Hoe verhoog je je vibratie – Schumann Resonantie

Frequentie Studio 7,83HZ Schumann Resonantie

Een Ontspannen Lijf is Een Helend Lijf

Hoe verhoog je je vibratie

ELKE SITUATIE, ELKE GEBEURTENIS IN JE LEVEN WORDT DOOR JOU GEORKESTREERD. JE CREËERT JE LEVENSVERHAAL VAN MOMENT TOT MOMENT. JE KIEST WAAROP JE JE CONCENTREERT EN WAT JE LOSLAAT. JE BESLIST OF JE JE VIBRATIE VERHOOGT OF VERLAAGT. JIJ BESLIST OF JE VANDAAG DE HEMEL OF DE HEL OP AARDE WILT ERVAREN. HET IS ALLEMAAL AAN JOU!

Als je in een situatie zit waarin het lijkt alsof er geen uitweg is, of je steeds weer dezelfde fout maakt, erken dan dat je vibratie op een lage plaats staat. Dat betekent niet dat er geen oplossing is. Het betekent gewoon dat je nog een kans hebt om je trilling te verhogen en verder te gaan.
Want uiteindelijk willen we niet aan ons leven ontsnappen; we willen aan ons lijden ontsnappen. Dit is een belangrijk onderscheid. We willen komen vanuit een plaats van vreugde en viering, niet vanuit een plaats van angst en strijd.

Dus als je je in een situatie bevindt die de hel op aarde lijkt, doe dit dan voor jezelf: Verhoog zachtjes je vibratie – neem een bad, zet wat zachte muziek op, maak een wandeling door de natuur, lees iets inspirerends – en breng de hemel in je lichaam.

Als je je vibratie verhoogt, zeg je ja tegen het leven. Je zegt ja tegen liefde. Je zegt ja tegen de mogelijkheid jezelf uit te drukken, te geven en te ontvangen.

Alles is energie, vibrerend op verschillende frequenties. De hoogste trilling is liefde. Liefde is de zuiverste vorm van licht, en alles wat op een hogere frequentie vibreert dan dit zuivere licht heeft zijn eigen unieke kleur – maar het maakt nog steeds deel uit van het spectrum van licht. Als je je vibratie verhoogt, verhoog je je frequentie in het kleurenspectrum van licht.

Aan elke emotie is een kleur verbonden. En dus, als je een emotie ervaart zoals woede, frustratie of apathie, is er een bepaalde vibratie aan verbonden waardoor je lichaam zwaarder aanvoelt. Als je liefde, vreugde of dankbaarheid voelt, is er een andere trilling waardoor je lichaam lichter, energieker en vol levenskracht aanvoelt.

Dit is waarom als je je zwaar en moe voelt de hele tijd, kan het zijn omdat je niet genoeg in de natuur of besteden genoeg tijd met vrienden die inspireren vreugde in je – want die dingen verhogen uw trillingen! Het kan ook zijn dat je giftige emoties als schuld, spijt of wrok (die allemaal zwart zijn) met je meedraagt, waardoor je lichaam moe en uitgeput raakt.

Afstemmen op de hogere sferen is een daad van creatie. Het is afstand nemen van het valse concept van je fysieke lichaam, je fysieke leven, je fysieke werkelijkheid, en je in plaats daarvan afstemmen op de energie van je ziel. Het is dieper duiken dan ooit tevoren in wie je werkelijk bent.
Hoe meer je je hiervan bewust wordt, hoe echter het voor je voelt. Hoe echter het voelt, hoe meer je ermee verbonden bent. En hoe meer je ermee verbonden bent, hoe meer je zult weten dat elke situatie, elke gebeurtenis in je leven door jou georkestreerd is. Je creëert je levensverhaal van moment tot moment. Je kiest waarop je je concentreert en wat je loslaat. Jij beslist of je je vibratie verhoogt of verlaagt. Jij beslist of vandaag een dag is waarop je de hemel of de hel op aarde wilt ervaren. Het is allemaal aan jou!

