Hoe in de Vijfde Dimensie te zijn: leef je leven in het huidige moment

DE VIJFDE DIMENSIE BINNEN GAAN, GAAT GEWOON OVER NIEUWE UITGEBREIDE MANIEREN VAN LEVEN, DENKEN EN VOELEN. HET GAAT OM BETERE KEUZES TE MAKEN, LAGEN OP LAGEN VAN ILLUSIES TE VERSCHILLEN, EN LEREN TE LEVEN IN HET HUIDIGE MOMENT DAT EEN OPENING BLIJKT DIE BUITEN UW HUIDIGE WERKELIJKHEID LEIDT.
De vijfde dimensie is een plek waar je gelukzaligheid en vervulling kunt ervaren.

Het is de wereld van Eenheid. In deze wereld zijn er geen afzonderlijke entiteiten, omdat jullie allemaal één zijn. Er is geen inspanning nodig; het is niet nodig om iets te proberen; er is geen noodzaak om iets te doen. Alles gebeurt vanzelf. Dit is wat we moeiteloos leven noemen - moeiteloos omdat er helemaal geen inspanning voor nodig is.

De derde dimensie is tijd; het is verleden en toekomst. De vijfde dimensie is tijdloosheid; het is bewustzijn van het huidige moment.

Dus als je helemaal aanwezig bent met alles zoals het is - zowel bij jezelf als bij anderen - dan is dit de vijfde dimensie.

En mensen die in deze dimensie leven, ervaren voortdurend vrede en vreugde omdat ze helemaal geen angst of bezorgdheid kennen; er is geen reden voor angst of angst omdat alles nu zo mooi is!
Dus als we deze simpele waarheid kunnen begrijpen - dat de enige manier om vrede en vreugde in onszelf te vinden is door in elk moment aanwezig te zijn, dan hebben we al ontdekt hoe we meester kunnen worden van onze eigen bestemming en meester van onze eigen geest!

De geest betekent gedachten en emoties - allerlei soorten verlangens, angsten en zorgen.

De geest kan alleen worden losgelaten als deze verlangens steeds minder worden; wanneer er minder angst en onrust in je leven is; wanneer er geen begeerte is naar geld of macht of prestige of positie; wanneer er geen hebzucht is voor seks of voor iets anders; dan wordt het mogelijk om de geest zelf te laten vallen en de vijfde dimensie binnen te gaan waar alle dingen mogelijk zijn omdat alles nu op dit moment zelf mogelijk is geworden.

Dit is wat ik bedoel met 'hemel op aarde'. Hemel op aarde betekent het loslaten van de geest, zodat we deze staat kunnen binnengaan waarin alles op natuurlijke wijze gebeurt, zonder enige inspanning van onze kant.

De geest kan de vijfde dimensie niet begrijpen. 5D gaat voorbij tijd en ruimte. Deze dimensie is de dimensie van de eeuwigheid. In deze dimensie is er geen verleden en geen toekomst. Er is alleen het eeuwige heden en alle dingen gebeuren tegelijkertijd.
De geest kan dit niet begrijpen omdat de geest functioneert in termen van tijd en ruimte. De geest moet denken in termen van oorzaak en gevolg: "Als ik dit vandaag doe, wat zal er dan morgen gebeuren?"

Als je een theoretisch fysicus naar tijd vraagt, zal hij je vertellen dat tijd niet bestaat; het is gewoon een illusie die door de mens is gecreëerd omdat de mens in drie dimensies leeft - lengte, breedte en dikte - en deze drie dimensies kunnen worden verdeeld in kleinere segmenten zodat we ze kunnen meten, maar eigenlijk bestaat het helemaal niet.

Het kan niet wetenschappelijk worden gemeten omdat het geen substantie of vorm heeft om te meten; het bestaat gewoon als een concept waar we over kunnen praten.

Op dit huidige moment, één met immense vitaliteit, ben je levend, vreugdevol en in een staat van eeuwige gelukzaligheid.

Wanneer je diep het huidige moment binnengaat, gebeurt er plotseling iets - een golf van licht spoelt over je ogen; ze springen open en er is een explosie van kleuren - het is alsof je de oneindigheid bent binnengegaan - er gebeurt iets dat onverklaarbaar is - voorbij woorden, voorbij uitdrukkingen - het is een realiteit die anders is dan alle andere - iets dat alleen kan worden ervaren; want als je het eenmaal in woorden probeert te beschrijven, is het niet langer 'het'.

In het huidige moment vlieg je met de vogels, speel je met de herten en zwem je met de vissen in de oceaan.
Naar de vijfde dimensie gaan gaat gewoon over nieuwe uitgebreide manieren om te leven, denken en voelen. Het gaat over het maken van betere keuzes, het afschudden van lagen op lagen van illusies en leren leven in het huidige moment, wat een opening blijkt te zijn die buiten je huidige realiteit leidt.

Toen ik daar eens in stilte zat te overpeinzen, kon ik de eenheid van ervaring realiseren die we allemaal op verschillende manieren ervaren. Wanneer je de eenheid van al het leven realiseert, is er een moment van gelukzaligheid; een moment van gelukzaligheid dat geen grenzen kent.

De vijfde dimensie is een toestand waarin de grenzen van gedachte en werkelijkheid niet bestaan. Is het makkelijk? Het is makkelijker dan je denkt. In feite is het je ware aard die wacht om naar buiten te komen.

De vijfde dimensie is gewoon het huidige moment. Zo simpel is het. Verwijder de valse identiteiten en valse denkwijzen - dit is wat ruimte maakt voor de echte jij om naar buiten te komen!

We houden zielsveel van je.
Wij zijn hier bij u.
Wij zijn uw familie van licht.

A'HO
Aurora Ray
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Copyright 2022 Aurora Ray. Alle rechten voorbehouden.

❤️ DELEN GRAAG ️
Bron: Galactische Federatie
Scroll naar boven