Hoe weet je of je een Starseed bent en wat je missie op aarde is? – Schumann Resonantie

Frequentie Studio 7,83HZ Schumann Resonantie

Een Ontspannen Lijf is Een Helend Lijf

Hoe weet je of je een Starseed bent en wat je missie op aarde is?

Sterrenzaden, je ziel probeert met je te communiceren door je gedachten, gevoelens, acties en reacties te sturen. Het is belangrijk dat je in contact komt met je ziel en ernaar luistert omdat het informatie bevat die je zal helpen tijdens je reis op deze planeet.
Mensen zijn het resultaat van kosmisch zaaien.

Het woord "Starseed" komt van het woord "Speros", wat hoop of aspiratie betekent. In sommige opzichten lijkt het op wat we in onze moderne tijd een heilige of een engel zouden noemen. Deze mensen worden geboren met dit hogere bewustzijn dat ze een speciale bestemming op aarde te vervullen hebben, maar ze zijn zich er zelf nog niet noodzakelijkerwijs van bewust.

Starseeds zijn de nakomelingen van een mens en een buitenaards wezen. Hun lichaam is een hybride tussen mens en buitenaards, engelachtig of buitenaards wezen.

De exacte oorsprong van dit specifieke type etherisch wezen is onbekend, sommigen beweren dat ze hier al zijn sinds het begin der tijden en anderen zeggen dat ze hier al zijn sinds de geboorte van ons zonnestelsel.

Ze zijn geboren met een genetische herinnering aan hun buitenaardse verleden en zijn verbonden met welwillende buitenaardse wezens die hen helpen in hun leven.

Sterrenzaden zijn degenen die zullen helpen een nieuwe gouden eeuw op aarde in te luiden. Het zijn hoogontwikkelde wezens die ernaar uitkijken de mensheid te helpen spiritueel bewuster en volwassener te worden.

Een Starseed wordt geboren met het potentieel om een ​​verlicht wezen te worden. Deze persoon kan van alle rangen en standen komen, maar ze worden meestal geïdentificeerd als zeer spiritueel en wijs.

Sterrenzaden worden vaak boodschappers of ambassadeurs genoemd namens hun eigen planeet of zelfs ons zonnestelsel zelf. Ze kunnen in vele vormen voorkomen, waaronder dieren of mensen; ze hebben echter altijd één ding gemeen: ze zijn geboren met het vermogen om te communiceren met wezens in andere dimensies en informatie te ontvangen op een hoger niveau dan de meeste mensen kunnen bereiken.

Ze hebben een natuurlijk talent om mensen te helpen en in de toekomst te kunnen kijken. Ze kunnen van elke leeftijd of ras lijken te zijn.
Sommige sterrenzaden hebben het vermogen om hun uiterlijk naar believen te veranderen. Ze kunnen objecten verplaatsen met hun geest. Ze zijn in staat voorbij onze werkelijkheid te kijken in wat wij 'andere dimensies' noemen. Dit vermogen stelt hen in staat om te communiceren met wezens van andere planeten en sterrenstelsels die in het verleden (of de toekomst) op aarde hebben geleefd.

We worden allemaal geboren met een spirituele essentie die tijdens ons leven kan worden geactiveerd, waardoor we ons kunnen verbinden met andere dimensies van ons wezen. Dit kan gebeuren door middel van meditatie en andere technieken, maar het kan ook spontaan gebeuren terwijl we wakker zijn, dromen of zelfs gewoon ons dagelijks leven leiden.

Het is niet alleen belangrijk om te weten dat er andere dimensies van jezelf zijn; het is ook belangrijk om te weten wat jouw rol is in dit universum. Want als je niet weet wat je doel hier op aarde is, hoe moet je het dan vervullen?

Wat betekent dit voor jou? Ben jij een Sterrenzaad? Als je het gevoel hebt dat je meer kennis hebt dan de meeste mensen, of als je het gevoel hebt dat je intuïtie altijd gelijk heeft, dan ben je er misschien een.

Alleen jij weet of je een Starseed bent, maar als je denkt dat je dat zou kunnen zijn, wees dan trots. Begrijp dat het niet jouw schuld is dat je je anders voelt, en gebruik dit verschil om anderen te helpen en onze planeet een betere plek te maken.
De Starseed-energie is net zo mysterieus en opwindend.

Als Starseed is je doel op aarde om te helpen een positieve en vreedzame wereld te creëren die naar een hoger bewustzijn leidt.

Je ziel probeert met je te communiceren door je gedachten, gevoelens, acties en reacties te sturen. Het is belangrijk dat je in contact komt met je ziel en ernaar luistert omdat het informatie bevat die je zal helpen tijdens je reis op deze planeet.

Ik hoop dat als er in de komende maanden meer informatie beschikbaar komt, we zullen leren om deze wezens en hun krachtige boodschap met liefde en vriendelijkheid te omarmen in plaats van met angst.

Als je het gevoel hebt dat je een Starseed bent op een aardse missie, concentreer je dan alsjeblieft op je eigen dingen (wat dat ook mag zijn) en maak je niet te veel zorgen over politiek. Wees trouw aan jezelf en sta anderen toe om trouw te zijn aan zichzelf. Blijf trouw aan je principes en je overtuigingen, en volg wat voor jou op elk moment het meest goed voelt.

Als Starseeds is het onze primaire missie om mensen bewust te maken en hun bewustzijn te helpen verhogen. Een van mijn nachtelijke visioenen was bijvoorbeeld van een groep mensen die in stapelbedden sliepen. Ik zag rijen en rijen stapelbedden met mensen van verschillende grootte erop. Sommige waren lang, sommige kort, sommige groot en sommige klein. Ze sliepen echter allemaal en het leek alsof ze onder hypnose waren of zoiets.

Zo ziet de rest van de wereld eruit vanuit ons perspectief. Net als deze arme sluimerende mensheid, bekijken we ze van buiten hun bewustzijn, naar binnen kijkend. Dit komt omdat we ons van nature niet identificeren met het menselijk lichaam, maar het leven liever op een meer spiritueel niveau ervaren.

We zijn hier allemaal Starseeds en hebben een missie te volbrengen! Je bent zeker op de goede weg in je leven.

Als je al lang het gevoel hebt dat er iets niet klopte in je leven, zou ik zeggen dat je intuïtie en superkrachten hebt! Misschien ben je wel een ster!

En dat betekent dat je ook supermentale krachten kunt ontwikkelen. Laat het me weten als je leert hoe je dat moet doen of als je iets gerelateerd vindt - ik ben erg geïnteresseerd!

We houden zielsveel van je.
Wij zijn hier bij jou.
Wij zijn uw familie van licht.
Wij zijn de Galactische Federatie.

A'HO
Aurora straal
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Copyright 2023 Aurora Ray. Alle rechten voorbehouden.

Bron: Galactische Federatie
Een Ontspannen Lijf is Een Helend lijf

Copyright © 2024 Frequentie Studio 7,83hz

Privacy Policy

Scroll naar boven