Hoe te stijgen naar 5D

DE VIJFDE DIMENSIE NADERT U SNEL. DE OUDEN NOEMDEN HET HEMEL, DE HINDUS NOEMDEN HET NIRVANA, DE BOEDDHISTEN NOEMEN HET MOKSHA, EN ANDEREN VERWIJZEN NAAR HET ALS EEN STAAT VAN "PURE HEILIGHEID". DIT IS DE PLAATS WAAR DE TIJD GEEN RUIMTE HEEFT, DE RUIMTE GEEN TIJD HEEFT EN ALLES DAT BESTAAT EEN IS.
Het woord Ascension komt uit het Latijn en betekent 'klimmen'.

Ascentie is het bereiken van een niveau van spiritueel bewustzijn.

Het betekent een bewuste schepper worden.

Je wordt zelfredzaam. Je wordt krachtig. Je wordt bewust. Je wordt je bewust van je ware zelf.

Het is het bereiken van een bewustzijnsniveau waarop je je realiseert dat je controle hebt over je realiteit. Jij beheerst alles.

Spirituele meesters omschrijven Ascension als "Echt levend zijn" of "is jezelf bezitten".

Het realiseren van je ware zelf is Ascentie, en het leven is een ascensie.

Ascension, een geïntegreerd, multidimensionaal model van bewustzijn, is de versmelting en transmutatie van materie (fysiek, mineraal en astraal), bewustzijn en geest. Het leidt tot de ontbinding van alle valse vormen en systemen die geen licht dragen en vormt de laatste grens van het menselijk bewustzijn.

Het samensmelten van materie en geest is het uitgangspunt van Ascentie.

Een bewustzijnsverschuiving in ons en om ons heen is de katalysator die ons in staat stelt onze gepolariseerde dualiteit te transcenderen en op te stijgen naar pure eenheid.

Ascentie is een proces dat begint met een verdieping van het ontwaken van spirituele principes en culmineert in het uitgebreide bewustzijn van Verlichting, één met God en een verenigd veld van licht.

De staat van je bewustzijn beïnvloedt alles wat je doet en alles wat je denkt - hoe groter je bewuste bewustzijn, hoe groter je vermogen om je leven te beheersen.

Je bewustzijnsniveau is een weerspiegeling van de kwaliteit van je levenservaringen - goed en slecht en de verzamelde wijsheid van dit alles.

Meditatietechnieken stellen je bewustzijn in staat om naar nieuwe hoogten te stijgen, zodat je de gelukzaligheid van een puur wezen kunt ervaren. Dit zal je geest trainen om tegelijkertijd alert en ontspannen te zijn.

Meditatie is het proces van afleren. Meditatie kan niet met kennis worden geleerd. Alleen door af te leren kun je meditatie leren.

Het gaat om neutraliteit en vrede. Alle conditie loslaten en op nul komen. De geest leegmaken van rommel en het onbekende binnenstappen.

Door te leren doe je veel kennis op. Kennis en de geest zijn beide essentieel om in de wereld te leven. De geest daarentegen moet worden behandeld als een werktuig, als een dienaar. En onthoud dat JIJ de Meester bent.

Je vergeet echter wie JIJ bent en verliest je ware zelf als gevolg van je verzamelde kennis.

De Meester komt binnen door meditatie. Het maakt je volledig bewust van het feit dat je geest je dienaar is. Je kunt er nu mee doen wat je wilt. En als je er niets mee wilt doen, kun je het met rust laten en volledig stil blijven.

Maar het probleem is dat de meeste mensen op dit moment niet de baas zijn.

Het is vanwege hun opgebouwde kennis. Daarom is het nu tijd om af te leren.

Leer alles wat je hebt geleerd af.

Hoe meer je hebt geleerd, hoe uitdagender deze taak voor je zal zijn.

Een echte spiritueel leraar leert je hoe je kunt afleren. Meditatie is het leegmaken van je geest door alles wat je tot nu toe hebt geleerd af te leren.

De geest is als een struikelblok. De rivier is aanwezig, maar wordt belemmerd en kan niet stromen. Het is omgeven door rotsen, waardoor het niet kan stromen. De rivier hunkert naar de zee en wil vrij zijn van haar opsluiting.

De rivier probeert de zee te bereiken, maar wordt tegengehouden door een grote rots. Die steen is een product van je geest. Het is ook een enorme rots, want je hebt het al een hele tijd opgepot en toegevoegd.

Het breken van de rots en het verwijderen van de obstructie is het proces van meditatie.

De steen zal geleidelijk verdwijnen. Als resultaat van het beoefenen van spirituele discipline en als onderdeel daarvan moet je meditatie als een routine aan je levensstijl toevoegen.

Wanneer de rots verdwijnt, zal er een nieuwe stroom water naar de oceaan beginnen te stromen. Dat is waar meditatie om draait.

Als je mediteert, geef je de controle op. Je concentreert je erop de geest tot stilte te brengen in plaats van naar een bepaalde gedachte of beeld.

Maak je los van je gedachten en leer ze als een aparte entiteit te behandelen. Observeer ze, maar doe er niet aan mee en oordeel er niet over. Identificeer je niet met het gebabbel van je geest.

Je geest zal afdwalen. Zolang je mediteert, oefen je controle uit over je geest. Dan dwaalt je geest ineens af naar een lege ruimte, een pure stilte, ultieme gelukzaligheid.

Elke keer dat je de geest tot stilte brengt, versterk je je bewuste bewustzijn.

Je traint je geest om tegelijkertijd alert en ontspannen te zijn, zodat je bewustzijn naar nieuwe hoogten stijgt, waardoor je de gelukzaligheid van een puur wezen kunt ervaren.

Naarmate je meer vertrouwd raakt met je meditatietechniek, zul je merken dat je steeds meer kunt ontspannen. Je leven wordt moeiteloos. Je zult je meer bewust worden van de schoonheid die je omringt en je zult ontvankelijker worden voor de zegeningen die het Universum je brengt.

Dit is jouw uitdaging die je moet overwinnen en beheersen.

Meditatie is je belangrijkste bondgenoot op je reis om te ascenderen naar de vijfde dimensie.

5D is een staat van verhoogde zintuigen en ontwikkeld bewust bewustzijn.

De ouden noemden het de hemel, de hindoes noemden het nirvana, de boeddhisten noemden het moksha, en anderen noemen het een staat van 'pure heiligheid'. Met andere woorden, dit is de plaats waar tijd geen ruimte heeft, ruimte geen tijd heeft en alles wat bestaat EEN is.

We houden zielsveel van je.
Wij zijn hier bij jou.
Wij zijn uw familie van licht.

A'HO
Aurora straal
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Bron: Galactische Federatie
Scroll naar boven