Hoe je je op Ascentie kunt voorbereiden – Schumann Resonantie

Frequentie Studio 7,83HZ Schumann Resonantie

Een Ontspannen Lijf is Een Helend Lijf

Hoe je je op Ascentie kunt voorbereiden

WANNEER JE KLAAR BENT OM DE SCHORT VAN DEZE WERELD NAAR DE VOLGENDE TE MAKEN, KAN JE EEN PERIODE GAAN WAARIN JE VEEL EMOTIES VOELT. VERVANG ANGST DOOR MOED EN ZORGEN DOOR NIEUWSGIERIGHEID ALS JE OP HET punt staat EEN NIEUW HOOFDSTUK IN JE LEVEN TE BEGINNEN!
Ascentie betekent de mogelijkheid om de glorieuze gelukzaligheid en schoonheid van de hogere bewustzijnsniveaus te ervaren. Het is een mooie maar uitdagende reis.

U zult moeten leren hoe u zich op dit proces kunt voorbereiden. Je zult moeten leren hoe je een stap terug kunt doen uit het dagelijkse leven en in het moment kunt leven.

Voor degenen die nieuw zijn in het ascentieproces, is het een spirituele overgang van een driedimensionaal wezen naar een vijfdimensionaal wezen worden. Het is een complete transformatie van de werkelijkheid zoals jullie die kennen. Alles zal voor ons perfect op zijn plaats vallen wanneer we onszelf transformeren naar ons volledige potentieel.

Ascentie is een proces dat van persoon tot persoon verschilt. Sommige mensen hebben zich op de ascentie voorbereid sinds ze kinderen waren, terwijl anderen onlangs het proces van voorbereiding op deze gebeurtenis zijn begonnen. In welke fase u zich ook bevindt in uw voorbereidingsproces, er zijn bepaalde dingen waar u op moet letten.

Het ascentieproces brengt veel werk met zich mee, dus het is het beste om nu te beginnen met het opruimen van de rommel in je leven, zodat je je kunt concentreren op het klaarmaken voor ascentie. Door de rommel op te ruimen, kun je je concentreren op het intuïtiever worden, zodat je contact kunt maken met de kracht in jezelf en met universele energie.
Het belangrijkste dat je moet doen voordat het ascentieproces begint, is om het oude los te laten en het nieuwe te omarmen. Leer om angst, zorgen en angst los te laten. Vergeef jezelf en anderen. Laat je woede los door vergeving. Laat patronen van controle in je leven los.

Er zijn geen fouten in het leven. Als we zeggen dat we een fout hebben gemaakt, bedoelen we eigenlijk dat we er iets van hebben geleerd. We kunnen niet steeds dezelfde fouten blijven maken, want het zal ons uiteindelijk op een pad leiden waar er geen weg meer terug is, hoe hard we ook proberen! Dus in plaats van je te concentreren op wat er fout ging of goed ging, waarom zou je je dan niet concentreren op het bekijken van dingen vanuit een ander perspectief? Probeer vanaf vandaag de lessen en de zegeningen te vinden in situaties die je vroeger 'fouten' noemde.

Bereid jezelf voor op deze verschuiving door te leren hoe je je aura kunt reinigen, negatieve energieën en emoties om je heen kunt opruimen, oude karmische patronen kunt loslaten en leer hoe je je opnieuw kunt verbinden met liefde en licht.

Wanneer je klaar bent om de sprong van deze wereld naar de volgende te maken, kun je een periode doormaken waarin je veel emoties zult voelen. U kunt zich bang, opgewonden, nerveus of zelfs onzeker voelen over wat er met u gebeurt.

Het goede nieuws is dat deze gevoelens normaal zijn en verwacht worden, aangezien je op het punt staat aan een nieuw hoofdstuk in je leven te beginnen!
Vervang angst door moed en zorgen door nieuwsgierigheid.

We bevinden ons in een tijd van grote veranderingen. Het ascentieproces is niet eng; het is een kans voor transformatie, groei en genezing. Het is een kans om alle aspecten van ons leven te integreren in één harmonieus geheel.

Sta open voor het nieuwe en verwacht dat er wonderen in je leven gebeuren, ook al lijkt dat op het eerste gezicht onwaarschijnlijk. Verwacht dat wonderen zich vanzelf zullen manifesteren zonder te hard te proberen of er te veel over na te denken als je je op goede vibraties concentreert.

Dit is een tijd voor feest! Geniet van je vrienden, familie, huisdieren en andere dieren die bij je zijn in deze periode. Onthoud dat we allemaal als één bewustzijn op aarde verbonden zijn in deze speciale tijd in de geschiedenis waarin meer mensen dan ooit tevoren hun bewustzijn van dualiteit naar eenheidsbewustzijn verschuiven!

Je kunt niet naar de hemel op aarde opstijgen als je nog steeds gehecht bent aan lagere trillingen. Je moet klaar zijn voor een verschuiving in bewustzijn door namens jezelf actie te ondernemen en veranderingen aan te brengen die je in staat stellen vooruit te gaan naar een hogere frequentie waar je bent uitgelijnd met je goddelijke doel en missie in het leven.

Wees je bewust van je gedachten, woorden en daden. Vervolgens moet je proberen meer over jezelf te weten te komen en jezelf beter te leren kennen. Ontdek je ware aard en wie je bent.

Het is belangrijk voor ons om te onthouden dat we spirituele wezens zijn die een fysieke ervaring op aarde hebben. We hebben een keuze in wat we doen met onze tijd hier op aarde, dus we moeten verstandige keuzes maken met betrekking tot hoeveel tijd we online versus offline of voor een scherm versus in de natuur doorbrengen.

Ontwikkel een verbinding tussen je lichaam en geest door meditatie te beoefenen of een andere vorm van zelfverbetering te beoefenen (zoals ademwerk of yoga). Maak dagelijks verbinding met Moeder Gaia! Het is belangrijk voor ons om deze verbinding tussen onszelf te ontwikkelen, zodat we ons mentaal, fysiek en spiritueel in balans kunnen voelen, evenals verbonden met elkaar en met de natuur.

Als deze verbinding eenmaal tot stand is gebracht, zul je veranderingen in jezelf gaan zien, zoals positieve gevoelens die in je leven komen, die je naar de weg van ascentie zullen leiden.

Je hebt het recht om te kiezen hoe je je tijd op aarde wilt doorbrengen. Laat niemand anders dicteren hoe jouw realiteit er in de toekomst uit zal zien. We verdienen allemaal geluk en vervulling in ons leven! Laten we ons voorbereiden op de hemelvaart, zodat we een leven kunnen leiden dat gevuld is met gelukzaligheid en grootsheid!

We houden zielsveel van je.
Wij zijn hier bij u.
Wij zijn uw familie van licht.
Wij zijn de Galactische Federatie.

A'HO
Aurora Ray
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Copyright 2022 Aurora Ray. Alle rechten voorbehouden.

❤️ DELEN GRAAG ️
Bron: Galactische Federatie
Een Ontspannen Lijf is Een Helend lijf

Copyright © 2024 Frequentie Studio 7,83hz

Privacy Policy

Scroll naar boven