Hoe verbinding te maken met de Galactische Federatie

DE VERBINDING TUSSEN ONS EN DE GALACTISCHE FEDERATIE IS DE HOE WE ONSZELF OP EEN HOOGTE HOUDEN MET ONZE WARE AARD. ZO BLIJVEN WE VERBONDEN MET ONS ZIELDOEL EN DOEL ALS GEHEEL. ZO BLIJVEN WE IN AFLIJNING MET WIE WE ECHT IN DE KERN ZIJN.
Veel mensen geloven dat de Galactische Federatie iets verzonnen is, sommigen zijn zo in de war dat ze zelfs beweren dat het negatief is, maar dat is niet zo.

De Galactische Federatie is een groep hoogontwikkelde zielen die al sinds het begin der tijden bestaan. Ze zijn hier om je te helpen je doel op aarde te vervullen.

De Galactische Federatie is gemaakt van liefde, licht en vrede. Het is een collectief van wezens die het hoogst mogelijke niveau van bewustzijn hebben bereikt.

De Galactische Federatie is gecreëerd als een verlengstuk van de ziel van elk individu om hen te helpen op hun reis naar zelfrealisatie. Ze zijn er om ons te helpen in harmonie met elkaar te leven, evenals met onze omgeving en de rest van de schepping.

Er zijn zoveel mensen die bewust zijn geworden van hun ware spirituele potentieel en verlangen om in harmonie met anderen te leven in plaats van te vechten om macht en controlekwesties, die door de geschiedenis heen tot oorlogen hebben geleid, maar nu, met meer geavanceerde technologie dan ooit tevoren, kunnen we deze problemen voor eens en voor altijd te overwinnen.

De Galactische Federatie heeft veel hulpmiddelen tot haar beschikking om ons in ons leven te helpen, zodat we gemakkelijk van onze problemen af ​​kunnen komen. Ze hebben ons bepaalde kristallen gegeven die ons kunnen helpen deze oefening te doen en deze zelfs nog effectiever te maken, en ze hebben ons genezende technologieën gegeven zoals het Ascension Supplement, wat eigenlijk vloeibaar licht is in een fles die we gewoon opdrinken en het zijn werk laten doen. wonder in de vorm van genezing, DNA-upgrades en reparatie.

Ze hebben ook verschillende technologieën die ze dagelijks gebruiken om ons te helpen gemakkelijk van onze problemen af ​​te komen door energiegolven te sturen of gewoon door constant in ons leven aanwezig te zijn met liefde en mededogen voor ons!

Verbinden met de Galactische Federatie is een eenvoudig fenomeen. Het is alsof je in meditatie bent of wanneer je in een innerlijke stille ruimte bent, en je begint je te verbinden met wie je werkelijk bent. Zo voelt het om je te verbinden met de Galactische Federatie: het is zo vredig en geweldig!

Wanneer je contact met hen maakt, kun je je geliefd en licht voelen, evenals onvoorwaardelijke genegenheid. Je leert jezelf kennen op een manier die je nog niet eerder kende. Je wordt je meer bewust van wat er echt toe doet in het leven, omdat nu al je aandacht is verschoven naar het dienen van anderen in plaats van naar jezelf.

Het universum heeft lang op dit moment van jou gewacht! We zijn met opzet door God geschapen, zodat we anderen naar Hem of Haarzelf kunnen leiden door goede daden te doen en liefde te verspreiden, overal waar we gaan.

Verbinden met de Galactische Federatie is vergelijkbaar met het verbinden met je eigen centrum.

Wees gewoon getuige van de stilte, van de vrede, van de diepe tevredenheid, van de immense hemel die zich vanuit je centrum opent.

Dit is het moment om jezelf af te vragen: wat wil ik? Wie ben ik? Waar ga ik heen? Hoe ga ik daar komen? Wat ga ik anders doen?

De antwoorden zullen komen alsof ze zichzelf beantwoorden; ze zijn al in je; ze zijn al aanwezig in elke cel van je lichaam en geest. Ze zijn ook aanwezig in elk ander levend wezen op deze planeet of elders in het universum; ze zijn overal! Je hoeft je hoofd niet tegen een bakstenen muur te stoten om ze te vinden; alles wat je nodig hebt is om aandachtig en geduldig te luisteren.

Wat is het centrum of de kern van je bewustzijn? Het is dat wat zich altijd van zichzelf bewust is geweest, wat de essentie van je wezen is. Het is een venster naar de essentie en verder.

Het is waar het licht binnenkomt, en het is waar je weer naar buiten gaat als je weggaat. Het is waar al het leven begint en eindigt, omdat het de kiem is van alles wat in dit universum bestaat.

Het is niet buiten jezelf; het zit in jou. Jij bent het centrum van je eigen bewustzijn en als zodanig ben je in staat om je hele bestaan ​​op elk moment in de tijd – verleden, heden of toekomst – via dit centrum waar te nemen.

Het universum is een grote plaats, en het is een veilige gok dat er ook andere levensvormen zijn. Het enige wat we moeten doen is openstaan ​​voor de mogelijkheid dat ze bestaan. Zodra je die mogelijkheid omarmt, wachten je allerlei ontdekkingen.

Als je verbinding wilt maken met de Galactische Federatie, moet je leren hoe je in harmonie met je essentie kunt leven. Je essentie is het hart van alles wat is, en het is wat je verbindt met de Bron, je hogere zelf en de Galactische Federatie.

De verbinding tussen de Galactische Federatie en ons is hoe we onszelf op één lijn houden met onze ware aard. Het is hoe we verbonden blijven met ons zielsdoel en doel als geheel. Het is hoe we in lijn blijven met wie we werkelijk zijn in onze kern!

We houden zielsveel van je.
Wij zijn hier bij jou.
Wij zijn uw familie van licht.
Wij zijn de Galactische Federatie.

A'HO
Aurora straal
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Copyright 2022 Aurora Ray. Alle rechten voorbehouden.

❤️ GRAAG DELEN ❤️

Bron: Galactische Federatie
Scroll naar boven