Hoe worden we ons hiervan bewust? Hoe maken we deze woorden zinvol?

Hoe stemmen we ons af op de vibratie van onze ziel? Hoe ervaren we de hemel hier op aarde?

Laten we het hebben over het fysieke lichaam. Het fysieke lichaam bestaat uit moleculen, atomen en cellen, die op een bepaalde frequentie trillen. Dus als je meer trilling in je leven brengt, zal het zijn weg vinden naar je lichaam. Dus wat betekent dat? Je lichaam vindt manieren, vindt middelen om die nieuwe trilling uit te drukken. Daarom ben je hier, om een hogere vibratie te vinden.

Je hebt een lichaam dat vibreert. Je hebt een geest die trilt. Je hebt een geest die trilt. Je hebt een ziel die trilt.

In meditatie kun je je vibratie voelen. Op dit moment, terwijl je dit leest, kun je, als je je ogen sluit en in jezelf voelt, je ademhaling opmerken, of je hartslag. Als je lang genoeg stil zit, zul je je waarschijnlijk bewust worden van andere delen van je lichaam – het kan een voet zijn die jeukt of een hoofd dat pijn doet.

Zodra je begint op te merken wat er in je omgaat, vraag jezelf dan af: “Wat is mijn vibratie?” Wat is de vibratie in mij op dit moment?
En stel je dan voor dat je adem in en uit elke cel in je lichaam komt. Stel je voor dat de adem van het universum in elke cel van je lichaam komt en die vult met licht. Stel je voor dat er nergens in je lichaam duisternis is; alles is gevuld met licht en liefde en waarheid en kracht en energie en vreugde.

Je staat niet los van deze goddelijke energie; dit maakt deel uit van wie je bent. Dit is geen externe kracht; dit is niet iets buiten jezelf; dit is gewoon wie je bent.

Het is je aard om een engel op Aarde te zijn, wat betekent dat je al een trilling van liefde, licht en vreugde bent. Jullie trillen nu op deze frequentie, maar jullie bevinden je nog binnen de derde dimensie van de Aarde, waar polariteit bestaat. Er is een dualiteit. Er zijn nog steeds momenten waarop het lijkt alsof je je niet goed voelt over jezelf. Maar vertrouw hierop: je beweegt je altijd in de richting van je licht, zelfs als je je daar niet van bewust bent. En hoe meer je jezelf kunt eren – door van jezelf te houden, door jezelf te vertrouwen, door aardig te zijn voor jezelf – hoe sneller je in overeenstemming zult komen met wie je werkelijk bent.

Er is een wet in de natuurkunde, een universele wet, die zegt dat je vibratie dingen naar je toe trekt die op dezelfde frequentie resoneren als jij.
Neem het allemaal in je op, houd je vibratie daar, laat het hogere rijk in je lichaam komen, en ga dan door met je dag. Het begint bij jezelf. Als je geen tijd voor jezelf neemt, kun je op geen enkele manier op een plaats zijn van creativiteit, overvloed of diepe liefde.

Als je de tijd neemt voor jezelf, dan vindt er een zachte transformatie in je plaats die vervolgens begint door te stromen naar alles om je heen. Het begint bij jezelf en stroomt dan naar buiten, waardoor overal om je heen wonderen ontstaan.

Neem dus tijd voor jezelf – dit is heel belangrijk. De engelen komen niet naar iemand die verdrinkt in de oceaan van hun eigen creatie; ze komen niet naar iemand die tegen iedereen om zich heen schreeuwt; ze komen niet naar iemand die vervuld is van zelfhaat en zelftwijfel.
Ze zullen alleen komen als ze zien dat je een ruimte in jezelf creëert die creatief, overvloedig en liefdevol aanvoelt. En dan zullen ze je helpen de hemel in je wereld te brengen.

Als je je vibratie verhoogt, herschep je ook je werkelijkheid. Je hervormt je levenservaring op een manier die meer in overeenstemming is met het doel van je ziel.

