Hoe u eenvoudig uw lot kunt veranderen en uw verlangens kunt manifesteren

JIJ CONTROLEERT JE LOT. U BENT VOLLEDIGE EN TOTALE CONTROLE OVER UW LEVEN. DIT KOMT OMDAT JE DE VERMOGEN HEBT OM TE KIEZEN WAAR JE JE ENERGIE OP RICHT. WANNEER JE JE ENERGIE OP IETS RICHT, TREK JE DAT DING AAN IN JE LEVEN.
Hoe u GEMAKKELIJK uw lot kunt veranderen, uw persoonlijke realiteit kunt creëren en kunt leven in gelukzalige vervulling: uw leven opnieuw focussen om een ​​gelukkiger, meer vervuld leven te leiden.

We hebben allemaal een bepaalde hoeveelheid lichamelijke energie, maar we hebben ook het vermogen om die energie te gebruiken en te focussen.

Ik weet het, ik weet het: in deze tijd is 'energie' een woord dat veel wordt gebruikt. Het doet denken aan woo-woo-ideeën en paranormale lezingen. Geen van beide raad ik aan. Je wilt je kracht niet weggeven aan wat een "paranormaal begaafde" door hun sluier ontvangt! Het enige wat ze kunnen doen, is je één perspectief geven dat ze door hun SLUIER hebben waargenomen.

Wat bedoel ik met "lichaamsenergie?" Nou, we zijn allemaal gemaakt van hetzelfde spul - en dat spul trilt op een bepaalde frequentie. We hebben allemaal een bepaalde hoeveelheid lichamelijke energie, maar we hebben ook het vermogen om die energie te gebruiken en te focussen.

Maar voordat u uw energie gaat richten, moet u definiëren waar u zich precies op wilt concentreren - en als u eenmaal hebt gedefinieerd waarop u zich wilt concentreren, kunt u uzelf helpen dit te bereiken.

Als het logischer voor je is om het te beschouwen als het stellen van doelen in plaats van je lichamelijke energie te concentreren, ga ervoor!

Het belangrijkste dat ons onderscheidt van dieren is ons vermogen om onze geest te gebruiken.

Als mensen hebben we het vermogen om te denken en ons voor te stellen. We kunnen dromen, voorspellen, plannen en spreken. We kunnen ons schriftelijk of via de kunst uiten. Dit scheidt ons van alle andere soorten op onze planeet.

Maar hoe heeft dit met jou te maken? Welnu, met ons vermogen om ons voor te stellen, zijn we in staat om beelden en scenario's te creëren door onze geest te gebruiken.

Je kunt dit doen wanneer je valse overtuigingen waar je aan vastgehouden hebt loslaat en een staat van puur bewustzijn bereikt.

Door deze staat te bereiken, kun je de valse overtuigingen, angsten en beperkende denkpatronen loslaten die je ervan weerhouden je beste zelf te zijn en aan te trekken wat je echt wilt.

Dit is wanneer je kunt beginnen met communiceren met het Universum. Je kunt beginnen aan te trekken wat je wilt in je leven. Je kunt je lot bepalen, en dat geeft kracht!

Het komt erop neer dat als we eenmaal dit niveau van puur bewustzijn hebben bereikt, we ontdekken dat we in staat zijn om onze realiteit te creëren op elke manier die we kiezen. We kunnen een gelukkig, vervuld leven met een doel creëren door simpelweg onze energie op de juiste dingen te richten.

Wanneer je deze staat bereikt, kun je communiceren met het universum en aantrekken wat je wilt.

In dit stadium heb je een nieuw bewustzijnsniveau bereikt. Je zult het heelal kunnen zien zoals het werkelijk is: niet alleen een stel atomen die zo snel vibreren dat ze solide lijken, maar een enkel bewustzijn met vele gezichten.

Je zult zien dat we allemaal met elkaar verbonden zijn en dat we constant met elkaar communiceren via onze gedachten en emoties, of we het ons nu realiseren of niet.

Veel mensen denken dat ze dingen willen terwijl ze dat echt niet willen, omdat ze denken dat ze iets willen omdat iedereen het wil of omdat hun ouders, hun leraren of de media hen hebben opgedragen het te willen.

Als je eenmaal beseft wat je ware verlangens zijn, zul je de signalen die het Universum je stuurt duidelijk kunnen lezen zonder afgeleid te worden door wat anderen zeggen dat je zou moeten willen.

Dan zul je echt in staat zijn om je wensen te vervullen en de rest van je dagen in gelukzalige vervulling te leven.

Jij bepaalt je lot.

Je hebt het vermogen om je leven te veranderen.

Je energie, vibratie en al je acties zijn aan jou, dus neem de controle over jezelf! Je moet het werk doen als je wilt dat er iets (je leven) verandert.

Niemand gaat het voor je doen. Het is heel goed mogelijk voor jou om een ​​gelukkiger en meer vervullend leven te leiden dan wat je momenteel hebt door te beslissen hoe je wilt dat je toekomstige zelf eruit ziet en voelt.

U kunt zelf bepalen hoeveel geld u op de bank wilt hebben en hoeveel tijd u per dag, week of jaar vrij wilt hebben van werkverplichtingen. Je enige verplichting zou moeten zijn om je goed te voelen bij het nemen van deze beslissing, omdat je door je goed te voelen kansen krijgt die direct spreken over datgene wat je hart gelukkig maakt.

Vanwege je vermogen om je energie te focussen, ben je in staat om je realiteit te creëren en een gelukkig, vervuld leven te leiden.

Je hebt volledige en totale controle over je leven. Dit komt omdat je de macht hebt om te kiezen waar je je energie op richt. Als je je energie ergens op richt, trek je dat ding aan in je leven.

Als je bijvoorbeeld wilt afvallen, richt je energie dan op afvallen en je lichaam zal die realiteit voor je creëren. Als je meer geld wilt, richt je energie dan op het hebben van meer geld, en het Universum zal ervoor zorgen dat dat op de een of andere manier gebeurt.

Als je in God gelooft (of een andere hogere macht), dan is het Gods plan voor ons allemaal om gelukkig te zijn en een vervuld leven te leiden. Dat betekent dat God wil dat we allemaal onze eigen bestemming in handen nemen door onze energie te richten op wat we willen in plaats van op wat we niet willen! Klinkt eenvoudig, toch? Het is!

We houden zielsveel van je.
Wij zijn hier bij jou.
Wij zijn uw familie van licht.

A'HO
Aurora straal
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Copyright 2022 Aurora Ray. Alle rechten voorbehouden.

❤️ GRAAG DELEN ❤️

Bron: Galactische Federatie

		
Scroll naar boven