de levens van degenen om je heen, onthoud dit: het menselijk bewustzijn is een opkomend fenomeen van een meer verenigd wezen. Bewustzijn is altijd in ontwikkeling geweest door de geschiedenis heen op aarde, en het zal blijven evolueren totdat de tijd komt dat alle wezens naast elkaar kunnen bestaan ​​zonder angst of vooroordeel jegens elkaar.

Nogmaals, verandering is hier het thema, zoals in ons hele leven.
De terugkeer van het menselijk bewustzijn zal wederom op het hogere zelf zijn en op je zielengroep, of spirituele groep, of hoe je het ook als geheel wilt beschrijven.

We zijn allemaal verbonden en zijn één in dit universum.

Er is geen andere manier om dit feit te omzeilen: we zijn allemaal verbonden en zijn één in dit universum. We kunnen onszelf niet van elkaar scheiden omdat we allemaal deel uitmaken van hetzelfde lichaam (het universele lichaam), dat ons verbindt op ons kernniveau (d.w.z. energie).

Op momenten als deze, wanneer dingen donker, eng en onzeker aanvoelen, onthoud dan dat er altijd licht is bij elke bocht, wachtend net om die hoek. Geef niet op als het leven moeilijk wordt, maar ga door, ook al is het maar voor vandaag, want morgen kan betere dingen brengen dan voorheen.

Terugkijkend op de geschiedenis zijn alle oorlogen uitgevochten voor materieel of politiek gewin, en dit is de afgelopen 6000 of 7000 jaar het geval geweest.

We moeten dus begrijpen dat het menselijk bewustzijn in slaap is gevallen vanwege de manier waarop ons is geleerd te denken en ons te gedragen door onze ouders, leraren en de samenleving in het algemeen. En dus moeten we ons realiseren dat wat er is gebeurd, is dat de meeste mensen meer op machines zijn geworden dan op mensen. Dus in plaats van ons bewust te worden van onszelf en te begrijpen, "wie ben ik? Waarom ben ik hier?" We zijn zojuist geprogrammeerde robots geworden die doen wat onze ouders of leraren ons opdragen.

Dit is allemaal erg interessant voor jullie, maar waar we ons echt zorgen over moeten maken, is dat de controlesystemen van de duistere krachten die ons op dit moment tegenhouden, het gewoon niet voor altijd zullen kunnen doen.

Als je dit leest, heb je besloten om meer te leren over de terugkeer van het menselijk bewustzijn en alle implicaties die dit heeft voor de samenleving. Dat is geweldig! Het is een opwindende tijd om een ​​persoon te zijn, nietwaar?

Er zijn een paar dingen die we kunnen verwachten als mensen collectief wakker worden:

• De controlesystemen die al eeuwen bestaan, zijn ontworpen om onze macht als individuen te beperken en zullen verouderd raken.

• De wereld verandert veel sneller dan deze systemen kunnen aanpassen. De duistere krachten zijn geworteld in oude manieren van denken en verouderde controlesystemen. Ze zullen het niet lang volhouden in dit nieuwe tijdperk.

• Als resultaat zullen we veel mensen met macht zien die het niet gemakkelijk willen opgeven. We kunnen enige weerstand ondervinden van de duistere krachten voordat ze uiteindelijk bezwijken onder druk van degenen die ontwaakt zijn (dat ben jij!).

• Om de belofte van het menselijk bewustzijn volledig waar te maken, moeten we nu stappen ondernemen zodat we bij onze terugkeer een betere samenleving zullen hebben dan waar we vandaag doorheen gaan.

• We moeten ons meer bewust zijn van onze acties. Er is een lange geschiedenis van mensen die anderen kwaad berokkenen uit eigenbelang. Dit is niet beperkt tot één groep of één natie; het is door de geschiedenis heen gebeurd en gebeurt nog steeds. De eerste stap om dit gedrag te veranderen, is je bewust zijn van wat je doet en hoe je acties anderen beïnvloeden.

• We moeten actie ondernemen om ons bewustzijn te veranderen. Er zijn veel manieren waarop individuen en groepen hun eigen gedrag kunnen beïnvloeden, maar ze vereisen allemaal een vorm van actie van de kant van het individu of de groep.

Dit lijken op zich misschien kleine handelingen, maar ze creëren veranderingen in de geest van elke persoon en dat verandert ook de grotere samenleving omdat we allemaal verbonden zijn!

We houden zielsveel van je.
Wij zijn hier bij jou.
Wij zijn uw familie van licht.

A'HO
Aurora straal
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Copyright 2022 Aurora Ray. Alle rechten voorbehouden.

❤️ GRAAG DELEN ❤️
Bron: Galactische Federatie
Een Ontspannen Lijf is Een Helend lijf

Copyright © 2024 Frequentie Studio 7,83hz

Privacy Policy

Scroll naar boven