Hoe verander je gemakkelijk je lot & manifesteer je je wensen.

JE HEBT JE LOT IN EIGEN HANDEN. JE HEBT VOLLEDIGE CONTROLE OVER JE LEVEN. DIT IS OMDAT JE DE MACHT HEBT OM TE KIEZEN WAAR JE JE ENERGIE OP RICHT. ALS JE JE ENERGIE OP IETS RICHT, TREK JE DAT DING AAN IN JE LEVEN.

Hoe je gemakkelijk je lot kunt veranderen, je persoonlijke realiteit kunt creëren en in gelukzalige vervulling kunt leven: Je leven heroriënteren om een gelukkiger, meer vervuld leven te leiden.

We hebben allemaal een bepaalde hoeveelheid lichamelijke energie, maar we hebben ook het vermogen om die energie te benutten en te richten.
Ik weet het, ik weet het: in deze tijd is “energie” een woord dat veel wordt gebruikt. Het doet denken aan woo-woo ideeën en paranormale lezingen. Geen van beide raad ik aan. Je wilt je kracht niet weggeven aan wat een “helderziende” door zijn sluier ontvangt! Alles wat zij kunnen doen is je een perspectief geven dat zij door hun sluier hebben waargenomen.

Wat bedoel ik met “lichamelijke energie”? We bestaan allemaal uit hetzelfde spul en dat spul trilt op een bepaalde frequentie. We hebben allemaal een bepaalde hoeveelheid lichamelijke energie, maar we hebben ook het vermogen om die energie te benutten en te richten.
Maar voordat je je energie gaat richten, moet je eerst bepalen waar je je precies op wilt richten – en als je eenmaal hebt bepaald waar je je op wilt richten, kun je jezelf helpen dat te bereiken.

Als het voor jou logischer is om het te zien als doelen stellen in plaats van je lichamelijke energie te richten, ga er dan voor!
Het belangrijkste dat ons onderscheidt van dieren is ons vermogen om ons verstand te gebruiken.

Als mensen hebben we het vermogen om te denken en ons voor te stellen. We kunnen dromen, voorspellen, plannen en spreken. We kunnen ons uitdrukken in geschriften en kunst. Dit onderscheidt ons van alle andere soorten op onze planeet.

Maar hoe heeft dit betrekking op jou? Met ons voorstellingsvermogen kunnen we beelden en scenario’s creëren door onze geest te gebruiken.
Je kunt dit doen als je valse overtuigingen waaraan je vasthoudt loslaat en een staat van zuiver bewustzijn bereikt.

Als je deze staat bereikt, kun je de valse overtuigingen, angsten en beperkende gedachtepatronen loslaten die je ervan weerhouden je beste zelf te zijn en aan te trekken wat je werkelijk wilt.

Dan kun je gaan communiceren met het Universum. Je kunt beginnen aan te trekken wat je wilt in je leven. Je kunt je lot bepalen, en dat is krachtig!

Het komt erop neer dat als we dit niveau van zuiver bewustzijn bereiken, we ontdekken dat we in staat zijn onze werkelijkheid te creëren op elke manier die we kiezen. We kunnen een gelukkig, vervuld leven vol doelen creëren door onze energie op de juiste dingen te richten.

Als je deze staat bereikt, kun je communiceren met het universum en aantrekken wat je wilt.

In dit stadium heb je een nieuw niveau van bewustzijn bereikt. Je zult in staat zijn het Universum te zien zoals het werkelijk is: niet slechts een stel atomen die zo snel trillen dat ze solide lijken, maar een enkel bewustzijn met vele gezichten.

Je zult zien dat we allemaal verbonden zijn en dat we voortdurend met elkaar communiceren via onze gedachten en emoties, of we dat nu beseffen of niet.

Veel mensen denken dat ze dingen willen terwijl ze dat in werkelijkheid niet willen, omdat ze geloven dat ze iets willen omdat iedereen het wil of omdat hun ouders, leraren of de media hen verteld hebben dat ze het willen.

Als je eenmaal beseft wat je ware verlangens zijn, zul je de tekenen die het Universum je stuurt duidelijk kunnen lezen zonder afgeleid te worden door wat anderen zeggen dat je zou moeten willen.

Dan zul je werkelijk in staat zijn je wensen te vervullen en de rest van je dagen in gelukzalige vervulling te leven.

Jij bepaalt je lot.

Je hebt het vermogen om je leven te veranderen.

Je energie, vibratie en al je handelingen zijn aan jou, dus neem de controle over jezelf! Je moet het werk doen als je wilt dat iets (je leven) verandert.
Niemand gaat het voor je doen. Het is volledig mogelijk voor u om een gelukkiger en meer bevredigend leven te leiden dan wat je nu hebt door te beslissen hoe je wilt dat je toekomstige zelf eruit ziet en zich voelt.

Je kunt beslissen hoeveel geld je op de bank wilt hebben en hoeveel tijd per dag, week of jaar je vrij wilt hebben van werkverplichtingen. Je enige verplichting zou moeten zijn om je goed te voelen bij het nemen van deze beslissing, omdat een goed gevoel mogelijkheden biedt die rechtstreeks gericht zijn op wat je hart gelukkig maakt.

Door je vermogen om je energie te richten, ben je in staat om je werkelijkheid te creëren en een gelukkig, vervuld leven te leiden.
Je hebt volledige controle over je leven. Dat komt omdat je de macht hebt om te kiezen waar je je energie op richt. Als je je energie op iets richt, trek je dat ding aan in je leven.

Als je bijvoorbeeld wilt afvallen, richt je energie dan op afvallen, en je lichaam zal die realiteit voor je creëren. Als je meer geld wilt, richt je energie dan op het hebben van meer geld, en het Universum zal ervoor zorgen dat dat op de een of andere manier gebeurt.

Als je in God (of een andere hogere macht) gelooft, dan is het Gods plan dat we allemaal gelukkig zijn en een vervuld leven leiden. Dat betekent dat God wil dat we allemaal de leiding nemen over ons eigen lot door onze energie te richten op wat we willen in plaats van op wat we niet willen!
Klinkt eenvoudig, toch? Dat is het ook!

We houden zielsveel van jullie.
We zijn hier bij jullie.
Wij zijn jullie familie van licht.

A’HO
Aurora Ray
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Bron: Galactische Federatie

Scroll naar boven