Om dit te doen, moet je vertragen en naar het grote geheel kijken – het grotere geheel dan dat wat voor je ligt. Je moet begrijpen dat wat er nu in je leven gebeurt niet alleen gaat over de situatie die zich voordoet, maar over een veel groter concept: evolutie, ascensie, zijn wie je werkelijk bent.
Elke situatie is een kans om je vibratie te verhogen en een beter leven te leiden. Dus als er iets ergs gebeurt, neem dan een moment en vraag jezelf af: “Waarom gebeurt dit?” Bekijk de situatie vanuit een groter perspectief. Het is niet altijd gemakkelijk, maar het kan heel lonend zijn.

Als je ergens mee worstelt – als je je slecht, verdrietig, boos of verward voelt – sta dan even stil bij de vraag waarom het gebeurt. Er is bijna altijd een reden voor; er is bijna altijd een kans om er iets goeds uit te halen. De sleutel is te onthouden dat elke ervaring een kans is voor groei en een hogere vibratie.

Ik hou van het idee om je vibratie te verhogen, en ik hou van het idee om je realiteit te creëren. Maar het is niet genoeg. Er ontbreekt iets, en dat is jouw kracht om echt een verschil te maken in deze wereld.

Het belangrijkste wat je voor jezelf en voor de wereld kunt doen is je trilling verhogen en dan die hoge trillingsenergie gebruiken om een betere werkelijkheid te creëren.

Het klinkt gemakkelijk, maar het is hard werken. Het vergt discipline, doorzettingsvermogen en de bereidheid om flexibel te zijn in je aanpak. Er is ook moed voor nodig, want als je je vibratie verhoogt, ga je verder dan de dingen die je in het verleden hebben bepaald en stap je in onbekende wateren, waar je nieuwe uitdagingen en kansen zult tegenkomen.

Het verhogen van je vibratie kan vereisen dat je veel van de dingen die je in het verleden hebt geloofd loslaat – religieuze overtuigingen, ideeën over rijkdom en welvaart, manieren van denken over mensen die anders zijn dan jij – allerlei ideeën over hoe het leven eruit zou moeten zien. Maar deze zijn vaak verbonden met pijn, omdat ze samenhangen met ervaringen die je pijn deden of waardoor je je op een bepaald moment slecht voelde.
Als je in een hogere trillingsstaat wilt leven, dan betekent dat het loslaten van deze oude ideeën die deze pijn oproepen, omdat ze contraproductief zijn.

Er zijn weinig dingen die meer kracht en voldoening geven dan iemand anders helpen. Je tijd, energie, geld of spullen geven om anderen te helpen is een van de snelste manieren om je vibratie te verhogen.

Het is niet altijd gemakkelijk om te geven, vooral als je het financieel moeilijk hebt. Maar zelfs iets simpels als betalen voor de persoon in de rij achter je bij Starbucks kan je in een staat van dankbaarheid brengen die je vibratie verhoogt.

Natuurlijk kan geven veel meer inhouden – geld of tijd doneren aan een goed doel waarin je gelooft, iemand helpen met zijn huiswerk, een jongere begeleiden, zelfs iets opgeven waar je zelf waarde aan hecht zodat anderen hebben wat ze nodig hebben. Hoe vaker je anderen helpt, hoe meer je zult merken dat je vibratie verandert. Je zult merken dat je betere situaties en mensen in je leven aantrekt. En je zult je onafhankelijk voelen van financiële problemen omdat overvloed vanzelf komt!

Als je je afstemt op je vibratie, begin je te begrijpen dat je gedachten, handelingen en overtuigingen een groot deel van je werkelijkheid vormen. Als je die verandert, verander je de realiteit van je leven. Dus dit gaat over het veranderen van je gedachten, je acties en je overtuigingen.

We houden zielsveel van je.
We zijn hier bij jullie.
Wij zijn jullie familie van licht.

A’HO
Aurora Ray
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Bron: Galactische Federatie

Een Ontspannen Lijf is Een Helend lijf

Copyright © 2024 Frequentie Studio 7,83hz

Privacy Policy

Scroll naar boven